Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss review

door Mariska

De Hema B.A.E 3d effect mascara heb ik al laten zien en vond ik persoonlijk niet echt een succes, maar ik nam nog een product mee uit de nieuwe lijn. Namelijk de Hema B.A.E. dry matte lipstick in de kleur True Kiss. Oh wat was ik benieuwd! Zou deze wel heel fijn werken? Ik koos expres een kleur die goed draagbaar is voor elke dag. Het is een beetje een oudroze kleur. Tegelijkertijd kocht ik ook de Maybelline Super Stay matte ink liquid lipstick en bijna dezelfde kleur, dus dan is de vergelijk ook erg leuk om te maken. Welke zou beter bevallen?

Lees ook: Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review

Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss

hema b.a.e. dry matte lipstick true kiss pinterest

Een intens gepigmenteerde vloeibare lippenstift met een zijdezachte matte finish. Blijft tot 8 uur lang zitten. Dit artikel is vegan, er zijn geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Bovenstaande is wat Hema zelf zegt over Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss dus het klinkt allemaal wel heel erg goed moet ik zeggen. Nu wil ik niet perse vegan producten maar ik wil wel dat als een product beloofd 8 uur te blijven zitten, dit ook uiteindelijk doet. Nu weet ik ook wel dat als je iets eet of drinkt je het waarschijnlijk moet bijwerken maar dat vind ik dan nog niet eens zo erg. En het moet natuurlijk comfortabel zitten op mijn lippen. Wel vind ik de uitstraling van het product typisch Hema, behalve dan de mooie roze dop die de producten hebben uit de Hema B.A.E. collectie.

hema b.a.e. dry matte lipstick true kiss

Hema B.A.E. dry matte lipstick True Kiss is inderdaad heel goed gepigmenteerd en hij voelt ook heel zacht aan. Dat is dus een belofte die wat mij betreft zeker wordt nagekomen. Met de applicator kun je het ook heel gemakkelijk, snel en netjes aanbrengen en het glijdt gewoon echt over je lippen zo zacht. Dat vind ik wel heel fijn. Een punt van kritiek vind ik dat ik hem dus niet zo heel comfortabel vind zitten als hij eenmaal is opgedroogd en ik ga uitleggen waarom.

https://www.hema.nl/bae/make-up/lippenstift-lipgloss/b.a.e.-matte-vloeibare-lippenstift-03-true-kiss-17710043.html

Deze Hema liquid lipstick zit wel heel zacht op je lippen en je voelt hem bijna niet, maar zodra het vochtig wordt voel ik hem dus juist wel zitten. Dit heb ik dus niet bij die van Maybelline bijvoorbeeld. Als het nat is dan voelt het alsof er allemaal brokjes los komen maar dit is niet direct zo. Het zit eigenlijk nog vrij goed alleen het gevoel is echt heel vervelend. Ook merk ik dat hij heel erg snel slijt aan de binnenkant van mijn lippen. Of ik nu wel of niet eet of drink, het gebeurt elke keer weer. Voor mij maakt het dat ik deze niet zo fijn vind en dus ook niet draag en naar een ander product grijp. Dit kan natuurlijk te maken hebben met mijn lippen (om het zo maar te zeggen) want andere zijn weer super tevreden over dit product. Ik denk dat dit per persoon ook wel verschilt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Eerlijk gezegd heb ik wel betere producten gehad voor deze prijs. Ik grijp niet snel naar deze Hema liquid lipstick omdat hij mij op een paar puntjes gewoon net niet helemaal bevalt. En om nou de hele dag rond te lopen met een product dat niet comfortabel voelt.. nee. Heel jammer, want de kleur vind ik dus wel heel erg mooi! Het is niet een heel opvallende kleur maar juist een die je in mijn ogen elke dag zou kunnen dragen en iedereen zou staan.

De Hema B.A.E. dry matte lipstick is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij de Hema online of in de winkel. Hij kost €5,50.

Gerelateerde artikelen

19 reacties

Evelien 10 maart 2019 - 22:43

Het eerste wat ik dacht, was WOW! Wat is deze kleur práchtig bij je. Dit soort tinten staan jou zooo mooi. Maar als hij zo snel slijt en niet fijn draagt, dan houdt het op natuurlijk. Dan ga ik ook niet kijken naar deze producten!

Reageer
Robin 9 maart 2019 - 07:44

Wauw echt de perfecte kleur erg mooi!
X Robin

Reageer
bychristiana 6 maart 2019 - 08:02

Jammer dat het het niet helemaal is;-) Ik ben het helemaal met je eens dat de kleur wel erg mooi is en inderdaad heel geschikt voor dagelijks gebruik. Maar een lipstick moet inderdaad wel ‘lekker’ aanvoelen!

Reageer
Bianca 5 maart 2019 - 20:58

Zo zie je maar dat ieder persoon weer anders is, ik ben gek op deze liquid lipstick en draag hem vet vaak x

Reageer
Sonja Van de Sande 5 maart 2019 - 19:55

De kleur is super! Maar ben blij met je eerlijke mening!

Reageer
Mariska 10 maart 2019 - 09:57

Natuurlijk, dat zal ik altijd doen 🙂

Reageer
Silkeblogs 5 maart 2019 - 12:57

Ik heb deze ook, en ik vind hem ook een beetje droog, maar ik vind de kleur zo mooi dat ik hem toch draag 😀

Reageer
Mariska 10 maart 2019 - 09:57

Ja de kleur vind ik wel heel mooi inderdaad, maar toch draag ik hem niet echt door dat brokkelende idee.

Reageer
Romy 5 maart 2019 - 00:20

Jammer dat de lipstick je niet zo goed bevalt! De kleur staat je wel erg mooi. maar inderdaad, de houdbaarheid van een lipproduct op je lippen is ook onwijs belangrijk, net als dat het product wel fijn zit.

Reageer
Rachel 4 maart 2019 - 22:58

Wat een mooie kleur, je kan die goed hebben bij je blauwe ogen.
Jammer dat deze lijn niet zo geslaagd is. fijne week verder!

Reageer
Mariska 10 maart 2019 - 09:57

Dank je wel! 🙂

Reageer
Deb 4 maart 2019 - 20:15

Jammer dat ie niet zo bevalt, hij staat je wel erg mooi. Maar ik snap het dat je ‘em laat liggen wanneer ie niet fijn aanvoelt.

Reageer
Joyce - SomedayTodayNL 4 maart 2019 - 18:56

Jammer dat het toch een beetje tegenvalt! Vind het verder wel een mooi kleurtje!

Reageer
Dionne 4 maart 2019 - 18:53

Beter dus de hele dag niets eten en drink haha! Hij ziet er als je niet gegeten hebt, wel mooi uit.

Reageer
Kelly 4 maart 2019 - 18:23

Wat vervelend van dat brokkelende gevoel, dat vind ik echt verschrikkelijk! Verder vind ik het wel een erg mooi kleurtje. 🙂

Reageer
Tessa 4 maart 2019 - 11:29

Mooie kleur, jammer dat het deze een beetje tegen valt. Dat heb ik vaker gelezen over deze lijn

Reageer
Mariska 10 maart 2019 - 09:56

Ja helaas wel en dat vind ik jammer. Heb ook wel positieve reviews gelezen, maar combinatie geld en kwaliteit vind ik eigenlijk niets.

Reageer
Petra 4 maart 2019 - 10:43

Handige review, bedankt!
jammer dat de nieuwe lijn toch niet zo heel geslaagd is.

Reageer
Mariska 10 maart 2019 - 09:56

Smaken en eisen verschillen natuurlijk, maar ik ben niet heel verrast ofzo.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.