Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick review

jeffree star designer blood liquid lipstick

Van Jeffree Star heb ik wel al een aantal liquid lipsticks en Jeffree Star Designer Blood kwam ik eens tegen toen ik op zoek was naar een nieuwe kleur. Ik twijfelde om hem te bestellen omdat hij best donker oogt en ik meer van wat minder donkere rode tinten houd. Toch geprobeerd omdat een extra Jeffree Star liquid lipstick in je collectie helemaal niet erg is, haha.

Jeffree Star Designer Blood liquid lipstick

jeffree star designer blood

Zoals je kan zien is deze liquid lipstick best wel donker en is de kleur een kleur die tussen donkerrood en bruin in zit. Ik vond het dus erg spannend om hem te proberen en was erg bang dat hij te donker zou zijn. Gemini van Jeffree Star heb ik ook al een tijdje, maar die was meer neutraal. Die zou ik omschrijven als een ‘my lips but better’ kleur. Maar natuurlijk probeerde ik hem gelijk toen hij binnen kwam, wat denk je zelf? Haha. En ik moet zeggen dat ik best wel schrok omdat hij toch echt wel donkerder is dan op de foto hoor..

jeffree star designer blood

Dit is hoe de prachtige, maar donkere Jeffree Star Designer Blood eruit ziet op mijn lippen. Voor een avondje uit zou ik hem wel dragen, maar zo voor elke dag vind ik hem wel te donker. Hij is niet fel, maar toch wel een ‘in your face’ kleur.

Wat mij opvalt bij het aanbrengen van de kleur is dat er geen geur of smaak aanzit zoals bij Gemini (en vast ook bij andere kleuren) wel het geval is. Vind ik niet erg, maar vind ik altijd wel een leuke toevoeging. Hij brengt fijn aan met een hele zachte structuur die na een laag ook wel goed dekt. Je kunt nog een tweede laag aanbrengen maar dat is absoluut niet nodig. Hij droogt snel en voelt enorm comfortabel op de lippen, alsof je geen lipstick draagt. Dat is fijn!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Bij mij blijft hij goed zitten, alleen waar ik snel last van heb is dat het snel slijt aan de binnenkant van mijn lippen. Ook is dat met deze liquid lipstick van Jeffree Star het geval. Bij iedereen is dat natuurlijk anders. Voor de rest overleefd hij bij mij met gemak drinken en een wat lichtere maaltijd. Als je echt wat vettig eet zul je hem wel moeten bijwerken.

Jeffree Star Designer Blood is o.a. verkrijgbaar bij The Makeup Spot voor €19,95 .

Lees ook:
Catrice Pink Rock Shock (liquid metal)
eBook ‘Haal alles uit Pinterest’ review
Rimmel wonder’full brow review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *