Le Volume De Chanel mascara review

le volume de chanel mascara waterproof review

Al een tijdje stond Le Volume De Chanel mascara op mijn verlanglijstje. Ik ben een echte mascara freak en ben altijd op zoek naar de goede en een betere dan die ik op dat moment gebruik. De Catrice Eyeconista is bijvoorbeeld een groot favoriet en heb ik al meerdere keren opnieuw gekocht. Erg benieuwd was ik naar de Le Volume De Chanel mascara. Zou die zijn belofte en prijs wel waarmaken? Geeft hij echt zoveel volume én het volume dat ik zoek in een mascara? De prijs is namelijk best pittig als je een Chanel product gebruikt.

Le Volume De Chanel mascara

le volume de chanel mascara waterproof review

De verpakkingen van Chanel beauty producten vind ik altijd luxe uitstralen, terwijl ze eigenlijk heel simpel zijn als je het mij vraagt. Toch denk ik dat het wel door de simpele verpakking komt. De combinatie van de simpele verpakking met het bekende Chanel lettertype bijvoorbeeld. Zo ook voor de Le Volume de Chanel mascara. De huls is helemaal niet zo bijzonder, maar wel zo gemaakt zoals we Chanel herkennen. Hij komt zelfs in een mooi kartonnen doosje in het zwart met een gouden accent. Dit is de waterproof variant in de kleur NOIR. Ze zijn er ook in andere kleuren en ook in de niet waterproof versie.

le volume de chanel mascara waterproof borstel

Het borsteltje van de mascara is een borsteltje van normale grootte die erg buigbaar is. Het is van kunststof en ook de haartjes zijn vrij kort en van kunststof. Normaal niet echt perse mijn favoriet maar ik weet wel dat ik met dit soort borsteltjes het meeste volume bereik voor mijn wimpers. Bij deze mascara gaat het ook om het volume zoals de naam al zegt. Het aanbrengen van de mascara gaat prima met dit borsteltje en ik kan alleen maar zeggen dat ik dit borsteltje erg prettig vind werken. Kan hier geen negatieve punten op bedenken.

le volume de chanel mascara waterproof lashes

Dit is de Le Volume De Chanel mascara in waterproof versie op mijn wimpers. Het is opgebouwd uit 2 lagen omdat ik altijd opvallende wimpers wil hebben. De mascara brengt heel fijn aan en wat mij direct opvalt is dat het mijn wimpers echt perfect separeert. Met een lag heb je geen denderend volume maar wel mooie gesepareerde wimpers. Ik weet dat de meningen verdeeld zijn over hoe ‘dik’ en volumineus je je wimpers ‘moet of mag’ maken, maar dit is wat ik mooi vind. Ondanks dat het meerdere lagen zijn ervaar ik geen problemen met het klonteren of aan elkaar plakken van mijn wimpers wat dan wel heel erg fijn is.

Of ik de Le Volume de Chanel mascara nog een keer zou kopen? Nee, dat niet. Ik vind hem best prijzig voor zo’n €30 en voor een veel lagere prijs heb ik toch mascara’s die mij persoonlijk beter bevallen. Het is absoluut een fijne mascara, maar ik betaal dan liever iets minder. De L’oreal Paradise extatic mascara waterproof is een goed en voordeliger alternatief. Hij lijkt ook een klein beetje droog van structuur, maar dat komt wellicht doordat het een waterproof variant is. Hij blijft gelukkig wel muurvast zitten in de regen ;)

Verkrijgbaar bij Douglas, ICI Paris XL en bol.com.

Lees ook:

It Cosmetics Superhero mascara review
Dé Collistar Shock mascara review
L’Oréal Bambi Eye mascara falsh lash review

----------

Verkrijgbaar bij:

bol.com (€40,00)
deloox.nl (€41,99)
iciparisxl.nl (€42,00)
Laatst bijgewerkt op : 2 mei 2024 - 21:09