Nabla Cutie palette Nude review en look

nabla cutie palette nude review

Al tijden wil ik iets van Nabla proberen en ik besloot mezelf vorige week te trakteren op het Nabla Cutie palette in de nude uitvoering. Je hebt ook nog het Nabla Cutie Palette in Coral, maar die vond ik net wat te heftig (voor nu, haha). Ik koos voor de Nude uitvoering omdat die kleuren wat meer voor elke dag zijn en ik daar ook sneller naar zou grijpen. Ik was enorm benieuwd, want ik hoorde er allemaal goede verhalen over en het is niet bepaald budget. Kijk mee!

Nabla Cutie palette Nude

nabla cutie palette

Het Nabla Cutie palette heeft 6 kleurtjes die in de ‘nude’ categorie vallen volgens het merk. De kleurtjes spreken mij heel erg aan en daarom heb ik ook voor de nude variant gekozen. Dit soort kleuren zou ik er dagelijks bij kunnen pakken om een snelle to go look te maken. Gewoon om mezelf een beetje op te maken zonder al teveel poespas. Mijn eerste indruk is goed te noemen. Zoals je ziet heb ik de oogschaduws al even geprobeerd haha. Mijn eerste reactie is dan ook dat de oogschaduws heel zacht en romig aanvoelen. Latex Nude is alleen ietsje stugger en is de enige matte kleur.

Moonlight – Seducer – Latex Nude
No Doubts – Glorious – Plastick

En dit zijn de swatches van het Nabla Cutie palette. Zijn ze niet prachtig? Zoals je ziet is Latex Nude wel echt een matte kleur maar heeft nog wel heel goed pigment. Eigenlijk spreken alle kleuren me aan qua pigment en kleur en Plastick gebruik ik op mijn onderste wimper rand. Wow, het heeft me echt heel erg verrast! Ze brengen heel makkelijk aan doordat ze romig zijn van structuur, ik heb zo goed als geen last van fall out, alleen Latex Nude is de kleur die wat stugger is. Geen probleem want het pigment is gewoon prima.

De look heb ik gefotografeerd toen ik terug kwam van een flink stuk lopen waarbij ik enorm gezweet heb. Zoals je ziet zit de oogschaduw (wel met primer) er nog prima op. Ik heb Latex Nude als kleur op mijn ooglid gebruikt, No Doubts in de crease en op de helft van het ooglid heb ik Seducer aangebracht, maar die valt een beetje weg. Op mijn onderste wimper rand heb ik de Plastick gedaan. Een prachtige gitzwarte kleur met klein beetje shimmer. Ik ben dan ook geen prof in dit soort dingen maar vind dat ik er best een mooie look van heb gemaakt. De kleuren passen zo mooi bij elkaar!

Oh ik ben zo blij met dit palette en kan hem zeker aanraden als je wat meer wilt uitgeven aan een palette. Dit Nabla Cutie palette in Nude is voor €23,50 verkrijgbaar bij Boozyshop. Hij is het dubbel en dwars waard.

Lees ook:
Rude Cosmetics Romantic Nights palette
MAC Ruby Woo lipstick review
Catrice Victorian Poetry nagellak

20 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   16 oktober 2019 / 08:56

   Ja ik vind die kleuren van het Coral palette ook heel mooi maar dat draag ik niet zo vaak. Pigment is echt top inderdaad! 🙂 Heb je al een review geschreven over het palette?

 1. 16 oktober 2019 / 00:32

  Heel mooie palette, ziet er heel goed uit 😀

 2. 15 oktober 2019 / 20:52

  Het ziet er zo mooi uit! Ik wil ook graag wat van dit merk proberen x

 3. Anna Gerrie
  15 oktober 2019 / 20:17

  heel mooi palette! Nabla is zo’n goed merk ♡

 4. 15 oktober 2019 / 19:36

  Oh, wat een gaaf palletje!
  Super mooie kleuren, ziet er ook goed gepigmenteerde uit!
  Hebben hier alleen in Belgie geen Boozyshop, eens online kijken!

  Kiki
  http://www.awayofdreaming.com

  • Mariska
   Auteur
   15 oktober 2019 / 19:37

   Volgens mij kun je bij Boozyshop ook bestellen in België! 🙂

   • 16 oktober 2019 / 19:48

    Ik ga het opzoeken!
    Zag het nou toevallig ook vandaag bij Nikki Make-up, een heel bekende Engelse make-up artiest, voorbij komen op haar verhaal. Sterk!

    • Mariska
     Auteur
     17 oktober 2019 / 14:42

     Ja, Nikkie is Nederlands trouwens 🙂 Als je gewoon naar Boozyshop gaat kun je België kiezen volgens mij.

 5. 15 oktober 2019 / 15:20

  Wauw mooi!
  Ik heb nog heeeeeel veel oogschaduw liggen, dus ik ga deze maar niet kopen.

 6. 15 oktober 2019 / 14:15

  Wat een prachtig palette! Ik zou ook voor deze variant gekozen hebben want dit zijn ook helemaal mijn kleuren. De pigmentatie ziet er fantastisch uit. Super mooie look heb je er ook mee gemaakt.

  • Mariska
   Auteur
   15 oktober 2019 / 19:18

   De pigmentatie is echt top en eigenlijk beter dan dat ik al had verwacht 🙂

 7. 15 oktober 2019 / 09:50

  Ik ken dit merk nog helemaal niet, maar nu ben ik over het algemeen ook nooit zo op de hoogte van noviteiten op het gebied van make-up;-) Ik vind het wel een erg mooi pallet met mooie, draagbare kleuren. Fijn ook dat de oogschaduw ‘zweetproof’ is!
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – In 8 stappen naar een georganiseerde en opgeruimde keukenMy Profile

 8. 15 oktober 2019 / 08:19

  wat een mooi palette en een geweldige look. dit merk kende ik nog niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.