Nabla Cutie palette Nude review en look

nabla cutie palette nude review

Al tijden wil ik iets van Nabla proberen en ik besloot mezelf vorige week te trakteren op het Nabla Cutie palette in de nude uitvoering. Je hebt ook nog het Nabla Cutie Palette in Coral, maar die vond ik net wat te heftig (voor nu, haha). Ik koos voor de Nude uitvoering omdat die kleuren wat meer voor elke dag zijn en ik daar ook sneller naar zou grijpen. Ik was enorm benieuwd, want ik hoorde er allemaal goede verhalen over en het is niet bepaald budget. Kijk mee!

Nabla Cutie palette Nude

nabla cutie palette

Het Nabla Cutie palette heeft 6 kleurtjes die in de ‘nude’ categorie vallen volgens het merk. De kleurtjes spreken mij heel erg aan en daarom heb ik ook voor de nude variant gekozen. Dit soort kleuren zou ik er dagelijks bij kunnen pakken om een snelle to go look te maken. Gewoon om mezelf een beetje op te maken zonder al teveel poespas. Mijn eerste indruk is goed te noemen. Zoals je ziet heb ik de oogschaduws al even geprobeerd haha. Mijn eerste reactie is dan ook dat de oogschaduws heel zacht en romig aanvoelen. Latex Nude is alleen ietsje stugger en is de enige matte kleur.

nabla cutie palette nude swatches
Moonlight – Seducer – Latex Nude
No Doubts – Glorious – Plastick

En dit zijn de swatches van het Nabla Cutie palette. Zijn ze niet prachtig? Zoals je ziet is Latex Nude wel echt een matte kleur maar heeft nog wel heel goed pigment. Eigenlijk spreken alle kleuren me aan qua pigment en kleur en Plastick gebruik ik op mijn onderste wimper rand. Wow, het heeft me echt heel erg verrast! Ze brengen heel makkelijk aan doordat ze romig zijn van structuur, ik heb zo goed als geen last van fall out, alleen Latex Nude is de kleur die wat stugger is. Geen probleem want het pigment is gewoon prima.

nabla cutie palette nude look
nabla cutie palette nude closed eyes

De look heb ik gefotografeerd toen ik terug kwam van een flink stuk lopen waarbij ik enorm gezweet heb. Zoals je ziet zit de oogschaduw (wel met primer) er nog prima op. Ik heb Latex Nude als kleur op mijn ooglid gebruikt, No Doubts in de crease en op de helft van het ooglid heb ik Seducer aangebracht, maar die valt een beetje weg. Op mijn onderste wimper rand heb ik de Plastick gedaan. Een prachtige gitzwarte kleur met klein beetje shimmer. Ik ben dan ook geen prof in dit soort dingen maar vind dat ik er best een mooie look van heb gemaakt. De kleuren passen zo mooi bij elkaar!

Oh ik ben zo blij met dit palette en kan hem zeker aanraden als je wat meer wilt uitgeven aan een palette. Dit Nabla Cutie palette in Nude is voor €23,50 verkrijgbaar bij Boozyshop. Hij is het dubbel en dwars waard.

Lees ook:
Rude Cosmetics Romantic Nights palette
MAC Ruby Woo lipstick review
Catrice Victorian Poetry nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *