Catrice Eyebrow Set

catrice eyebrow set

Review van de Catrice Eyebrow set! Al enige tijd gebruikte ik een potlood om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik heb namelijk wel wenkbrauwen, maar je ziet ze bijna niet als ik er niets mee doe. Vaak doe ik het niet door mijn allergie (en draag ik geen make-up), maar soms naar mijn werk en als ik uit ga wel. Het potlood was ik eigenlijk zat en was op zoek naar iets nieuws. Ik had veel goede verhalen gehoord en gelezen over de Catrice eyebrow set. Deze nam ik dus mee.

Lees ook: Catrice Plumping Gel lipstick in My Lips! My Rules! & The Future is Femme

Catrice eyebrow set

catrice eyebrow set

Als je het doosje opent van de Catrice eyebrow set komen er twee kleuren tevoorschijn. Erg handig! Zelf is de donkerste voor mij wel echt te donker, maar met de lichte kan ik prima weg komen. Evengoed moet ik er wel op letten dat ik het niet te dik wordt, anders worden mijn wenkbrauwen evengoed nog te donker. Ook vind het erg handig dat er een spiegeltje in zit. Zo heb je er dus altijd een bij de hand als je je wenkbrauwen nog even moet bijwerken.

catrice eyebrow set

Wat ik ook zeker een pluspunt vind is dat er een kleine pincet bij zit en een kwastje (uiteraard om het product te gebruiken) met aan de andere kant van het kwastje een borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen. Zelf gebruik ik die laatste niet. Het pincet is natuurlijk áltijd handig. Zo heb je toch een compact (en compleet!) setje om je wenkbrauwen bij te kunnen werken.

catrice eyebrow set

Hier zie je dus mijn wenkbrauwen zonder dat er iets op zit. Niet zo vol en ook vooral bijna onzichtbaar.

catrice eyebrow set

Hier heb ik de lichtste kleur gebruikt van de twee uit de Catrice eyebrow set. Zoals je ziet (ook al is de foto niet super mooi) is mijn wenkbrauw wel mooi gevuld. En misschien had ik ze toch nog iets beter kunnen epileren 😉
Hij is niet waterproof, maar hij blijf bij mij wel de hele dag zitten. Ik heb er niet mee gesport bijvoorbeeld, maar met normale bezigheden blijft hij goed zitten.

Lees ook:
Meer artikelen van Catrice

Deze Catrice eyebrow set heb ik bij Kruidvat gekocht en kost ongeveer €4,00. Ik raad hem dus zeker aan als je je wenkbrauwen donkerder wilt maken of wilt opvullen.

Ken je dit setje al?

16 Reacties

 1. 1 april 2014 / 11:55

  Hmm, ik heb vrij volle en donkere wenkbrauwen van mezelf, mede omdat ik epileren echt verschrikkelijk vind, en volle wenkbrauwen ook wel gaaf vindt. Misschien toch een keer zo’n setje gebruiken om de ‘kale’ plekjes op te vullen! Voor het geld hoef ik het in ieder geval niet te laten 😉

 2. 24 maart 2014 / 14:30

  Je ziet wel verschil! Ziet er mooi en natuurlijk uit 🙂

 3. Evelien
  23 maart 2014 / 22:54

  Fijn setje, lekker budgetproof ook! Voor mij is het helaas niks, ik heb te donkere wenkbrauwen ervoor.

 4. Rowan - Rebellious yet Romantic
  21 maart 2014 / 19:20

  Mooi zeg, je ziet echt verschil! 🙂

 5. Nicole
  21 maart 2014 / 14:41

  Ik gebruik dit setje ook al een tijdje, en ik vind hem ook super fijn. Al gebruik ik toch liever een potloodje om mijn wenkbrauwen mooi bij te werken. Misschien een tip voor de volgende keer: Even je producten goed schoonmaken voordat je ze op de foto’s zet. Dit geeft een beetje een vies en rommelig effect.

  • Mariska
   21 maart 2014 / 14:43

   Bedankt voor de tip! Ik zal daar inderdaad beter op gaan letten.

 6. Wendy
  20 maart 2014 / 22:03

  Helaas is dit setje te licht voor mijn wenkbrauwen. Ik vind het effect bij nou wel heel erg mooi en natuurlijk!

 7. Dana
  20 maart 2014 / 21:52

  Dit is echt mijn favoriete wenkbrauw product, bij mij zit er echt een flinke deuk in door elke dag gebruik 🙂

 8. 20 maart 2014 / 21:31

  ziet er wel goed uit, al hou ik echt van heel dik aangezette wenkbrauwen, dus dan is dit palette mij te licht van kleur!

 9. me
  20 maart 2014 / 21:10

  Ik ben bang dat deze toch te donker voor mij is met mijn heel lichtblonde wenkbrauwen, daarbij vergeleken zijn de jouwe nog heel duidelijke zichtbaar.

 10. Mayara
  20 maart 2014 / 21:03

  Toen ik laatste naar de Kruidvat ging voor wenkbrauw product ging ik heel erg twijfelen tussen deze of de potlood, uiteindelijk heb ik de potlood meegenomen maar de volgende keer zal ik zeker naar deze kijken.

 11. 20 maart 2014 / 20:37

  Heb hier al veel goede dingen over gelezen. gebruik nu een matte oogschaduw van Flormar, maar ga deze toch een keer halen.

 12. Mandy
  20 maart 2014 / 18:33

  Ik heb deze zelf ook en ik ben er erg tevreden over 🙂

 13. Mooddressing
  20 maart 2014 / 18:15

  Fijn spul he! Zonder die donkere kleur ga ik de deur niet meer uit!

 14. Manon
  20 maart 2014 / 17:48

  dat ziet er goed uit! ik gebruik de eyebrow gel van actrice

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.