Catrice Eyebrow Set

catrice eyebrow set

Review van de Catrice Eyebrow set! Al enige tijd gebruikte ik een potlood om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik heb namelijk wel wenkbrauwen, maar je ziet ze bijna niet als ik er niets mee doe. Vaak doe ik het niet door mijn allergie (en draag ik geen make-up), maar soms naar mijn werk en als ik uit ga wel. Het potlood was ik eigenlijk zat en was op zoek naar iets nieuws. Ik had veel goede verhalen gehoord en gelezen over de Catrice eyebrow set. Deze nam ik dus mee.

Lees ook: Catrice Plumping Gel lipstick in My Lips! My Rules! & The Future is Femme

Catrice eyebrow set

catrice eyebrow set

Als je het doosje opent van de Catrice eyebrow set komen er twee kleuren tevoorschijn. Erg handig! Zelf is de donkerste voor mij wel echt te donker, maar met de lichte kan ik prima weg komen. Evengoed moet ik er wel op letten dat ik het niet te dik wordt, anders worden mijn wenkbrauwen evengoed nog te donker. Ook vind het erg handig dat er een spiegeltje in zit. Zo heb je er dus altijd een bij de hand als je je wenkbrauwen nog even moet bijwerken.

catrice eyebrow set

Wat ik ook zeker een pluspunt vind is dat er een kleine pincet bij zit en een kwastje (uiteraard om het product te gebruiken) met aan de andere kant van het kwastje een borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen. Zelf gebruik ik die laatste niet. Het pincet is natuurlijk áltijd handig. Zo heb je toch een compact (en compleet!) setje om je wenkbrauwen bij te kunnen werken.

catrice eyebrow set

Hier zie je dus mijn wenkbrauwen zonder dat er iets op zit. Niet zo vol en ook vooral bijna onzichtbaar.

catrice eyebrow set

Hier heb ik de lichtste kleur gebruikt van de twee uit de Catrice eyebrow set. Zoals je ziet (ook al is de foto niet super mooi) is mijn wenkbrauw wel mooi gevuld. En misschien had ik ze toch nog iets beter kunnen epileren ;)
Hij is niet waterproof, maar hij blijf bij mij wel de hele dag zitten. Ik heb er niet mee gesport bijvoorbeeld, maar met normale bezigheden blijft hij goed zitten.

Lees ook:
Meer artikelen van Catrice

Deze Catrice eyebrow set heb ik bij Kruidvat gekocht en kost ongeveer €4,00. Ik raad hem dus zeker aan als je je wenkbrauwen donkerder wilt maken of wilt opvullen.

Ken je dit setje al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *