Etos Sunny Breeze eau de toilette

etos sunny breeze eau de toilette

Ontdek dé nieuwe frisse, fruitige zomerse geur ‘Sunny Breeze’ van Etos. Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie.
Etos Sunny Breeze eau de toilette is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid

Etos Sunny Breeze eau de toilette kreeg ik opgestuurd en was erg benieuwd. Ik vind het heerlijk om met de mooie zonnige dagen ook een lekker zomers parfum te dragen. Hoewel ik vaak alleen eau de parfum draag was ik toch erg benieuwd naar dit eau de toilette. Een geur die wellicht iets minder goed en lang blijft hangen, maar het proberen waard!

Lees ook: Playboy Play It Wild eau de toilette

Etos Sunny Breeze eau de toilette

etos sunny breeze eau de toilette

De Etos Sunny Breeze eau de toilette heeft ten eerste alleen een hele leuke naam. Een waarvan ik direct benieuwd was of het echt wel bij het eau de toilette past. Ruikt het echt naar een summer breeze? Zo’n heerlijk fris windje in de warme zon? De verpakking vind ik vrolijk met die kleurtjes en ook het lettertype dat is gebruikt vind ik er speels uitzien en bij elkaar passen. Leuk gekozen in ieder geval, maar Etos timmert mooi aan de weg met hun eigen producten en de nieuwe uitstraling van het merk.

Belangrijkste geurnoten: citrus, cassis, abrikoos, amber

Nu ben ik absoluut geen held met geurnoten van een parfum, maar ik ruik echt wel de frisse lucht van citrus. Dat is echt een heerlijke frisse geur voor de zomer en lente. Of gewoon wanneer de zon lekker schijnt. Wat mij opvalt bij het opspuiten is dat je eigenlijk met één, hooguit twee spuiten echt helemaal goed zit. Dit had ik niet verwacht van een eau de toilette omdat ze vaak minder zwaar zijn. Nu hou ik zelf best van een aanwezige geur, maar daar heb je hier niet veel van nodig. op mijn hand blijft hij erg lang hangen en ook ruik ik hem zelf best lang.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

etos sunny breeze eau de toilette

Etos Sunny Breeze eau de toilette vind ik echt een lekkere geur en past heel goed bij het warme en zomerse weer. Pluspunt is dat je niet veel nodig hebt om de geur best lang te laten blijven hangen. Zelf zal ik hem met veel plezier dragen en als je dol bent op de wat frissere geuren dan is dit zeker een aanrader. Je betaalt er niet teveel voor en hij blijft ook nog eens redelijk lang hangen voor een eau de toilette.

Etos Sunny Breeze eau de toilette bevat 50ml en is voor €9,99 verkrijgbaar bij Etos . Hij ligt ongeveer vanaf nu in de winkels.

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
YSL Manifesto eau de parfum
Etos Pink Sugar

Wat is jouw favoriete zomerse parfum?