Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

yves rocher vanille noire eau de parfum

“De sensuele, leerachtige geurnoten van absolue van Bourbonvanille vermengen zich met de zoete accenten van Tahitivanille, terwijl deze contrasteren met het houtachtige, kruidige karakter van Vanille Oeganda. Yves Rocher Vanille Noire etaleert de subtiliteit en de talloze geurnuances van vanille op de huid. Een onverwachte ontmoeting tussen frisheid en sensualiteit.” Jacques Cavallier, Parfumeur

Kies uit 4 gratis geschenken bij jouw bestelling

Deze geur heb ik een paar jaar geleden al eens gehad en ik wist zeker dat ik deze nog eens ging bestellen. Steeds kwam het er niet van omdat ik Mugler Essence Absolue ontdekte en die eerst op wilde maken. De meest lekkere parfums zijn ook niet altijd even budget 😉 Dus bij mijn laatste bestelling, waar ik ook de Yves Rocher volume shampoo en conditioner bestelde, bestelde ik ook deze Yves Rocher Vanille Noire. Hoog tijd om deze op mijn blog te laten zien, mede dankzij het seizoen waar deze geur bij past.

Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum

yves rocher vanille noire eau de parfum

Het flesje van Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum is vrij simpel en de kleur is ombre te noemen. Hij loopt van donkerbruin boven langzaam over in een lichtbruine tint die je onderaan het flesje ziet. In mijn ogen straalt het ook wel een beetje uit dat het een typische geur voor de herfst en winter is. Persoonlijk vind ik dat ook wel. De beschrijving van de geur, die je bovenin leest, vind ik een hele mooie kloppende omschrijving. Het ruikt inderdaad goed naar vanille, maar niet alleen naar vanille. Je ruikt ook daadwerkelijk andere geuren erin. Vanille heeft wel de overhand, dus als je daar niet van houdt dan is deze geur niets voor jou.

yves rocher vanille noire eau de parfum
yves rocher vanille noire eau de parfum

De geur blijft wel lang hangen. Eigenlijk langer dan ik had verwacht eerlijk gezegd. Normaal ruik ik vaak de geur zelf na een paar uur niet meer, maar bij deze Yves Rocher Vanille Noire eau de parfum ruik ik dat wel. Heerlijk vind ik het. De geur doet me ook echt denken aan een donkere vanille geur, wat zwaarder. Hij past daardoor ook prima als herfst- of wintergeur. Hij is te zwaar voor de zomer en de lente.

De variant die ik heb is 50ml en daarvoor betaalde ik €32,90. Mocht je dit teveel vinden is hij ook verkrijgbaar in de 30ml variant. Je betaalt dan iets minder, maar ik denk dat het goedkoper is als je de 50ml koopt voor dat geld. Al met al ben ik heel tevreden over deze geur en als deze op is overweeg ik hem zeker nog een keer te kopen. Gezien de geur en de prijs die je ervoor betaalt 🙂

Lees ook:
Burberry Brit Rhythm
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Mijn 4 favoriete parfums van dit moment

Wat vind jij een lekkere geur van Yves Rocher?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook