Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

yves rocher shower gel peer cacao mandarin cedarwood

Het was sale bij Yves Rocher en zoals jullie de laatste tijd wel hebben kunnen lezen behoren de producten vaak tot mijn favorieten. Hoewel ik eigenlijk spullen genoeg heb voor in de douche besloot ik toch maar wat lekkere douchegels te bestellen met een flinke korting. Eerst gebruikte ik vrijwel altijd Dove, maar mijn huid begint steeds slechter te reageren op parabenen en siliconen. Erg jammer. Ik weet niet of Yves Rocher nooit silicionen en parabenen gebruikt, maar in de Yves Rocher volume shampoo en conditioner zit dat niet en werkt voor mijn hoofdhuid erg goed. Wat vind ik van de Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood en Pear & Cocoa?

Kies uit 4 gratis geschenken bij jouw bestelling

Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood

yves rocher douchegel mandarin cedarwood
yves rocher douchegel mandarin cedarwood
yves rocher douchegel mandarin cedarwood ingredienten

Om onder de douche of in bad optimaal te genieten van een vitaliserend moment hebben onze onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica® een combinatie geselecteerd van Aloë-veragel uit biologische teelt, essentiële olie van Cederhout* en Mandarijnextract. De huid wordt op milde wijze gereinigd en subtiel geparfumeerd.
*in het parfum

Ik hou enorm van de wat kruidige en sterke geuren en deze bestelde ik in de hoop dat het dat zou zijn. Een keer geen sinaasappel maar mandarijn leek me ook wel lekker eerlijk gezegd. En dat is deze! Het is echt een heerlijke geur voor de koude dagen en geeft je een beetje dat warme gevoel. Echt zo’n geur waar je weer energie door krijgt. Zelf geloofde ik daar nooit zo in maar het is de waarheid 🙂 Heerlijk! Ik heb niet echt het idee dat het product direct wat voor mijn huid doet, maar de geur blijft wel lekker aanwezig. Als je je hebt afgedroogd en aangekleed dan ruik je de geur echt een uur daarna nog. Daar hou ik van!

Yves Rocher douchegel Pear & Cocoa

yves rocher shower gel pear cacao
yves rocher shower gel pear cacao 1 | DoorMariska
yves rocher shower gel pear cacao ingredienten | DoorMariska

De weldaad van een bad- en douchegel met de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao. Geniet onder de douche van de verrukkelijke, zachte geur van peer en cacao. Deze douchegel, verrijkt met korenbloemwater uit biologische teelt, reinigt uw huid op milde wijze en laat een heerlijke geur achter. Onder dermatologisch toezicht getest.

Deze Pear & Cacao variant is een limited edition kwam ik net achter. De geur van peertjes vind ik lekker en cacao ook, maar de combinatie? Die kende ik nog niet. Je kunt je eigen er wel een voorstelling bij maken en dat deed ik ook. Dit was een van de geuren waar ik het meest benieuwd naar was in ieder geval. Hij ruikt ook precies zoals je verwacht van een combinatie van peren en cacao. Zo lekker! Onder de douche komt de geur echt helemaal tot leven en sta je er heerlijk middenin. In tegenstelling tot Yves Rocher douchegel Madarin Cedarwood blijft deze helaas niet zo lang op je huid hangen. Had ik stiekem wel gehoopt maar helaas dus niet. Maar je staat wel echt heerlijk te douchen met deze geur, geloof me!

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

yves rocher shower gel peer cacao mandarin cedarwood 1 | DoorMariska

Beide douchegels vind ik echt hemels qua geur. Al had ik gehoopt dat de Pear & Cacao variant toch iets langer zou blijven hangen. Ik heb daarbij ook niet het idee dat beide douchegels echt iets voor mijn huid doen behalve me een schoon gevoel geven 😉 Toch weet ik zeker dat ik ze regelmatig ga gebruiken om de aparte geur dat ze hebben. De structuur van de douchegels is wel heel fijn. Het is niet een heel stevige maar ook geen slappe structuur, gewoon precies er tussenin. Is vrij zuinig in gebruik en je hebt maar een klein beetje nodig voor veel schuim. Ik ben dik tevreden dus en ik hoop dat de andere geuren douchegels ook zo lekker ruiken 🙂 Alhoewel Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood een streepje voor heeft.

Lees ook:
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Burberry Brit Rhythm
Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

Mandarijn en Cederwood – 400ml – €3,95
Pear & Cacao – 400ml – €2,00

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook