Etos Spicy Mandarin – Make it a december to remember

etos spicy mandarin make it a december to remember

Op het nippertje van het jaar ontving ik nog een heel leuk pakketje van Etos. Uit de limited edition Etos Spicy Mandarin ‘Make it a december to remember’ ontving ik de primer gold flakes, shimmering body cream Spicy Mandarin, sparkling decolleté fluid Spicy Mandarin, showerfoam Spicy Mandarin en een fizzy bath tablet in die geur. Het persbericht had ik voorbij zien komen en ik was zo benieuwd naar de geur! Sowieso hou ik erg van die spicy geuren en zeker al in de winter en herfst als het extra koud is. Ik testte een aantal producten uit en laat je graag zien wat ik ervan vind. Het is inmiddels januari maar dat mag de pret niet drukken. De geur is namelijk erg lekker en kan makkelijk na december ook nog.

Lees ook: Etos Botanical Boost Orange Blossom & Ginger review

Etos Spicy Mandarin – make it a december to remember

etos spicy mandarin make it a december to remember

Ik ontving de heerlijke bovenstaande producten in een mooi pakketje. Je hebt in deze lijn ook nog de make-up die ik ook op veel blogs voorbij zag komen. Met koud weer hou ik enorm van de ‘spicy’ geuren. Het liefst brand ik ook dat soort geuren in mijn brander, wil ik het het liefste elke dag onder de douche gebruiken en als parfum. De oranjebloesem & amandel douchegel van Yves Rocher bijvoorbeeld is ook heerlijk. Heb ik helaas laatst opgemaakt. Deze Spicy Mandarin heeft me positief verrast en dan vooral de body cream en de shower foam. Helaas heb ik een bad meer en de glitterende producten is niet echt goed te gebruiken na de feestdagen ;)

etos spicy mandarin decollete powder

Deze lotion bevat shimmers die je bijvoorbeeld in je hals, op je decollete of ergens anders op je lichaam kunt smeren om te shinen. Deze heb ik zelf niet gebruikt maar uiteraard wel eventjes op mijn arm gedaan. Het is wel heel erg feestelijk, maar je moet er van houden. Het bevat 50ml en kost €5,99.

etos spicy mandarin body cream

De Etos Spicy Mandarin body cream heb ik natuurlijk wel direct gebruikt toen ik het binnenkreeg. Wat een heerlijke geur! Het is ook echt een crème en geen stevige lotion. Het viel mij direct op dat de crème ook kleine shimmer bevat dus dit gaat ook over je hele lichaam zitten. Daar moet je van houden ;) De geur is niet te erg aanwezig en blijf je subtiel ruiken. Normaal hou ik dus van een aanwezige geur maar deze vind ik het helemaal niet erg. Het is ook echt een subtiele geur. Je hebt niet heel erg veel nodig en het trekt snel in. Voor 200ml betaal je €5,99.

etos spicy mandarin shimmering body cream

Een leuke toevoeging is de Etos Spicy Mandarin primer met gouden stukjes oftewel de golden flakes. Een primer is ideaal voor basis als je foundation of concealer gebruikt om een goede basis te leggen. Deze primer bevat 24 karaats goud en vitamine E. Het moet zorgen voor een prachtige glans op je gezicht. Deze heb ik ook niet gebruikt omdat ik de gouden stukjes toch wel een beetje too much vind op mijn gezicht. Hoewel ik het er wel weer echt prachtig uit vind zien! Deze primer kost €6,99. Helaas heb ik de Fizzy bath cube niet gebruikt omdat ik in mijn huidige appartement geen bad meer heb. Erg jammer, leek me heerlijk!

etos spicy mandarin

En dan het laatste product, de Etos Spicy Mandarin shower foam! Ik weet nog dat mijn eerste shower foam de Kneipp Morning Kiss variant was en sindsdien vind ik een shower foam een fijn product. Je hebt maar een heel klein beetje nodig en is heel zuinig in gebruik. Een klein beetje op je handen en je kunt dat over je hele lichaam smeren. Dat is bij deze precies hetzelfde en ook de geur komt weer goed, maar subtiel naar voren. Ik merk niet echt dat het iets doet voor mijn huid. Het wordt niet zachter en ook blijft naar mijn idee de geur niet erg lang hangen. Onder de douche ruikt het goddelijk, maar deze shower foam op zich ruik je daarna niet meer terug. Als je deze Etos Spicy Mandarin shower foam gebruikt in combinatie met de body cream uit deze lijn dan blijft de geur wel lekker lang hangen. 200ml – €4,99.

De producten zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt, omdat het een limited edition is.

Lees ook:
Etos Botanical Boost Rosemary & Fig
Lidl Cien Tropical Summer Shower foam & Spray-on bodylotion
Lidl beauty producten

Heb jij deze geur ook geroken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *