Alien Essence Absolue – Thierry Mugler

by Mariska
thierry mugler Alien essence absolue

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Al eeuwen ben ik verslaafd aan de geur Aliën van Thierry Mugler. Ik heb hem dan ook al talloze keren opnieuw gekocht en het flesje dat ik nu heb is ook alweer bijna op. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe, maar wilde nét iets anders. Bij het zoeken kwam ik bij Alien Essence Absolue van Thierry Mugler. Een net iets andere versie dan de ‘normale’ Aliën die in een paars flesje zit. Nu heb ik hem een paar dagen op en wil er graag over schrijven 🙂 Ben benieuwd of Aliën Essence Absolue mij net zo goed bevat als dat de andere Aliën variant doet.

[affiliate_products]
[/affiliate_products]

Alien Essence Absolue

thierry mugler Alien essence absolue

Alien Essence Absolue van Mugler is een Oriëntaalse Houtachtige geur voor dames. Alien Essence Absolue werd uitgebracht in 2012. De Parfumeur achter dit parfum is Pierre Aulas. Topnoot is Jasmijn; hartnoten zijn Kasjmier hout en Orris wortel (Iris Germanica); Basisnoten zijn Vanille dop, Witte amber, Mirre en Wierook.

En ja, ik blijf erbij dat ik het heel erg lastig vind om een parfum te omschrijven. Hadden we maar geur computers zo ondertussen 😉 Het flesje is eigenlijk wel hetzelfde als het paarse flesje dat we kennen van de Aliën familie. Dit flesje is alleen doorzichtig van kleur en nu zie je ook de kleur van de parfum zelf. Deze is donker oranje/bruin te noemen. Alien Essence Absolue werd geleverd in dit mooie doosje die gouden zijkanten heeft en op de voorkant precies laat zien om welk parfum het gaat. Op zich best een luxe uitstraling en dat vind ik erg leuk! Zodra je het doosje open zie je het mooie flesje zitten. Ik heb ervoor gekozen om eerst de 30ml aan te schaffen die wel navulbaar is. Op die manier kan ik kijken of ik het een lekkere geur vind en is hij makkelijk na te vullen.

Het flesje

thierry mugler Alien essence absolue
thierry mugler Alien essence absolue

Het is een klein maar fijn flesje en daarom ook heel makkelijk mee te nemen. Aangezien ik vaak 2 of meer parfums in mijn tas heb zitten, kan ik die mooi thuis laten. Ik vind het fijn om ergens op de dag een of meerdere keren bij te spuiten. Met Alien Essence Absolue is dat eigenlijk niet echt nodig. Normaal spuit ik best wat op, maar hier heb je echt meer dan genoeg aan 2 á 3 spuitjes. Dit blijf je dan ook de hele dag ruiken. Pluspunt! De geur is ook wat zwaarder dan de ‘normale’ Aliën. Als ik het moet omschrijven zou ik zeggen dat het iets ‘donkerder’ qua geur is. Ik zou het ook omschrijven als een echte geur voor de avond, maar als je van de wat zwaardere en mysterieuze geuren houdt, dan vind je deze denk ik wel lekker. Mocht je meer van de fruitige en frisse geuren houden, dan is deze niet voor je weggelegd. Hij is dan te zwaar en te ‘donker’.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben echt super blij met Alien Essence Absolue! Je ruikt de echte Aliën geur erin terug, alleen dan wat zwaarder. Ook blijft de geur de hele dag hangen als je maar 2 of 3 spuitjes heb gebruikt. Dus ook nog zuinig! Zelf spuit ik hem nog een keer extra op in de loop van de dag, maar dat is voor iedereen verschillend natuurlijk.

Thierry Mugler Aliën Essence Absolue is onder andere verkrijgbaar bij bol.com, Douglas en ICI Paris in verschillende formaten.

Lees ook:
La Nuit Tresor Lancome eau de parfum
Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao
Thierry Mugler Aliën 15ml
Burberry Brit Rhythm

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.