La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

la nuit tresor lancome

Van La Nuit Tresor van Lancome vond ik een proefmonstertje ergens in een lade van mijn Alex bureau van Ikea. Eigenlijk was ik niet bekend met de geur, maar ik spoot wat op van het proefmonstertje en was eigenlijk opslag verliefd! Wat een heerlijke geur! Thierry Mugler Aliën blijft mijn favoriete geur allertijden, maar deze kwam ook wel een beetje in de buurt. Direct dook ik het internet op om te kijken waar ik hem op zijn voordeligste kon kopen. Jup, ik ik zoek altijd naar aanbiedingen :) Uiteindelijk kwam ik hem tegen bij Parfumania! Oh, ik was mijn SD kaartje van mijn camera kwijt en had er geen een meer liggen. Deze foto’s zijn allemaal gemaakt met mijn Samsung Galaxy S7 Edge en ik ben best tevreden! :) Kwaliteit vind ik niet minder dan foto’s met mijn camera.

La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

La Nuit Tresor van Lancome is een Oriëntaalse Vanille geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. La Nuit Tresor werd uitgebracht in 2015. La Nuit Tresor is gecreëerd door Christophe Raynaud en Amandine Marie. Topnoten zijn Peer , Bergamot en Mandarijn; hartnoten zijn Vanille Orchidee, Zwarte Roos, Passievrucht en aardbei; Basisnoten zijn Patchouli, Papyrusriet, Wierook, Lychees, Praliné vulling, Vanille, Karamel, Koffie, Cumarine en Zoethout. Bron.

Als ik naar de geurnoten kijk die erin zitten zijn dit niet geurnoten waarvan ik snel parfum zou kiezen. Vanille vind ik wel erg lekker, maar ruik ik eerlijk gezegd niet echt terug in de geur. Wel is Patchouli een geur die vaak in geuren voorkomen die ik dan koop. Blijkbaar zit er toch wel een vaste lijn in met mijn voorkeur qua geuren.

Ik kocht La Nuit Tresor van Lancome in een verpakking waarbij ook een douchegel en een body lotion zitten. Dat vind ik altijd wel leuk, maar daarbij is het vaak in de aanbieding zo’n pakketje. Vaak brengen ze dat ook uit ter promotie van een bepaalde geur. Nu zie ik dat deze geur al in 2015 is uitgekomen en dat was mij niet bekend. Het zal dus in dit geval niet helemaal om de promotie gaan. Ik vind het er heel erg leuk uitzien en vooral ook leuk zo’n pakketje waar alles inzit.

la nuit tresor lancome
la nuit tresor lancome

Het flesje vind ik erg leuk qua uitstraling, weer eens wat anders dan een staande fles en straalt ook wel wat luxe uit. Daarentegen is het ook wel weer lastig om deze naast je andere parfums neer te zetten. Hij ligt er dan in ieder geval wel elegant bij. Het zwarte strikje met het roosje en de naam La Nuit Tresor maken het wel luxe qua uitstraling en ziet er ook wel lief uit.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

la nuit tresor lancome

La Nuit Tresor vind ik een hele lekkere geur. Zelf hou ik van de wat zwaardere geuren en deze doet daar zeker niet voor onder. Hij is lekker aanwezig als je hem opspuit. Al had ik wel gehoopt dat ik hem zelf ook nog wel in de loop van de dag beter zou blijven ruiken. Dit is met Aliën van Thierry Mugler bijvoorbeeld wel zo, maar deze heb ik het idee dat het veel minder is. Niet erg op zich, je kunt het ook wat sterker maken door de douchegel en de body lotion erbij te gebruiken zodat de geur goed opgebouwd kan worden.

Ik kocht dit setje bij Parfumania voor €50,95. Maar La Nuit Tresor van Lancome is ook verkrijgbaar bij Douglas, ICI ParisXL en bol.com.

Ken jij La Nuit Tresor van Lancome al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *