4x Bath & Body Works kaarsen voor de herfst

a person lighting candles on a coffee table

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Zelf ben ik groot fan van Bath & Body Works kaarsen en het nog betere nieuws is, is dat het al een hele tijd in Nederland ook verkrijgbaar is. Bath & Body Works kaarsen geven heerlijk veel geur af en hebben ook lekkere en originele geuren voor het hele jaar door. Zelf brand ik veel kaarsen en waxmelts en stem ik dit af op de tijd van het jaar, mijn mood en natuurlijk ook wel een beetje het weer.

Nu de herfst bijna begint (ik kijk daar naar uit!) vind ik het leuk om wat lekkere geurkaarsen met je te delen die heerlijk zijn voor de herfst en ook voor de winter. Bijvoorbeeld met de lekkere geur van pompoen. Als je net zo van kaarsen houd als ik én je huis lekker wil laten ruiken, bekijk dan zeker deze Bath & Body Works kaarsen! Want je wilt toch een lekkere herfstgeur in huis?

Bath & Body Works kaarsen voor de herfst

Sweet Cinnamon Pumpkin

Deze is heerlijk voor de herfst maar ook voor de winter. Sweet Cinnamon Pumpkin van Bath & Body Works heeft geurnoten van kaneel, kruidnagel, bruine suiker en vanille crème. Hoe lekker wil je het hebben? Daarnaast is de glazen pot ook heel mooi herfstachtig met de oranje tinten.

Pumpkin Bonfire – de perfecte herfstgeur

Pumpkin Bonfire is een geur waar je ook een stukje geur van houtkolen in terug ruikt. Dat geeft echt een idee dat je gezellig bij de openhaard zit en binnen aan het opwarmen bent. Daarnaast heeft deze geurkaars geurnoten van kruidnagel en uiteraard pompoen. Deze geurcombinatie is de ultieme herfstgeur denk ik. Zeker als je lekker buiten bent geweest in de regen en vervolgens binnen weer opwarmt.

Leaves

De naam ‘Leaves’ zegt het natuurlijk al. Bladeren! En vallende bladeren heb je veel in de herfst. De herfstgeur Leaves heeft een andere geur dan de geuren hierboven beschreven. Wel de lekker kruidige noot van kruidnagel, maar daarnaast ook de geur van appel. De combinatie van kruidnagel en appel maakt het natuurlijk een heerlijke herfstgeur! Wat mij betreft een geur die je niet mag missen van de Bath & Body Works kaarsen.

aarsen.

Warm Vanilla Sugar

Deze kaars heb ik zelf al eens gehad en is een van mijn favoriete van Bath & Body Works. Heb hem helemaal opgebrand en de rest heb ik eruit geschraapt met een mesje en als waxmelt gebruikt. Heel handig en zo kun je nog langer genieten van de geur. Het is een hele zachte maar aanwezige vanille geur. Niet een ‘in your face’ geur vind ik zelf. Wat mij betreft is deze ideal voor de herfst en de winter.

Mocht je voor geurkaarsen gaan die veel geur afgeven, dan raad ik zeker de Bath & Body kaarsen aan! Deze blijf je heel erg lang ruiken en de geur is lekker intens zodat je hele huis lekker ruikt. Bath & Body Works heeft ook in Nederland een fysieke winkel in The Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, vlakbij Den Haag.

Een geurkaars voor de herfst zit er dus zeker bij voor jou!

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook