Rowena Rousseau start een podcast

by Mariska

Superleuk nieuws, want Rowena Rousseau is een eigen podcast gestart samen met haar partner Melvin. Je kent Rowena van het Become Financially Free membership en daar heb ik al een keer over geschreven. Namelijk over het verdienen van een passief inkomen en het openen van een Etsy shop. Ik heb daar al veel van geleerd en ik vind het supertof dat ze nu een podcast heeft samen met Melvin.

Link naar de podcast op Spotify

Op weg naar het miljoen podcast – Rowena Rousseau en Melvin

Melvin is de partner van Rowena Rousseau en samen zijn ze een team die mensen leert een passief inkomen te genereren online. Samen hebben zij de Affiliate Site Secrets academy opgezet, waarin zij mensen leren om vanaf het allereerste begin een affiliate website te maken, online te zetten én te onderhouden.

In de podcast praten Melvin en Rowena samen over verschillende zaken, waaronder natuurlijk het passieve inkomen. Op het moment van schrijven staan er 3 afleveringen online.

  • #1 miljonairs in de maak! Maak kennis met je hosts. Rowena Rousseau en Melvin stellen zich aan je voor.
  • #2 onze top strategieën voor duurzamere verdienmodellen, waarin onder andere wordt gepraat over de affiliate sites die zij hebben én wat ze er mee verdienen maandelijks.
  • #3 waarom wij niet kiezen voor MLM en dropshipping. Interessant, wat toch willen mensen met dropshipping beginnen. Mijn voorkeur heeft het niet.

Er komen natuurlijk meer afleveringen, maar voor nu is dit het. Super interessant als je meer wil leren over het starten van een passief inkomen of affiliate marketing.

Waarom de podcast van Rowena Rousseau luisteren?

Sinds dat ik Rowena Rousseau online heb leren kennen door het Become Financially Free membership bewonder ik haar enorm. Dat heb ik niet heel snel bij mensen. Ik denk omdat er veel herkenbaarheid inzit, in de situatie waar ze uit vandaan komt. Ze schrijft erover in haar boek Happily Rich Rowena Rousseau die ik heb gelezen.

De podcast vind ik dus een hele goede aanvulling, ik luister immers graag podcasts. Vind dat fijner dan muziek zo nu en dan. Daarnaast vind ik dat ze heel goed kan vertellen en dingen kan uitleggen op een begrijpbare manier.

Samen met Melvin vind ik haar een sterk team en ik denk niet dat ik de enige ben. Ze hebben beide een goede kennis van zaken en dat is belangrijk. Ze komen ook met ‘bewijzen’ en laten zien wat er werkt en niet werkt.

Wat heeft Rowena Rousseau nog meer online?

Rowena Rousseau is een echte online onderneemster! Ik lees verhalen van mensen die haar membership volgen en al een lekker passief inkomen hebben opgebouwd van bijvoorbeeld 5k per maand. Lekker toch! Dit kan naast je baan maar ook als ondernemer.

Wat ik vooral duidelijk wil maken is dat Rowena het vooral heeft over geduld hebben en geen praatjes over hoe je snel rijk kan worden. Dit merk ik ook en geeft ze steeds weer aan. Snel rijk worden bestaat gewoon niet of het is een methode waar je later niks meer aan hebt.

Wat mij betreft een super goede luistertip als je van podcasts houd én je wil verdiepen in passief inkomen.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?