Pickwick tea topics #4

pickwick tea topics

Oh yes, eigenlijk ingepland voor vanmorgen, maar ik had gisteren geen tijd het artikel af te maken. Dus hij komt lekker nu online. Het 4e Picwick tea topics artikel alweer met vragen die ik nog niet eerder heb beantwoord. Ik hou nog steeds bij welke vragen ik te zien krijg bij het pakken van thee, maar veel heb ik er al gehad. Gelukkig heb ik nog wel genoeg vragen voor het volgende artikel én misschien die daarna :) Ik heb in dit Pickwick tea topics artikel weer 5 vragen beantwoord die op mijn pad kwamen.

Pickwick tea topics #4

pickwick tea topics

Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?
Ha, daar kan ik eigenlijk vrijwel direct op antwoorden zonder er lang over na te denken. Eigenlijk ben ik niet zo’n persoon die urenlang voor de tv kan zitten om series en films te kijken. Geef mij mijn laptop en ik ben de rest van de dag zoet. Aan mijn blog werken, foto’s maken, andere blogs lezen, mijn blog technisch verbeteren etc. Altijd vind ik wel iets wat ik kan doen. En heel soms wil ik nog wel eens de Sims 4 spelen, maar dit doe ik niet meer zo heel vaak. Het gaat dus vooral om bloggen en andere blogs.

Zou je tien jaar korter willen leven om rijk te zijn?
Hier zou ik volmondig ja op kunnen zeggen. We weten allemaal niet wanneer we het loodje leggen natuurlijk, dus eigenlijk zou ik dit wel willen. Ik zou wel willen ervaren hoe het is om rijk te zijn. Gewoon niet na te denken over het geld wat je uitgeeft en het je leven iets makkelijker maakt met al die dure kosten van tegenwoordig. Dus hierop antwoord ik volmondig ja!

Welke beroemdheid heb je ooit ontmoet?
Vroeger was ik fan van The Kelly Family en daar heb ik er wel eens een paar van ontmoet. Dat was echt super leuk! En zeker als je fan bent natuurlijk :) Verder heb ik Jim Bakkum ontmoet net na al dat Idols gebeuren en vast en zeker nog wel een paar. Die kan ik me zo niet herinneren, maargoed. Oh ja, en natuurlijk de band Normaal, hoe kan ik dat nou vergeten?! Mijn favoriete band! Ik had een meet & greet gewonnen bij RadioNL en ik was ZO blij. Heb alle handtekeningen kunnen scoren op een poster en nu zijn ze gestopt, na 40 jaar. Heel uniek dus!

Wat is het ondeugendste dat je vroeger hebt uitgespookt?
Wij woonden op een boerderij en onze buren hadden appelbomen. Wij gingen dan op het achterste stukje erf onder het hek door en gingen appels jatten bij de buren. Uiteraard dachten we dat niemand het door had, tot mijn moeder ineens achter ons stond en riep ‘geef mij maar een hapje!’. We stonden verstijfd kan ik je vertellen. En we hebben eens een portemonnee gevonden met wat geld waarvan we snoep hadden gekocht. Dat was het eigenlijk wel geloof ik, haha!

Welke dag zou je nog een keer willen beleven?
Hm, dat weet ik eigenlijk niet zo. Eigenlijk misschien wel de dag waar ik net naar linkte, de ontmoeting met Normaal. Maar eigenlijk ook wel alle feestjes van Normaal in Midwoud. Dat was altijd zo’n enorm feesten elk jaar keek ik er weer naar uit. Verder kan ik mij zo geen dag herinneren die ik echt nog een keer graag mee zou willen maken. Vreemd eigenlijk, nu ik er zo bij nadenk. Ik hou het mooi hier bij :)

Lees ook:
Pickwick Tea Topics #6
Pickwick tea topics #5
Pickwick tea topics #1

Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te lezen! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *