Deel jouw beauty + lifestyle artikelen op Pinterest (ik nodig je uit!)

by Mariska

Sinds een tijdje ben ik best actief op Pinterest als het gaat om het pinnen van mooie foto’s die ik voorbij zie komen op verschillende Nederlandse blogs. Met namen de foto’s op beauty blogs vind ik vaak erg mooi en deze pin ik dan op het ‘beauty’ bord. Zelf heb ik nog veel meer borden gemaakt (zie mijn Pinterest profiel ). Via Diamondsforbreakfast.nl stuitte ik op verschillende Pinterest artikelen die ik mee veel plezier heb gelezen. Ik vond eigenlijk dat ik ook meer moest gaan doen met Pinterest, ook omdat je, als je het goed doet, er veel verkeer uit kan halen. Zo kwam ik op het idee om twee nieuwe borden aan te maken; een lifestyle en beauty bord, beide voor alleen Nederlandse bloggers.

Foto: I AM NIKOM / Shutterstock, Inc.

Beauty en lifestyle Pinterest bord voor Nederlandse bloggers

Je kunt zelf borden aanmaken en daarop alleen jouw afbeeldingen pinnen, maar je kunt ook borden aanmaken waar meerdere mensen op kunnen pinnen. Helaas is het zo dat je je niet zelf kunt aanmelden, maar ik kan jou wel toevoegen aan het bord. De bedoeling is dat jij jouw beauty en lifestyle foto’s kunt delen op de daarvoor bestemde borden en deze kunt delen met de bezoekers van Pinterest. Als we dit met z’n allen goed aanpakken en leuk gaan pinnen, kunnen we er allemaal hopelijk een flink aantal bezoekersaantallen uithalen!

Wil jij ook meedoen met pinnen op deze borden?

Mocht het jou leuk lijken om mee te pinnen op deze twee borden (of een daarvan), laat dan jouw e-mailadres hier achter of reageer met het juiste e-mailadres onder dit artikel. Jouw e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen, maar ik kan hem wel zien in mijn admin gedeelte en kan jouw e-mailadres op die manier terugvinden. Geef daarbij ook aan op welk bord jij mee wilt pinnen, dan kan ik je daarvoor uitnodigen.

Lees ook:
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Zo krijg je meer interactie op je blog, 6 super tips!
Persoonlijke artikelen: wat deel ik wel en wat niet + tips!
IFTTT.com – automatisch artikelen delen en meer!

Ik hoop dat we er met z’n allen een leuke Pinterest tijd van kunnen maken! :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?