Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Zó zet je jouw bedrijf in de spotlight

bedrijf in de spotlight - pennen met logo

Als je een eigen bedrijf hebt dan wil je natuurlijk ook dat je gezien wordt. Dat mensen jouw bedrijfsnaam onthouden en jouw logo wordt onthouden en herkend. Je bedrijf in de spotlight! Dat kan je op verschillende manieren doen, onder andere zoals ik liet zien met mijn stickers en notitieboekjes en mijn pennen met logo. Dat is natuurlijk heel leuk als je een blog hebt als bedrijf. Je kunt deze spullen dan ook echt gebruiken en weggeven aan mensen die je kent of medebloggers om jezelf te laten zien. Niet voor ieder bedrijf zal hetzelfde werken qua reclameproducten.

Bedrijf in de spotlight – kleding laten bedrukken

Maxilia is zo’n website waar je keuze hebt uit verschillende soorten mogelijkheden. De pennen die je op de foto kunt zien heb ik daar bijvoorbeeld besteld (zelf gekocht). Maar als je bijvoorbeeld een loonbedrijf hebt (bedrijf in agrarisch werk) zoals mijn broertje, dan zal een notitieboekje of een sticker niet zo goed werken. Mijn broertje heeft dan ook bedrukte shirts en jassen met zijn bedrijfsnaam en telefoonnummer erop. Daar moet hij het van hebben! Zijn naam en telefoonnummer staat trouwens ook op zijn trekkers en machines. Ik zou bijvoorbeeld niet mijn logo op mijn auto willen hebben staan.

Zelf heb ik er ook wel eens over nagedacht om een lekker warm vest of hoodie te laten maken met mijn logo erop. Dat is niet alleen leuk om te hebben, maar je maakt toch ook wel een beetje reclame voor jezelf als je in de stad loopt of in de supermarkt. En wat is er leuker dan een lekkere chille trui met jouw eigen logo erop? Precies, ik zou dat wel willen! Het enige nadeel is dat je vaak wel iets kunt laten maken, maar dan moet je er minstens 25 of 50 van afnemen. Dat kost veel geld en wat moet je eigenlijk met 25 of 50 truien met je eigen logo? Dat is niks.

Natuurlijk zijn er ook producten die overal wel bij passen. Denk bijvoorbeeld aan een keycord, een powerbank of drinkflessen. Dat is maar een greep uit waar je allemaal uit kunt kiezen, maar die niet bij een bepaalde branche horen. Je kunt er ook voor kiezen om leuke canvas tasjes te laten drukken als je bijvoorbeeld vaak spullen verstuurd of dingen verkoopt. Canvas tasjes worden eigenlijk altijd wel gebruikt voor bijvoorbeeld boodschappen en zo blijft jouw logo toch in het zicht 🙂

Lees ook:
Refurbished iPhone 6 is zóveel goedkoper!
Notitieboekjes en sticker rol met logo
5 redenen om een samenwerking NIET aan te gaan
Betaald worden voor een product review?

Heb jij wel eens iets laten drukken met jouw eigen naam / logo?
deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 31 mei 2017 / 11:10

  Die pennen zien er wel heel leuk uit! Ik heb zelf alleen visitekaartjes laten afdrukken voor mijn blog.

 2. Nienke
  26 mei 2017 / 19:34

  Wat zijn die pennen leuk! Planners/notitieblokken lijken me ook erg leuk, heb zelf geen bedrijf maar het staat altijd zo professioneel.

 3. 25 mei 2017 / 21:44

  Super leuk! Ik heb niets laten drukken met mijn logo. Ik blog bewust dus geef eigenlijk weinig met logo weg. Nog steeds wel erg blij met je dopper<3

 4. 25 mei 2017 / 18:30

  Hey Mariska,

  Ja echt super tof! Ik wil nog pennen en notitieboekjes met mijn logo erop 🙂 . Super gaaf en professioneel.

  Liefs!

 5. Donna
  25 mei 2017 / 15:56

  Notitieboekjes zijn heel erg leuk om te hebben van je eigen bedrijf. Bedankt voor de tip!