Zó zet je jouw bedrijf in de spotlight

Als je een eigen bedrijf hebt dan wil je natuurlijk ook dat je gezien wordt. Dat mensen jouw bedrijfsnaam onthouden en jouw logo wordt onthouden en herkend. Je bedrijf in de spotlight! Dat kan je op verschillende manieren doen, onder andere zoals ik liet zien met mijn stickers en notitieboekjes en mijn pennen met logo. Dat is natuurlijk heel leuk als je een blog hebt als bedrijf. Je kunt deze spullen dan ook echt gebruiken en weggeven aan mensen die je kent of medebloggers om jezelf te laten zien. Niet voor ieder bedrijf zal hetzelfde werken qua reclameproducten.

Bedrijf in de spotlight – kleding laten bedrukken

Maxilia is zo’n website waar je keuze hebt uit verschillende soorten mogelijkheden. De pennen die je op de foto kunt zien heb ik daar bijvoorbeeld besteld (zelf gekocht). Maar als je bijvoorbeeld een loonbedrijf hebt (bedrijf in agrarisch werk) zoals mijn broertje, dan zal een notitieboekje of een sticker niet zo goed werken. Mijn broertje heeft dan ook bedrukte shirts en jassen met zijn bedrijfsnaam en telefoonnummer erop. Daar moet hij het van hebben! Zijn naam en telefoonnummer staat trouwens ook op zijn trekkers en machines. Ik zou bijvoorbeeld niet mijn logo op mijn auto willen hebben staan.

Zelf heb ik er ook wel eens over nagedacht om een lekker warm vest of hoodie te laten maken met mijn logo erop. Dat is niet alleen leuk om te hebben, maar je maakt toch ook wel een beetje reclame voor jezelf als je in de stad loopt of in de supermarkt. En wat is er leuker dan een lekkere chille trui met jouw eigen logo erop? Precies, ik zou dat wel willen! Het enige nadeel is dat je vaak wel iets kunt laten maken, maar dan moet je er minstens 25 of 50 van afnemen. Dat kost veel geld en wat moet je eigenlijk met 25 of 50 truien met je eigen logo? Dat is niks.

Natuurlijk zijn er ook producten die overal wel bij passen. Denk bijvoorbeeld aan een keycord, een powerbank of drinkflessen. Dat is maar een greep uit waar je allemaal uit kunt kiezen, maar die niet bij een bepaalde branche horen. Je kunt er ook voor kiezen om leuke canvas tasjes te laten drukken als je bijvoorbeeld vaak spullen verstuurd of dingen verkoopt. Canvas tasjes worden eigenlijk altijd wel gebruikt voor bijvoorbeeld boodschappen en zo blijft jouw logo toch in het zicht 🙂

Lees ook:
Refurbished iPhone 6 is zóveel goedkoper!
Notitieboekjes en sticker rol met logo
5 redenen om een samenwerking NIET aan te gaan
Betaald worden voor een product review?

Heb jij wel eens iets laten drukken met jouw eigen naam / logo?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook