P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut & 040 Pink Spark

p2 techno chrome polish

Afgelopen weekend was ik in Duitsland voor het comeback concert van The Kelly Family. Ik wilde altijd al eens graag naar de DM voor de producten van Balea en natuurlijk P2. Vlakbij ons hotel zat een DM, dus we gingen er heen en ik kocht onder andere deze 2 P2 Techno chrome polish in Bronze Cut en Pink Spark. Er waren nog veel meer kleuren, maar wat moet ik met álle kleuren waarvan ik niet weet of ik het überhaupt ga gebruiken? Daarom! 2 zijn meer dan zat en 11 augustus ben ik weer in Duitsland. Vandaag laat ik je van de p2 techno chrome polish 2 kleuren zien die ik meenam. Goede smoes, als je een blog hebt 😉 Laat ik wel zeggen dat dit soort lakjes heel erg moeilijk vast te leggen zijn op foto door de weerkaatsing van het licht. Toch heb ik het natuurlijk geprobeerd!

Lees ook: Essie Status Symbol

P2 Techno chrome polish 030 Bronze Cut

p2 techno chrome polish bronze cut

P2 techno chrome polish Bronze Cut is echt een hele mooie bronze kleur zoals ik brons mooi vind. Het flesje vind ik qua kleur erg leuk en ook op de nagels is hij eigenlijk precies hetzelfde qua kleur. Waar je wel mee moet oppassen is dat het goed gelakt wordt. Dit soort lakjes lakken erg streperig en dat is natuurlijk zonde als je dat ziet op je nagels. Zorg dus dat als er strepen zijn, deze een kant op gaan 🙂 Op de foto zie je de kleur zoals hij daadwerkelijk is. Het licht weerkaatst heel erg dus het is lastig om het exact vast te leggen. Dekt eigenlijk wel in 1 laagje.

P2 Techno chrome polish 040 Pink Spark

p2 techno chrome polish pink spark

P2 techno chrome polish Pink Spark is een roze kleur en zoals jullie weten ben ik een sucker voor roze. Het is een van mijn favoriete kleuren. Daarom nam ik dus ook een roze kleur mee. Nou ja roze, hij is een beetje roze / paars. Deze kleur is ook precies zoals op de foto, misschien iets donkerder. Wederom weerkaatst het licht heel erg op de nagellak. Deze is ook mooi met 1 laagje, maar misschien is een 2e laagje hier toch wel net iets mooier.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

p2 techno chrome polish

Al met al vind ik het op zich wel leuke lakjes, maar het is toch niet helemaal mijn ding dat chrome. Dat streperig vind ik niet zo heel erg mooi en het effect word ik ook niet warm van. De lak dekt wel goed, maar de houdbaarheid is wel erg slecht. Op het moment dat ik mijn nagels had gelakt bleef het maar kort zitten. Daarna begon het al snel af te bladderen. Geen kleine stukjes, maar hele plakkaten kun je er dan zo vanaf trekken. Met een top coat heb ik het niet geprobeerd. Denk dan dat het effect van het chrome helemaal weggaat. Leuk om eens een lak van het merk P2 te hebben, maar van deze variant word ik dus niet warm en raad ik niet aan.

P2 Techno chrome polish is verkrijgbaar bij DM, net als alle andere P2 nagellak. Helaas verzend DM niet naar Nederland en ik hoop (denk met vele anderen) dat ze dit binnenkort wel eens gaan doen! Dat zou een hoop bloggers blij maken, denk ik.

Lees ook:
Nagellak setjes van Action (3x!)
Essie Shades on & Essie Pool side service
Essence super curl volume mascara eye opening

Wat vind jij van het chromen nagellak effect?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook