Mijn eigen pennen met logo ♥

by Mariska

Ik heb zoiets leuks en ben daar ook nog eens heel erg trots op en blij mee! Mijn broertje had laatst voor zijn bedrijf pennen besteld met zijn bedrijfsnaam en gegevens en dat leek mij ook wel wat. Nu hoef ik niet gelijk 500 pennen te hebben, dus het was nog best een zoektocht naar een bedrijf dat pennen met logo kon bedrukken, voor een leuke prijs én in kleine oplages. Vaak zijn ze wel wat duurder als je in een kleine oplage besteld, maar ik heb er gewoon niet zoveel nodig. Kon niet wachten tot ze binnenkwamen na het zien van de drukproef. Vandaag kwam de doos met de pennen binnen.

Pennen met logo doormariska.nl

pennen met logo doormariska.nl

Sowieso wilde ik mijn logo erop hebben, al was dat nog best een lastige klus. Het logo dat ik gebruik op mijn blog in de header was niet goed genoeg of te groot. Ook wilde ik er natuurlijk wel iets in een roze kleur bij op hebben. Roze is immers mijn favoriete kleur en zie je ook heel vaak terug op mijn blog. En dan een combinatie zoeken waarin roze dan weer mooi past, het strak is qua model en het niet te druk is. Uiteindelijk zijn de pennen zo geworden zoals je op de foto kunt zien. Een matzwarte pen met witte clip en daarom in zwarte letters doormariska.nl. Dit is geschreven in precies hetzelfde lettertype als dat mijn logo heeft, inclusief het roze hartje. Naast elkaar kwam het dus wel heel mooi uit :)

pennen met logo doormariska.nl

En je kunt het natuurlijk al zien op de foto’s! Ik vind ze enorm goed bij mij en mijn blog passen en vind het lettertype ook leuk. Het liefst had ik nog wel een slogan als ‘personal, lifestyle & beauty’ erbij gewild, maar dit paste helaas dus niet. Dan maar zo. Nu kan ik dus mooi aan mijn pennen gaan verspreiden :) Leuk om aan iemand te geven die bijvoorbeeld een winactie heeft gewonnen of aan bloggers onderling. Ja, ik ben er echt heel erg blij mee :)

Deze pennen heb ik zelf gekocht bij Maxilia.nl , waar je nog veel meer leuke artikelen kunt vinden die je kunt laten bedrukken. De service vind ik heel erg fijn, wordt goed gecommuniceerd en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ook ontvang je steeds een nieuwe digitale drukproef als er iets veranderd is. Mocht je ook zoiets willen doen raad ik je deze website dus dubbel en dwars aan!

Lees ook:
Betaald worden voor een product review?
Nieuw logo, nieuwe telefoon en The Kelly Family
Nieuwe Hema notitieboekjes

Wat vind jij van mijn pennen met logo?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?