Refurbished iPhone 6 is zóveel goedkoper!

refurbished iphone 6

Voor ik mijn Samsung Galaxy S7 Edge had, had ik een iPhone 6. Een telefoon die ik heel graag wilde op een gegeven moment, na mijn iPhone 5s. Ik was enorm blij met dat toestel en ik geloof dat ik heel veel YouTube filmpjes had gekeken, unboxings en bloggers waren er ook over te spreken. Een pracht van een toestel! Ik had gekozen voor de zilveren versie, alhoewel ik heel graag de rosé gold had gehad. Of beter nog, de hele roze die er daarna kwam. Helemaal tot het einde van mijn abonnement heeft hij het niet gehaald helaas. Op het moment dat ik mijn abonnement nog niet kon verlengen (4 maanden ervoor) begaf hij het grotendeels. Mijn batterij ging lang niet meer zolang mee bijvoorbeeld. Dat hoor ik trouwens vaker, dus het zal er wel een soort van bij horen. Gelukkig kon ik dus eerder verlengen (kost wel extra geld) en kreeg ik een andere telefoon. Een losse telefoon kopen wilde ik niet.. ik wist niks van een refurbished iPhone bijvoorbeeld..

Foto: Shutterstock

Refurbished iPhone 6, veel goedkoper!

Eigenlijk bestaat er dus ook een mogelijkheid om een refurbished iPhone 6 te kopen. Niet alleen met een iPhone maar zo goed als alle telefoons van ‘deze tijd’ kun je refurbished aanschaffen. Dat kan echt veel goedkoper zijn dan dat je een nieuw toestel aanschaft. Refurbished is een tweedehands toestel die nog in goede staat verkeerd en dus nog een volgende ronde mee kan. Ja, hij is gebruikt, maar de winkel die hem aanschaft zorgt er wel voor dat hij technisch helemaal in orde is.

Forza Refurbished is zo’n webwinkel waar je een refurbished iPhone kunt aanschaffen. Dit bedrijf werkt sinds november 2016 met Robots die de iPhones op meer dan 50 punten nakijken en testen. De Robot laat dan zien hoe goed het toestel scoort op de punten die getest zijn. Mocht er een ‘failure’ gevonden worden, dan gaan de monteurs direct kijken wat er precies aan de hand is. Zo gauw als de monteur het heeft opgelost wordt het nogmaals gecheckt om te kijken of het nu allemaal wel goed werkt. Daarmee is 100% kwaliteit gegarandeerd. Forza Refurbished is het enige bedrijf in Nederland, België en Luxemburg die deze Robots gebruikt.

Mocht je dus op zoek zijn naar een nieuwe iPhone, dan zou ik daar zeker even kijken. Het kan je letterlijk honderden euro’s schelen en van dat geld kun je weer hele leuke dingen doen! Maar er zijn niet alleen iPhones verkrijgbaar die nog een tweede leven verdienen. Je kunt ook er ook terecht voor refurbished MacBooks en iPads.

Lees ook
Action shoplog (marmeren achtergrond voor foto’s!)
Mijn eerste mobiel en jonge kinderen nu
iPhone 6 CaseApp hoesje met eigen logo

Ben jij bekend met refurbished producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *