Notitieboekjes en sticker rol met logo

by Mariska

Eerder heb ik al laten zien dat ik pennen met het logo van mijn blog had besteld en nu mocht ik iets uitzoeken van Drukbedrijf.nl. Heel erg leuk, want ik had natuurlijk ook nog niet zo heel erg lang geleden een nieuw logo laten ontwerpen. Ik koos voor notitieblok met logo en bedrukte etiketten op rol. Weer eens iets anders dan pennen. De stickers op rol vind ik vooral leuk om te gebruiken als ik iets verstuur vanuit mijn blog naar iemand. Notitieblokjes kun je natuurlijk altijd gebruiken en daarom leken notitieboekjes met logo super leuk om te hebben!

notitieboekjes met logo

De notitieboekjes met logo hebben redelijk harde voorkant, maar het is niet zo hard als bij een boek. Ik heb ervoor gekozen om de voorkant wit te maken, dat oogt wat vrolijker dan een zwarte voorkant. Hoewel ik zwart ook wel erg mooi vind vaak. Daarbij wilde ik er graag een soort van ringband van maken. Je kunt dan de blaadjes omslaan zonder dat deze kreukelen en kunt deze ook gewoon helemaal omvouwen naar de achterkant. Op elke bladzijde staat ook bovenaan het logo van mijn blog afgebeeld. Er staan niet heel veel lijnen op een bladzijde, maar daardoor heb je wel mooi genoeg ruimte tussen de lijnen in. Ja, ik ben er heel erg blij mee en zal er vast en zeker een paar weggeven in mijn omgeving. Mijn broertje en zusje hebben er al eentje ingepikt.

Stickers met logo op rol

Ik vond het ook wel leuk dat ik kon kiezen om een rol vol met ronde stickers te hebben met daarop het logo van mijn blog. Wat ik er precies mee ga doen weet ik nog niet, maar het is wel leuk om dat bijvoorbeeld op een envelop te plakken als je die opstuurt. Dat maakt het net een beetje af denk ik. Ook heb ik er een op mijn laptop geplakt :) Gewoon voor de leuk natuurlijk!

Ben erg blij met die notitieboekjes met logo en die leuke stickers met mijn logo erop! Het voelt gewoon best wel ‘stoer’ als je dat hebt van je eigen bedrijf :) Kun je er mooi mee pronken én reclame maken zoals ik zei :)

Lees ook:
Zó zet je jouw bedrijf in de spotlight
Nieuwe Hema notitieboekjes
7x affiliate links, de belangrijkste dingen + extra tip!
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?