Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry (2 tinten roze)

miss sporty nagellak

Miss Sporty nagellak heb ik wel eens gehad en het is een merk dat me vooral doet denken aan vroeger. Het is een vrij budget merk en ook echt zo’n ‘jonge meiden’ merk vind ik. Dat hoeft niet nu niet meer zo te zijn en dat weet ik eigenlijk ook wel. Ik heb ook wel eens make-up van Miss Sporty getest de laatste jaren en was daar best tevreden over. Laatst ontving ik Miss Sporty nagellak en deze 2 kleuren wilde ik dan ook graag even laten zien. Hoewel het trouwens wel een tijd geleden is dat ik nagellak heb laten zien. Op de een of andere manier doe ik er niet zoveel meer mee de laatste tijd. Ik draag ook eigenlijk niet echt nagellak meer. Kijk maar mee naar deze 2 Miss Sporty nagellak in 2 verschillende roze tinten.

Lees ook: Miss Sporty Sweet Berry liptick

Miss Sporty nagellak Clubbing Color quick dry

miss sporty nagellak

De flesjes zijn op zich niet heel erg bijzonder te noemen en eigenlijk zijn ze (volgens mij) nog precies hetzelfde als vroeger. Je ziet wel direct uit welke lijn deze Miss Sporty nagellak komt en welke kleuren het zijn. Het enige wat ik wel heel jammer vind is dat deze nagellakjes van Miss Sporty nooit een naam hebben, maar alleen een nummer. Tenminste, op het flesje dan. Als je kijkt op de website van bol.com dan zie je dat de lakjes ineens wel namen hebben. Zou leuker zijn als dit op het flesje stond én ook handiger. Goed, ik ga je van beide kleuren de swatches laten zien!

miss sporty nagellak
miss sporty nagellak

Beide lakjes vind ik leuk (mede omdat ze roze zijn, haha!) en leuke kleuren voor de zomer. Ze zijn niet zo heel erg opvallend, maar je ziet wel dat je een leuk en fris kleurtje op je nagels hebt zitten. Op de foto’s heb ik 2 laagjes gebruikt en dan dekken de lakjes prima. Ook vind ik dat het inderdaad wel redelijk snel droogt. Een enkele laag is wel heel snel droog, maar met een 2e laag moet je toch wel even wachten voor het helemaal gehard en droog is. Het is natuurlijk de bedoeling dat je geen beschadigingen in je lak krijgt.

Miss Sporty nagellak is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook:
Miss Sporty Lip Millionaire
4x heerlijke lip smacker (Chupa Chups & ijs!)
H&M Cinnabar Gem

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook