Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

Het lijkt erop dat ik steeds meer fan begin te worden van Yves Rocher en de producten die zij verkopen. Laatst kocht ik de Yves Rocher volume shampoo en conditioner opnieuw en daarbij kreeg ik een Yves Rocher orientaalse scrub cadeau! Een scrub is iets wat ik niet heel erg vaak gebruik, maar waar ik wel een soort van eis aan heb dat het lekker ruikt. Als ik de naam ‘oriëntaalse scrub’ hoor dan ga ik er toch wel een beetje van uit dat hij ook zo lekker ruikt, beetje kruidig misschien. Ik heb hem getest en geef vandaag mijn mening over deze Yves Rocher orientaalse scrub .

Yves Rocher orientaalse scrub

yves rocher orientaalse scrub

De Oriëntaalse peeling bevat een combinatie van biologische arganolie en zachte Marokkaanse klei. Zijn intensief peelende werking is te danken aan de gemalen arganpitten die erin verwerkt zijn. Bedek uw vochtige lichaam met een flinke laag van deze samenstelling en masseer het product goed in de huid. Spoel het vervolgens met veel water af. Uw huid wordt onweerstaanbaar zacht en ziet er fantastisch uit. U wordt omringd door een heerlijk oosters parfum.

Klinkt mij als muziek in mijn oren eerlijk gezegd. De pot bevat 150ml aan scrub en dat is net een mooi formaat voor iemand die niet vaak scrub gebruikt. De verpakking heeft ook wel een oriëntaals tintje en de kleur straalt het ook uit als je het mij vraagt. Met de gouden details lijkt de pot net iets luxer dan de andere artikelen van Yves Rocher. Als je de pot opendraait komt er direct een heerlijke, wat zwaardere, parfum naar boven. Heerlijk! De scrub zelf is lichtbruin van kleur in de basis met kleine wat donkerder bruine deeltjes en de donkerste deeltjes zijn het grootste.

yves rocher orientaalse scrub
yves rocher orientaalse scrub

De Yves Rocher orientaalse scrub is bruin van kleur en ruikt echt heerlijk dus. Daar moet je wel van houden, omdat het wel een zwaardere geur is. Echt zo’n hammam geur als je het mij vraagt. Je hebt niet heel veel nodig (gelukkig, want de pot is niet heel groot!) en daarmee kun je veel van je lichaam bedekken met de scrub. De scrub voelt niet heel hard aan op je huid en smeert lekker uit. Ook komt de geur echt weer naar voren onder de douche, heerlijk.

Na het afdrogen merk ik ook dat de geur lekker een tijdje blijft hangen, maar vooral dat mijn huid heel erg zacht is. Zachter dan gewoon het wassen met douchegel, maar dat lijkt me dan ook wel de bedoeling :) Ik ben er heel tevreden over en ga hem zeker vaker gebruiken. Aangeraden wordt om hem 1 á 2 keer in de week te gebruiken, maar meestal haal ik dat niet eens. Normaal gebruik ik dit alleen als ik echt even een momentje voor mezelf nodig heb, dus eigenlijk is het een luxe :)

yves rocher orientaalse scrub 5
yves rocher orientaalse scrub 4

Deze pot Yves Rocher orientaalse scrub heb ik gratis bij mijn bestelling ontvangen, maar normaal betaal je hier €23,90 voor. Dat vind ik nog best wel een hoge prijs voor de 150ml die je krijgt. Dit is ook het enige formaat wat in het assortiment is. Helaas is er geen grotere verkrijgbaar.

Lees ook:
Mijn Yves Rocher bestelling
Jeffree Star Gemini
Yves Rocher relax- bad- en douchgel oranjebloesem & amandel
Primark nagellak remover review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *