Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep

balea watermeloen douchegel en handzeep

Vorige maand was ik met mijn zusje in Duitsland bij het comeback concert van The Kelly Family en al tijden wilde ik eens naar een DM. Vooral om de Balea watermeloen douchegel, maar ook wel om andere dingen te bekijken. De volgende ochtend toen we wakker werden in het hotel ben ik direct gaan kijken welke DM het meest dichtbij was vanaf dat punt. Daar gingen we direct heen, kwartiertje rijden. Ik keek letterlijk mijn ogen uit. En wat zijn veel dingen goedkoper dan hier, wow. Zoals haarverf bijvoorbeeld, scheelt bijna een tientje. Maar daar hebben we het nu niet over. Verder met de Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep.

Lees ook: Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

Balea watermeloen douchegel

balea watermeloen douchegel
balea watermeloen douchegel ingredienten

Deze Balea watermeloen douchegel heb ik al op verschillende blogs voorbij zien komen. Van die lucky bastards die dichtbij de grens wonen en vaak naar de DM kunnen gaan, haha. Alles wat maar naar meloen ruikt of naar meloen smaakt zit bij mij wel goed. Ik nam zelfs nog een back-up me voor als deze op ging. Onder de douche ruikt deze Balea watermeloen douchegel echt super lekker! De structuur is niet te waterig en niet te dik, smeert lekker uit en de geur is echt goddelijk. En dat is nog zacht uitgedrukt. Ben blij dat ik er 2 heb gekocht 🙂 De geur is heerlijk lekker fris onder de douche, maar blijft niet super lang bij je hangen.

Balea watermeloen handzeep

balea watermeloen handzeep

Bij mijn zoektocht naar de Balea watermeloen douchegel, kwam ik dus ook de Balea watermeloen handzeep tegen. Nooit geweten dat die ook bestond, maar je begrijpt dat deze ook mee ging in mijn mandje. Deze staat nu standaard op het aanrecht begrijp je. De eerste dag dat wij in ons nieuwe huis woonde had ik nog geen douchegel, maar wel deze watermeloen handzeep. Douchen zonder zeep vind ik niks, dus waste me met de handzeep. Grappige is dat deze geur wel langer bleef hangen dan de douchegel, haha. Ook als je je handen was met de handzeep blijft de geur langer op je handen dan dat je je zou wassen met de douchegel. Het zit in een handige pompflacon dus je kunt gemakkelijk doseren.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben wel blij dat ik deze 2 producten heb meegenomen naar huis en een back-up heb. Om mee te douchen vind ik het heerlijk qua geur, maar het maakt mijn huid ook wel een beetje zacht, al heb ik niet het idee dat het heel erg verzorgend is. De handzeep vind ik op zich fijner, omdat deze ook langer blijft hangen. Vind ik wel net zo lekker als je een product hebt met een lekkere geur. Allebei zijn ze dus niet mega verzorgend volgens mij, maar de geur van beide producten is echt hemels. Zeker voor de kleine prijs dat je er voor betaalt.

Balea is alleen te koop bij DM, het is een huismerk. Dat is jammer en ik hoop dat ze ooit naar Nederland gaan verzenden, dat zou fijn zijn 🙂
De Balea watermeloen douchegel kost €0,55 en kun je hier vinden. De Balea watermeloen handzeep kan ik niet vinden op de website, maar zal ook ongeveer rond die prijs hebben gezeten.

Lees ook:
3 favoriete parfums van dit moment
Supergave schilderijtjes met lipstick, parfum en quotes posters
Playboy Play it wild giftbox

Hebben jullie al eens iets van Balea geprobeerd?

13 Reacties

 1. 17 juni 2017 / 14:40

  Moet binnenkort echt dik Balea inslaan, dit lijkt me zo chill 😀

  • Mariska
   Auteur
   17 juni 2017 / 14:49

   Ja moet je écht doen, haha! Ze hebben zoveel lekkere spullen 🙂

 2. 15 juni 2017 / 23:32

  Shocking news: volgensmij is de handzeep uit het assortiment!

  • Mariska
   Auteur
   15 juni 2017 / 23:36

   Dat is wel echt heel jammer, het is zo’n lekker handzeep! 🙁

 3. 15 juni 2017 / 19:43

  Ik shop graag bij DM. Ga daarom jaarlijks minstens 1 keer naar Duitsland om mijn inkopen te doen. Heb al veel producten geprobeerd, maar deze ken ik nog niet. Zal deze producten op mijn shoppinglist zetten. Bedankt voor de tip!

 4. 15 juni 2017 / 17:36

  Ik heb de douchegel ook en vind hem heerlijk! Ik heb gelukkig net als jij een backup. Ik vind het echt een ultiem zomers geurtje waar ik blij van word. De handzeep zou ik ook graag uitproberen. Die ga ik zeker in gedachten houden voor de volgende keer dat ik de kans krijg om bij DM te shoppen.

 5. 15 juni 2017 / 11:26

  De prijzen van dit merk vind ik zo leuk helaas kom ik er nooit. De geur lijkt en heerlijk verfrissend voor nu met het mooie zonnige weer!

 6. 15 juni 2017 / 10:42

  De watermeloen lijn is echt heerlijk ik heb er ook nog een body mist van staan. Ik heb dan ook nog een voorraadje douchegel en handzeep hier van liggen. Mooie product foto’s trouwens.

  • Mariska
   Auteur
   15 juni 2017 / 19:00

   Oh een body mist! Die heb ik niet gezien.. en dank je wel voor je compliment 🙂

 7. Claudia Diependaal
  15 juni 2017 / 10:07

  Echt erg door mijn MS kom ik er bijna nooit. Terwijl ik dus letterlijk aan de grens woon. Maar ik ga heb zeker eens proberen. En er is toch wel iemand die het naar je op wilt sturen als je dat zou vragen? Ik zou t zo doen hoor haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.