Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep

balea watermeloen douchegel en handzeep

Vorige maand was ik met mijn zusje in Duitsland bij het comeback concert van The Kelly Family en al tijden wilde ik eens naar een DM. Vooral om de Balea watermeloen douchegel, maar ook wel om andere dingen te bekijken. De volgende ochtend toen we wakker werden in het hotel ben ik direct gaan kijken welke DM het meest dichtbij was vanaf dat punt. Daar gingen we direct heen, kwartiertje rijden. Ik keek letterlijk mijn ogen uit. En wat zijn veel dingen goedkoper dan hier, wow. Zoals haarverf bijvoorbeeld, scheelt bijna een tientje. Maar daar hebben we het nu niet over. Verder met de Balea watermeloen douchegel en watermeloen handzeep.

Lees ook: Yves Rocher douchegel Mandarin Cedarwood & Pear & Cacao

Balea watermeloen douchegel

balea watermeloen douchegel
balea watermeloen douchegel ingredienten

Deze Balea watermeloen douchegel heb ik al op verschillende blogs voorbij zien komen. Van die lucky bastards die dichtbij de grens wonen en vaak naar de DM kunnen gaan, haha. Alles wat maar naar meloen ruikt of naar meloen smaakt zit bij mij wel goed. Ik nam zelfs nog een back-up me voor als deze op ging. Onder de douche ruikt deze Balea watermeloen douchegel echt super lekker! De structuur is niet te waterig en niet te dik, smeert lekker uit en de geur is echt goddelijk. En dat is nog zacht uitgedrukt. Ben blij dat ik er 2 heb gekocht :) De geur is heerlijk lekker fris onder de douche, maar blijft niet super lang bij je hangen.

Balea watermeloen handzeep

balea watermeloen handzeep
balea watermeloen handzeep ingredienten

Bij mijn zoektocht naar de Balea watermeloen douchegel, kwam ik dus ook de Balea watermeloen handzeep tegen. Nooit geweten dat die ook bestond, maar je begrijpt dat deze ook mee ging in mijn mandje. Deze staat nu standaard op het aanrecht begrijp je. De eerste dag dat wij in ons nieuwe huis woonde had ik nog geen douchegel, maar wel deze watermeloen handzeep. Douchen zonder zeep vind ik niks, dus waste me met de handzeep. Grappige is dat deze geur wel langer bleef hangen dan de douchegel, haha. Ook als je je handen was met de handzeep blijft de geur langer op je handen dan dat je je zou wassen met de douchegel. Het zit in een handige pompflacon dus je kunt gemakkelijk doseren.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

balea watermeloen douchegel en handzeep 1

Ik ben wel blij dat ik deze 2 producten heb meegenomen naar huis en een back-up heb. Om mee te douchen vind ik het heerlijk qua geur, maar het maakt mijn huid ook wel een beetje zacht, al heb ik niet het idee dat het heel erg verzorgend is. De handzeep vind ik op zich fijner, omdat deze ook langer blijft hangen. Vind ik wel net zo lekker als je een product hebt met een lekkere geur. Allebei zijn ze dus niet mega verzorgend volgens mij, maar de geur van beide producten is echt hemels. Zeker voor de kleine prijs dat je er voor betaalt.

Balea is alleen te koop bij DM, het is een huismerk. Dat is jammer en ik hoop dat ze ooit naar Nederland gaan verzenden, dat zou fijn zijn :)
De Balea watermeloen douchegel kost €0,55 en kun je hier vinden. De Balea watermeloen handzeep kan ik niet vinden op de website, maar zal ook ongeveer rond die prijs hebben gezeten.

Lees ook:
3 favoriete parfums van dit moment
Supergave schilderijtjes met lipstick, parfum en quotes posters
Playboy Play it wild giftbox

Hebben jullie al eens iets van Balea geprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *