Essence brushed metals nail polish

essence brushed metals

Essence Brushed Metals nagellak ligt nu in de winkels en toen ik bij de DM in Oberhausen was besloot ik er een paar mee te nemen. Niet allemaal, want ik weet dat ik niet alles ga dragen namelijk. Ik heb 3 kleurtjes meegenomen die ik ga laten zien. De nagels zijn trouwens niet van mezelf, die zijn van mijn beste vriendin (we kennen elkaar al 22 jaar!) en zij gaat ook artikelen schrijven voor m’n blog :) Goed, terug naar de Essence Brushed Metals. De kleuren die je hier kunt zien zijn Can’t stop te feeling, It’s my party en There’s no place like chrome. Een mooie zandkleurige nagellak met, een mooie rode fuchsia kleur en een donkergrijze. Allemaal bevatten ze ook mooie shimmer.

Lees ook: Essie Shades on & Essie Pool side service

Essence Brushed Metals – Can’t stop te feeling

essence brushed metals can't stop the feeling

Can’t stop the feeling is een hele lichte kleur. Op de foto’s valt de echte zandkleur een beetje weg en lijkt hij meer wit met glitter. Hij dekte niet in 1 laagje en je hebt hiervoor wel 2 laagjes nodig. Wat wel mooi is dat hij mat opdroogt! Zoals je ziet bevat hij ook genoeg shimmer. Niet echt mijn kleur, maar voor bijvoorbeeld een bruiloft zou hij heel erg mooi zijn.

Essence Brushed Metals – It’s my party

essence brushed metals it's my party

Qua kleur vind ik dit een hele mooie kleur. Hij is een beetje fuchsia en bevat ook weer heel veel kleine shimmers en droogt ook mat op. De dekking van deze It’s my party is wel beter dan de eerste, hij dekt bijna wel in 1 laagje namelijk. Een tweede laagje vind ik vaak persoonlijk wel mooier.

Essence Brushed Metals – There’s no place like chrome

essence brushed metals there's no place like chrome

De laatste die ik meenam is There’s no place like home en dit is wel mijn favoriet denk ik. Ik hou over het algemeen wel van de wat donkerdere kleuren en deze is heel donkergrijs. Ook deze droogt weer heel mooi mat op en bevat ontzettend veel shimmer. Ik vind dit echt de mooiste van de 3 die ik heb gekocht en zal hem vaker gaan dragen. Ook zo mooi deze kleur voor de wat meer donkere dagen in de herfst en winter :)