Review Yves Rocher Anti Haaruitval Shampoo

Yves Rocher anti haaruitval shampoo

Alweer eventjes geleden plaatste ik voor e eerste keer een bestelling bij Yves Rocher. Ik was erg benieuwd naar een aantal producten, waaronder deze Yves Rocher Anti haaruitval shampoo die ik eventjes heb gebruikt. Zelf heb ik namelijk erg fijn haar, het is droog en regelmatig valt het ook uit of breekt het af. Nu kan het ook te maken hebben met factoren als bijvoorbeeld stress, maar toch wilde ik deze shampoo een kans geven. Het kan zijn dat het door mijn eigen idee erger lijkt, maar deze shampoo zou haaruitval tegen moeten gaan.

Lees ook: Yves Rocher volume shampoo en conditioner

Kies uit 4 gratis geschenken bij jouw bestelling

Yves Rocher anti haaruitval shampoo

De laboratoria van Yves Rocher hebben witte lupine geselecteerd, die bekend staat vanwege het tegengaan van haaruitval. De zachte cremeshampoo is werkzaam in de haarwortel doordat de bloedomloop in de hoofdhuid gestimuleerd wordt. Resultaat is sterk, stevig haar en een vollere haardos. Aanbrengen op nat haar en licht inmasseren.

De shampoo zit in een groene doorzichtige fles, maar wel een ‘vieze’ kleur groen vind ik het. De sticker met informatie zit er niet helemaal omheen geplakt zodat je wel kunt zien hoeveel er nog in je fles zit. Persoonlijk vind ik dit handiger dan wanneer je dat niet kunt zien. Ook zie je direct duidelijk wat de shampoo voor functie heeft en wat het zou moeten doen.

Yves Rocher anti haaruitval shampoo

De verpakking geeft aan dat er geen siliconen zijn gebruikt in de shampoo. Dit staat op de achterzijde (waar ik geen duidelijke foto van kon maken) samen met de ingrediënten en de werking van het product.

De shampoo bevat zoals je op de verpakking ziet, lupine. Als ik dit zou zien zou ik niet direct weten welke geur dit is, maar mij doet het een beetje denken aan dennen naalden. Alsof je aan een echte kerstboom ruikt. Het ruikt wel lekker fris.
Het is wel zo dat de shampoo bij mij niet echt veel schuim af gaf. Op zich neig ik dan altijd naar meer te gebruiken, maar dit is niet nodig.

Conclusie bij mij is dat het bij mij wel lijkt te werken. Mijn haaruitval lijkt inderdaad wel minder te zijn. Nu raden zij aan om deze shampoo met meerdere producten uit de lijn ‘anti hair loss’ te gebruiken, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb deze shampoo gebruikt in combinatie met de conditioner en masker uit de Andrélon Oil & Care lijn en die beide afgewisseld.
Ik betaalde voor een fles van 200ml €3,95 en die prijs is op dit moment nog geldig.
Voor meer informatie of het aanschaffen van dit product, kun je hier terecht.

Lees ook:

Mijn Yves Rocher bestelling

Yves Rocher Bourbonvanille geconcentreerde douchegel

Yves Rocher orientaalse scrub met arganolie

7 Reacties

 1. Angelique
  17 februari 2013 / 14:51

  lijkt mij een fijne shampoo voor mijn veel uitvallende haartjes:( ik ga eens kijken op hun webshop

 2. Wendy
  17 februari 2013 / 14:37

  handig artikel.
  Ik verlies ook wel veel haar.
  Maar heb het gevoel dat dit S’ winters ook meer is dan in de zomer.

  Liefs

 3. 17 februari 2013 / 12:39

  Wat handig! Ik heb zelf enorme last van haaruitval, ik ga kijken of ik hem ergens kan vinden!

  • mariska
   17 februari 2013 / 23:29

   Je kunt hem vinden op de website van Yves Rocher. De exacte link direct naar het product staat onderin het artikel.

 4. 17 februari 2013 / 11:24

  wel fijn dat het lijkt te werken! ik verlies op een dag ook best veel haar maar misschien lijkt het veel omdat het nogal lang is XD daarnaast verliezen blondines ook sneller en meer haar maar hebben we ook meer maar dunner haar 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.