YSL Libre body oil, nieuw in de range Libre

ysl libre body en hair oil

Het is de eerste stap van jouw LIBRE beautyroutine. Een verwennend, intiem moment waarin parfum met verzorging samenkomt. De ultra-sensoriële, veelzijdige formule van de YSL LIBRE Body Oil , met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, heeft zowel de iconische geur van vrijheid als een genereuze, voedende textuur. Het maakt jouw huid zachter en gladder en sensueel geparfumeerd. Het kan ook op je haar aangebracht worden om de glans en zijdezachte finish te versterken.

YSL Libre body oil

LIBRE Beautifying Body Oil is verrijkt met een extract uit de Cactusvijgbloem (Opuntia ficus indica), ook wel bekend als de Barbarijse vijgenboom, met de hand geplukt in de YSL Beauty Ourika Community Gardens, te Marokko. Volgens de Berbertraditie, staan de droge cactusvijgbloemen bekend om hun antiaging eigenschappen. Rijk aan flavonoïden, wordt het extract bijvoorbeeld verwerkt vanwege de verzachtende en gladmakende eigenschappen, om de celvernieuwing te activeren en de heldere gloed van de huid te verbeteren.

De LIBRE Body Oil is een toevoeging aan de bestselling lijn die in 2019 door YSL Beauty is gelanceerd. Met een sensueel signatuur akkoord van de nobele, Marokkaanse oranjebloesem & het duurzaam gewonnen (Franse) Diva Lavendel hart, zijn er nu drie LIBRE uitingen – alledrie gecreëerd door de meesterparfumeurs Anne Flipo en Carlos Benaïm:

De flacon van de LIBRE Beautifying Body Oil komt volledig overeen met de couture elegantie van de lijn. Het lange, uitgerekte silhouet wordt bekroond door dezelfde zwart gelakte (verdeel)dop. Het royale formaat van 150 ml is speciaal om de olie dagelijks, rijkelijk te kunnen gebruiken. Strijk over de huid en straal. Vrijheid heeft niet eerder zo scent-sual gevoeld.

DE OLFACTORISCHE BELEVING VAN YSL LIBRE.

Ervaar LIBRE over je gehele lichaam, vanaf het puntje van je vinger tot in de puntjes van je haar. Wees LIBRE, de hele dag, vanaf de indrukwekkende zonsopgang tot aan de vurige nacht.

Stap 1: strijk de LIBRE Beautifying Body Oil over de huid.
Stap 2 : Parfumeer jezelf met de LIBRE Eau de Parfum, LIBRE Eau de Toilette of LIBRE Intense.
Stap 3: Verfris jouw haar & de geur om je heen, later op de dag, met de LIBRE Hair Mist die je haar laat glanzen.

Vrijheid is niet eerder zo scent-sational geweest…

HOE LIBRE BEN JIJ?

LIBRE Eau de Toilette laat de lavendel en het oranjebloesem akkoord met de verfrissende geurnoten van witte thee en lelietjes-van-dalen akkoord samensmelten. Een tastbaar contrast tussen het vurige hart en een rilling over de huid…LIBRE komt naar je toe/Vrijheid is onderweg.

LIBRE Eau de Parfum balanceert tussen het koele aspect van het Franse Diva Lavender hart en het meer zwoele absolu van Marokkaanse oranjebloesem, in een krachtige, baanbrekende en ultra-vrouwelijke twist op de meer mannelijke fougère-composities. Ik ben vrij/ I Am Libre.

LIBRE Eau de Parfum Intense zoekt de grenzen op van de vrijheid, en laat als het ware het vurige karakter van LIBRE op de vrije loop dankzij de aanlokkelijke geur van de flamboyante geur van een orchidee-akkoord, vleselijke vanille en een ‘gloeiend’ akkoord van grijze amber … Uitgesproken ‘LIBRE’.

LIBRE Hair Mist is het gebaar van ‘vrijheid’ om je haar en geur gedurende de dag altijd te kunnen opfrissen, op elk moment, overdag of ‘s avonds. Door parfum met verzorging te combineren, maakt de innovatieve ‘licht als lucht’ formule je haar zijdezacht en meer glanzend, terwijl het veerkrachtig en beweeglijk blijft.

Geverifieerd door MonsterInsights