Mugler Alien Goddess Intense eau de parfum

mugler alien goddess intense eau de parfum new

Een jaar na de release van Alien Goddess viert Mugler de nu iconische geur met zijn nieuwe Mugler Alien Goddess Intense Eau de Parfum, die de ‘geur van goud’ nog meer buitengewone krachten geeft. Het signatuur van deze nieuwe Alien Goddess is nog genereuzer, warmer en verrijkt met amberkleurige tonen; de compositie wordt in dit geval nog eens extra versterkt om nog meer licht en welgezinde vibes over de wereld te kunnen verspreiden. Belichaamd door de uitzonderlijke schoonheid van Willow Smith, zal het ‘goddelijke’ nu wederom een nieuwe hoogte bereiken: de godin is deze keer één met haar gouden bloem, symbool van vriendelijkheid en welwillendheid.

[content-egg-block template=offers_list]

Ze is een nieuwe mystieke godin, zegevierend en trots. De bloem die ze draagt is ook een bewijs van haar buitengewone kracht om de wereld te bevruchten en alles op haar pad te verfraaien. Mugler-parfums breken met conventies, cultiveren overdaad en inspireren iedereen om precies te worden wie ze willen zijn. Ontdek nu een nieuwe, versterkte kracht, aangestuurd om bij te dragen aan een geoptimaliseerde en optimistische toekomst!

Mugler Alien Goddess Intense eau de parfum

mugler alien goddess intense parfum

Mugler Alien Goddess Intense Eau de Parfum, met een aanlokkelijk karakter bezit een ongekende positieve energie. Het buitengewone parfummanifest onthult een genereus karakter gecombineerd met een innerlijke uitstraling, en voert ons onmiddellijk mee naar een wereld die doordrenkt wordt met zonneschijn en welwillendheid. Deze energie is nog nooit zo intens geweest. Het is buitenaards, in een flacon gevangen.

mugler alien fragrances

Gevoed door haar indringende, stralende licht, blijft de magie van Alien Goddess oneindig. Haar charisma en invloed worden steeds intenser en bloeien al meer op. Met deze nieuwe uitstraling is Alien Goddess de belichaming van iets buitenaards, en verheft optimisme en vrijgevigheid naar een nieuw niveau. Willow Smith continues as the incarnation of Alien Goddess Intense Eau de Parfum, embodying an augmented Willow Smith blijft aan als de belichaming van de Mugler Alien Goddess Intense Eau de Parfum, de verpersoonlijking van een versterkte vrouwelijkheid die de wereld, dankzij haar energie, overlaadt met licht.