YSL ROUGE PUR COUTURE THE BOLD

YSL ROUGE PUR COUTURE

LAAT HET LEVEN OPNIEUW ONTWAKEN. VIER KLEUR. EN GA VOOR STOER! THE BOLD En dan, vanuit de duisternis… is er kleur. Gedurfd, helder, mooi. Het grauwe, het grijze, heft de slaapverwekkende saaiheid op. De wereld transformeren naar een glorieus techni-color scherm; de geest van de couture kanaliseren; en de intensiteit van het leven in al zijn volheid tot uiting brengen. Ben jij er klaar voor? #Enter the Bold.

Koop YSL bij Douglas, de Bijenkorf, Bol.com, IciParisXL

WELKOM BIJ ROUGE PUR COUTURE THE BOLD

rpc the bold square 1 | DoorMariska

Een couture glanzende lipstick voor degenen die niet verlegen zijn. Degenen die hun overtuigingen uitdragen en in beweging blijven. Voor degenen die onverbiddelijk geven, 100%, op elk moment, altijd. Door de innovatieve traditie van YSL Rouge Pur Couture met zijn pure kleur, langdurige afwerking en romig comfort voort te zetten, brengt deze nieuwe toevoeging aan de lipstickcollectie elementen als kleur, glans en comfort tot een hoogtepunt. Gewaagder. Een intense kleur die de hele nacht blijft zitten maar dan wel met een dun, tweede-huid finish laagje dat comfortabel op de lippen blijft zitten. Glanzender. De lipstick geeft een finish die zogezegd ‘een klasse apart’ te noemen is – het is niet een gloss, het is geen satijnglans, maar ook niet mat; het is een pure, uitgesproken driedimensionale glans.

HET IS HEEL SIMPEL

Door deze keer van de norm af te wijken is de huls van de nieuwe Rouge Pur Couture The Bold ook opvallend anders dan anders – net zo gedurfd als de namenlijst. Het iconische YSL Cassandre logo is deze keer om het midden van de huls ‘gewikkeld’, en in de taille gestrikt die, horizontaal als een ring rondom de lipstick beweegt. Deze heeft een gouden tint, in contrast met de nieuwe zwarte look van de dop. Open de huls en #Enter the Bold.

DE KLEURWRAAK: DE DROOM VAN COMFORT

ysl rouge pur beauty | DoorMariska
12 tinten

Achter de gepatenteerde technologie van YSL Beauté zit een nieuwe, unieke formule die glans en kleur afgeeft, terwijl de lippen in hun beste conditie blijven. Uitgesproken kleurpigmenten zorgen zowel voor een glans als een kleur die nooit teleurstelt, en als een tweede huid aan je lippen hechten terwijl de textuur beweeglijk blijft en een comfortabel gevoel geeft, tot 10 uur lang – maar er toch intens uitziet dankzij een nieuwe gepatenteerde lipsticktechnologie.

Hoe het werkt: Ethylcellulosepolymeer en een speciale glansolie – twee ingrediënten die van nature onverenigbaar lijken te zijn – zijn met elkaar vermengd en gestabiliseerd op basis van een selectie van vetverbindingen en wax om een versmeltende, romige textuur te creëren. Eenmaal aangebracht op de lippen scheiden het ethylcellulosepolymeer en de glansolie binnen een paar seconden van elkaar, waarbij de glansolie op het buitenste deel van de lippen achterblijft om een intense glans te geven; en het ethylcellulosecomponent zit in een dun filmlaagje net eronder, met de verzachtende olie, wax en pigment, om een comfortabel gevoel te geven en een uitgesproken kleur achter te laten.

Waardoor het zo comfortabel aanvoelt: Vanuit de belofte dat 40% van de ingrediënten een verzorgende werking op de lippenhuid hebben, raakt deze formule zogezegd de sweet spot, van zowel een verzorgende als kleur-afgevende finish. Druivenpitolie zorgt voor langdurige frisse finish, comfort en glans terwijl (rode) bloemenolie, rijk aan antioxidanten en afkomstig uit de YSL Beauty Ourika Community Gardens, de huid verzacht en hydrateert en een versterkte mate van bescherming biedt. Naar aanleiding van klinische testen geeft 90% van de 125 geteste vrouwen aan dat hun lippen, na zeven dagen gebruik, comfortabel aanvoelden.

Prijzen

12 tinten, €45 per stuk

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook