Essence All that Greys – Back to Black Pearly matt

essence back to black pearly matt

Zo dat is een hele mond vol, maar het is een lak uit de limited edition van Essence die op dit moment in de winkels ligt. Deze limited edition heet Essence All that Greys en bevat zoals de naam al zegt, veel grijstinten. Zelf vind ik dat altijd wel leuk maar dat maakt het ook wel een beetje somber. Zelf sprak lang niet alles mij aan, maar ik nam toch een lakje mee die ik voorbij had zien komen op andere blogs. Dit is namelijk Back to Black. Beetje een standaard naam vind ik. Eigenlijk vind ik hem niet eens zwart maar meer antraciet die vol zit met zilveren shimmer. Mooie combi als je het mij vraagt.

Lees ook: Essence Loyal Royal nagellak

Essence All that Greys – Back to Black Pearly matt

essence all that greys back to black pearly matt

Het flesje is op zich niet iets bijzonders, maar ik vind het wel leuker dan die standaard flesjes van Essence. Dit doet net even van luxer aan dat die standaard flesjes en persoonlijk vind ik een vierkante dop ook wel prettig vasthouden. Het kwastje is vrij dun waardoor je heel makkelijk en secuur kunt gaan werken.

essence all that greys back to black pearly matt 2

En natuurlijk een close up van de nagellak. Hieraan kun je zien dat er echt superveel zilveren shimmer in zit. Ook kun je wel een beetje zien dat he dus geen zwarte lak is, terwijl de naam ‘Back to Black’ is.

essence back to black pearly matt

En natuurlijk een swatch waarbij je de Essence Back to Black op mijn nagels ziet. Je ziet goed dat hij mat opdroogt wat mooi is. Daarbij zie je ook dat je de zilveren shimmer ook wel kunt zien. De nagellak dekt goed waardoor ik op mijn nagels maar één laagje nodig heb. Kijk, dat vind ik zelf altijd wel fijn. Dan zit je niet heel lang te wachten voor het echt goed gedroogd is. Ook droogt de lak vrij snel.

essence all that greys back to black pearly matt macro

Natuurlijk kon ik het ook niet laten om nog even een macro fotootje te maken zodat je de lak nóg beter kunt zien. Sinds ik die tussen ringen heb vind ik het super leuk om dit soort foto’s te maken šŸ™‚ Al met al een leuke lak maar ook weer niet zo bijzonder dat je naar de winkel hoeft te rennen. Wel is het een super goed punt dat hij snel droogt én maar een laagje nodig heeft om goed te dekken.

Essence Back to Black bevat 11ml en ligt momenteel in de schappen bij Kruidvat. Naast deze Back to Black heb je nog de volgende:
Step Into The Grey Zone
Greyt Times
Girl With a Pearl
Roaring Red

Lees ook:
Essence Fancy Blush & Burgundy Spirit lipstick
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
Essence wonderfuel

12 Reacties

 1. Evelien
  2 maart 2016 / 12:56

  Dit is zo’n kleurtje dat ik met glans mooier vind! Ik vind matte finish wel tof, maar dan met roze bv. šŸ˜€
  Lees het laatste blogbericht van Evelien – Action must haves: week 9My Profile

 2. Dalinka
  28 februari 2016 / 20:30

  Wat fijn dat ie in 1 laag al dekt en snel droogt. Toch weet ik nog niet helemaal wat ik van matte nagellak vind. Ik denk dat ik glans toch mooier vind.
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – 7 Zeer bijzondere restaurants en cafĆ©sMy Profile

 3. 28 februari 2016 / 09:35

  Ik ben er niet zo van, maar het is leuk dat Essence dit heeft! šŸ™‚
  Lees het laatste blogbericht van MariĆ«lle – Boho nagellakMy Profile

 4. marjolein
  27 februari 2016 / 23:38

  Persoonlijk vind ik de lakjes van Essence altijd een beetje tegenvallen.. Deze lak ziet er echter heel mooi uit! xoxo Marjolein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.