3x zomerparfum 2022 voor dames

chloe chloe eau de parfum voor vrouwen 30

Zelf draag ik altijd een parfum, of ik nu thuis zit of op pad ga en of ik netjes gekleed ben of dat ik in mijn joggingpak loop. Een parfum geeft net een wat fijner en frisser gevoel vind ik zelf. Daarom vind ik het leuk om 3 heerlijke zomerparfums voor dames te delen, dus kies jouw zomerparfum voor 2022! Een drietal populaire zomergeuren heb ik voor je op een rij gezet. Dan kun je de keuze makkelijker maken ;) Libre van Yves Saint Laurent is er een van!

Zomerparfum 2022

Yves Saint Laurent Libre

glass perfume bottle beside a lipstick

Yves Saint Laurent Libre  is een Amber Fougere geur voor dames. Libre werd uitgebracht in 2019. Libre is gecreëerd door Anne Flipo en Carlos Benaim.

Topnoten: lavendel, mandarijn, zwarte bes en petitgrain olie (stengels en blaadjes
Hartnoten: lavendel, oranjebloesem en jasmijn
Basisnoten: madagascar vanille, muskus, ceder en ambergris

Deze geur heb ik zelf ook gehad en vond ik lekker fris voor de zomer. Dat komt mede door de lavendel die erin zit en die is best aanwezig vind ik zelf. Moet je van houden, maar het is zeker een lekkere geur.

La Vie Est Belle

la vie est belle lancome

La Vie Est Belle van Lancôme is een Bloemige Fruitige Gourmand geur voor dames. La Vie Est Belle werd uitgebracht in 2012. La Vie Est Belle is gecreëerd door Olivier Polge, Dominique Ropion en Anne Flipo.

Topnoten: zwarte bes en peer
Hartnoten: iris, jasmijn en oranjebloesem
Basisnoten: pralinévulling, vanille, patchouli en tonkaboon

La Vie Est Belle is een zoete geur en wat mij betreft heerlijk voor de zomer. Blijft ook lang hangen, maar je moet wel tegen de zoete geur kunnen. Smaken verschillen natuurlijk. Je hebt La Vie Est Belle ook in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld de Soleil Cristal en de intensere versie van het origineel.

Chloé Chloé

zomerparfum 2022 chloe

Chloé Chloé van Chloé is een Bloemige geur voor dames. Chloe Eau de Parfum werd uitgebracht in 2008. Chloe Eau de Parfum is gecreëerd door Amandine Clerc-Marie en Michel Almairac.

Topnoten: pioenroos, lychees en fresia
Hartnoten: roos, lelietje-van-dalen en magnolia
Basisnoten: ceder uit Virginia en amber

Dit is een geur die ik zelf nog niet geprobeerd heb maar wel bij veel mensen in de smaak valt en populair is. Zelf houd ik niet erg van de rozen noot in een parfum en daarom past deze niet echt bij mij. Als je er wel van houdt dan is hij heerlijk!