Mijn week in foto’s #3 Alkmaar en nieuwe schoenen

zaterdag 6 mei 2017

De foto’s van mijn afgelopen week zijn even wat later, mede omdat ik gisteren al lekker in bed lag na een drukke dag. Maakt niet uit, toch?! Ik merk dat ik nog steeds wel moet wennen om foto’s te blijven maken, haha, maar dat zal vast wel goed komen. Voor nu staan er weer een aantal leuke foto’s voor je klaar. Zo ging ik tot twee keer toe naar een gesloten Primark in Alkmaar én ontving ik nieuwe schoenen van Zalando. Nouja ontving, ik kocht ze en ze werden geleverd :)

Maandag 1 mei 2017

Maandag 1 mei 2017

Door de week werk ik altijd (behalve woensdag) en zo begon ik de week dan ook. Kopje thee en wat fruit daar op mijn bureau. Toen ik thuis kwam trof ik meneer zijn waterbak zo aan met zijn bal ernaast. Hij heeft nog steeds die tik dat ‘ie zijn balletje in zijn waterbak gooit en hem dan terugbrengt. Heel goor, maar hij leert het niet af. En als hij dat balletje er dus niet uit krijgt, dan harkt hij erdoorheen met zijn nagels en valt die bak om. Heel dom eigenlijk.

Dinsdag 2 mei 2017

Dinsdag 2 mei 2017

En dinsdag werkte ik weer, niks bijzonders. Toen ik thuis kwam at ik wat en plofte met mijn laptop op schoot op de bank. Ik had eigenlijk besloten om niet naar de Zwarte Cross te gaan dit jaar, maar toch wilde ik nu wel. Naast dat Mooi Wark niet meer op de Zwarte Cross komt en Normaal is gestopt, gaat Jovink ook stoppen :( Zij hebben ooit de Zwarte Cross bedacht en traden alleen nog op daar. De eerste en de laatste avond. Het is al een tijdje uitverkocht, maar gelukkig heb ik een kaartje op de kop weten te tikken, dus ik ga mooi naar de Zwarte Cross camping!

Woensdag 3 mei 2017

woensdag 3 mei 2017

Normaal ben ik op woensdag altijd vrij, maar omdat ik een afspraak had op het werk had ik mijn dag omgewisseld met de donderdag. Die dag deed ik behalve werken niet zo heel erg veel. Maar wel een lekkere cup a soup in de middag. Heerlijk om weer even uit de dip te komen. Meneer zat ’s avonds toen ik wilde slapen weer op mijn bureau, zucht.

Donderdag 4 mei 2017

donderdag 4 mei 2017

De donderdag was ik vrij en bracht ik wat spullen naar de stort met mijn zusje begin van de middag. In de middag gingen we naar de MAC en ik wilde zó graag de Big Mac Chicken proberen. Hij was super lekker! Bracht mijn zusje naar huis en op de terugweg ging ik nog even naar de Mediamarkt. Ondanks dat ik nu de Canon G7X heb, begint het toch weer te kriebelen om een spiegelreflex camera te kopen. Daarna ging ik op de bank nog wat achter de laptop en mijn vriendje kwam zo lekker bij me liggen. Doet hij wel vaker.. dan gaat hij meekijken op het scherm, haha! We wilden in de avond naar Alkmaar naar de Primark, blijkt deze om 19:00 al dicht te gaan in verband met dodenherdenking. Nooit rekening mee gehouden, stom! Dus gingen we wat drinken en uiteraard zijn we stil geweest!

Vrijdag 5 mei 2017

vrijdag 5 mei

Vrijdag werkte ik tot 16:00 en ging daarna lekker naar huis. Mijn zusje kwam naar ons toe en bleef slapen en ik bedacht me dat ik wel zin had om naar Middenwaard in Heerhugowaard te gaan. Een winkelcentrum met heel veel leuke winkels, waaronder The Body Shop. Daar kocht ik deze rode zakdoek voor in mijn haar (zie profielfoto!), vind dat zo leuk :) Ook kocht ik online bij Zalando dus nog een paar laarsjes. Hou van cowboylaarzen en deze vond ik wel weer eens wat anders. De vriendin met wie ik naar Hrieps in Zeeland ging (met die mooie caravan), is gek op flamingo’s. Deze oorbellen spotte ik bij de H&M online, vond ze wel leuk.

Zaterdag 6 mei 2017

Heerlijk weekend! Rustig wakker worden en als ik trek krijg maak ik twee broodjes die ik lekker in bed op eet. Heerlijk! Ik bedacht me dat ik het leuk zou vinden om de zakdoek in mijn haar toe doen en maakte een nieuwe profielfoto. Inmiddels overal te zien ;) Ook schreef ik een review over de Lidl mascara en deed ik nog wat andere dingen aan mijn blog. Er stond op de website van Primark dat ze zaterdag tot 23:00 open waren (SERIEUS!), dus wij erheen.. WEER DICHT en het stond NIET meer op de site. Ik lieg niet, ik had het echt gezien, die vriendin van mij ook. Tussendoor at ik lekker boerenkool met worst thuis.

Zondag 7 mei 2017

Gisteren heb ik dus helemaal geen foto’s gemaakt, helemaal niks! Ik deed rustig aan en ging met mijn zusje naar de autocross bij ons in de buurt.

Lees ook:
Primark Amsterdam shoplog juni 2019
Voor het eerst in mijn leven vliegen naar … Ibiza
Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)
Primark volume & texture spray review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *