Lucky List #14 (Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund!)

lucky list

In mijn vorige Lucky List kon je lezen dat ik al bijna kans op een huis had. Voor degene die het nog niet wisten; ik wil graag verhuizen en hoe ik daarvoor aan het sparen ben. Helaas is het dat huis niet geworden en ben ik nog steeds opzoek. Nu is het zo dat ik helaas steeds slechter lijk te gaan staan. Steeds sta ik in de 30 á 40 nu en dat schiet natuurlijk niet erg op. Mijn moed zakt hier soms wel een beetje van in de schoenen, maar hé, ik ben ervan overtuigd dat alles gebeurt met een reden. Er zal dus wel iets beters op mijn pad komen, denk ik dan. Uiteraard zijn er ook leuke dingen die ik heb meegemaakt, daarom mijn Lucky List 🙂

Kelly Family in Westfalenhalle Dortmund

Al eerder heb ik geschreven over dat The Kelly Family een comeback maakt en mijn zusje en ik ernaartoe gaan. Dat is het eerste concert van de reeks van 3 eind mei. Wij gaan namelijk 19 mei naar Dortmund, de Westfalenhalle. Voor degene die The Kelly Family vroeger volgde en videobanden keken (heel nostalgisch!) en Tough Road kennen (de kenners 😉 ), het is in die zaal. Vroeger wilde wij daar altijd al heen, maarja toen waren we nog jong en mocht dat natuurlijk niet. Dat is nu wel heel spannend! Zo’n grote zaal, zoveel fans, zo’n groot podium en het allereerste concert van de reeks. Hoe zal het zijn!? We gaan er zelf heen met de auto, slapen in een hotel en zijn voor de rest erg benieuwd hoe het is. Wellicht kan ik nog even langs een DM om wat producten te kopen 🙂

Mijn blog

Sinds een tijdje loopt mijn blog al goed, maar de afgelopen twee maanden gaat het nóg beter! Daar ben ik echt zo enorm blij om. Nu heb ik het de laatste tijd misschien een beetje laten versloffen door privé omstandigheden, maar ik ga er natuurlijk gewoon nog mee verder. De laatste paar maanden ben ik veel benaderd door bedrijven voor een samenwerking en dat vind ik echt superleuk. Ik doe altijd wel mijn best, maar op het moment dat je even andere dingen aan je hoofd hebt en bedrijven willen nog steeds samenwerken, dan vind ik dat fijn. Ben ik ook heel erg blij mee!

En verder..

Dat is alsnog naar de kermis kon gaan – mijn nieuwe auto – het gezellig is op mijn werk – mijn kat en zijn streken – binnenkort een leuk blogevent – vrienden en vriendinnen – meubels aan het kijken – inspiratie opdoen – leuke mails – leuke gesprekken – zoet wit wijntje

En jullie? Wat stond er op jullie Lucky List?

7 Reacties

  • Mariska
   Auteur
   15 april 2017 / 11:37

   Ja dat hoop ik ook ja! Ze hebben sinds 1999 niet samen op het podium gestaan en er is al veel uitverkocht 🙂

 1. 14 april 2017 / 10:15

  Oeh een goed wijntje gaat er bij mij ook altijd wel in. Fijne lijst meid. En super leuk dat het zo goed gaat met je blog. Het is je gegund hoor!

 2. 13 april 2017 / 23:10

  Wat fijn om te horen dat het met je blog zo goed gaat 🙂 Daar mag je echt trots op zijn! En heel gaaf dat jullie naar dat concert gaan! Fijne lucky list weer!
  Lees het laatste blogbericht van Romy – DIY: kaart met foto maken voor MoederdagMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   14 april 2017 / 11:23

   Dank je wel Romy! Ik ben er ook erg blij mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.