Cowboylaarzen van Zalando

cowboylaarzen zalando

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik gek ben op de rock, rock ’n roll en ook de cowboylaarzen. Ik had een paar maar die waren zo afgesleten dat ik ze laatst heb weggegooid. Dat betekende wel dat ik op zoek moest gaan naar nieuwe, omdat ik dat soort laarzen echt heel erg leuk vind en graag draag. Omdat ik best stevig gebouwd ben, zijn mijn kuiten ook wat dikker en het liefst heb ik laarzen die bij mijn kuiten ruim zitten. Nogal een opgave. Ik zocht wat op Google en zag deze cowboylaarzen bij Zalando. Even voor de goede orde; dit bericht is niet gesponsord op welke manier dan ook. Deze cowboylaarzen heb ik zelf gekocht :)

Cowboylaarzen die ik kocht

cowboylaarzen zalando
cowboylaarzen zalando
cowboylaarzen zalando
cowboylaarzen zalando

Ondanks dat ik op zoek was naar cowboylaarzen die wat langer zouden zijn en over mijn kuiten heen kwamen, vind ik deze ook erg leuk! Het is niet echt een klassieke cowboylaars met puntige voorkant en een hak, maar toch heeft het iets western-achtig. Ook zo met die franjes eraan. Ook zijn deze cowboylaarzen niet heel stevig, maar meer slap aan de bovenkant. Zelf heb ik hier geen problemen mee, maar je hoeft dus niet veel steun te verwachten. Ook zullen ze wel lastiger schoon te maken zijn met dit soort suède stof.

Het is een maat 39 die ik besteld heb en merkte wel dat ze ietwat aan de krappe kant zijn. Niet dat ze heel moeilijk aangaan en mijn tenen knellen, dat niet, maar ze zitten gewoon wat krapper om mijn voet. Waarschijnlijk als ik ze even aangehad heb dat het wel opgelost is en dat ze zijn uitgelopen. Al met al, ik ben er heel erg blij mee en denk dat ik deze cowboylaarzen met veel plezier ga dragen. Hopelijk kan ik ze met kermis aan zonder dat ze al te vies worden. Al die vlekken zijn er waarschijnlijk lastig uit te halen, maar het past zo goed bij het thema cowboys en indianen!

Deze cowboylaarzen zijn hier bij Zalando verkrijgbaar en kosten €35,95 (toen ik ze kocht).

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Fotoboek van je mooiste foto’s als blogger
Zó kom je NIET in de schulden
iPhone bookcase hoesjes roze en zilver

Geverifieerd door MonsterInsights