Mijn Ikea bureau met Hemnes opbouw van Ikea

by Mariska

Ooit heb ik mijn samengestelde Ikea bureau met Alex kastjes al laten zien en daar heb ik een uitbreiding voor gekocht. Dit wil ik heel graag aan jullie laten zien omdat het je wellicht inspiratie geeft tot het zelf samenstellen van een bureau. Eigenlijk was ik niet opzoek naar iets van een opbouw, maar toen ik deze afgelopen zaterdag bij Ikea zag nam ik hem direct mee. De foto’s zijn wat korrelig geworden helaas, maar het is goed te zien wat ik bedoel.

Ikea bureau Alex & Hemnes

Iedereen weet dat de Ikea Alex kastjes enorm in trek zijn en ik heb er twee die ik gebruik als steunen voor het bureaublad. Zo heb ik enorm veel ruimte om spullen in op te ruimen. Zeker handig als je een blogger bent en een review la nodig hebt, of twee ;) Een Alex kastje heeft 5 laden, dus bij elkaar heb ik al 10 laden die ik kan gebruiken om spullen in op te bergen. Dit vind ik goed, maar toch heeft de Hemnes opbouw wel toegevoegde waarde voor mij. De opbouw van het Ikea bureau is dus van de ‘Hemnes’ lijn die ook prachtige spullen heeft. Deze zag ik en ik wist dat ik deze wilde hebben. Waarom?

– Het staat ontzettend mooi
– Ik heb veel meer ruimte om spullen op te bergen
– Je hebt veel ruimte voor kaarsjes, beeldjes, etc.
– Wit is mooi
– Het past precies op het blad van 1.50m
– Ik wilde een mooi bureau die eventueel in de woonkamer kan staan in mijn nieuwe huis

Ik ben er dus enorm blij mee! Wel moest ik even slikken toen ik zag dat er werd aangeraden om het met 2 personen in elkaar te zetten, maar hè, ik heb het helemaal zelf gedaan én het staat ook nog ;) Het kan dus makkelijk als je goed leest. Je moet wel timmeren en veel schroeven aandraaien, maar dat is niet zo heel erg lastig. Ander dingetje; die geurkaarsen in het roze die er staan komen ook van Ikea. Dat is de geur met die poederkwast op de voorkant en zijn zó lekker! Die zou ik er dus maar bij kopen, haha! Met de plankjes heb je ook veel mogelijkheden. Er zitten op verschillende niveaus gaten in de zijkanten waardoor je het makkelijk naar wens kunt instellen.

Elke blogger kan ik dit Ikea bureau aanraden in deze samenstelling! Wat vind jij van deze samenstelling?

Lees ook:
Favoriete webwinkels (en fysieke winkels) + de gouden tip!
Mijn Ikea Alex samengestelde bureau
Bijzondere verlaten huisjes
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?