Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?

epic pakketje 1

Vorige week was het zover, het uitpakken van de pakketjes voor EchtePostIsCool, oftewel #epic 4.0. Gelukkig kon ik me op het nippertje nog inschrijven. Ik zat op dat moment op mijn werk en het inschrijven werkte niet echt mee. Gelukkig toch gelukt, want ik wilde heel graag meedoen. Dit heb ik twee vorige keren ook gedaan en vond het superleuk om te doen. Eigenlijk vind ik het altijd wel leuk om mensen iets leuks te geven en te verrassen, dus dat komt goed van pas. Ook vind ik het leuk om cadeautjes te kopen en creatief bezig te zijn. Hoewel mijn inpakkunsten niet geweldig zijn, probeer ik er toch iets leuks van te maken. Dat is wel gelukt geloof ik! Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van het EPIC pakketje dat ik heb verstuurd, maar wel van het pakketje dat ik binnenkreeg. Nu ga ik je laten zien wat ik voor EPIC kreeg.

Wie had mijn EPIC lootje?

Dat wilde ik dus wel heel erg graag weten! Er doen zoveel mensen mee dat het lastig is om te raden. Wel was ik benieuwd en ging ik op Instagram gluren om te kijken of ik wat kon vinden. Op mijn lootje had ik wel gezet dat ik het leuk zou vinden als er wat voor mijn kitten gekocht zou worden. Op Instagram zag ik wel iemand die een zakje kattensnoepjes had gekocht, dus dacht dat zij het was. Helaas, niet waar! Maakt het trouwens niet minder leuk, haha! Goed, ik kreeg mijn pakketje binnen en begon met uitpakken op het uitpakmoment. De foto’s staan in willekeurige volgorde :)

epic pakket balea lippenbalsem

Van Balea had ik nog helemaal niets, dus hier ben ik wel benieuwd naar! Heb hem nog niet gebruikt en zit nog keurig in de verpakking.

epic elf matte lip color

Mijn lootje wist dat ik wel van lip kleuren hou, maar dat ik geen echt ‘meisje meisje’ ben. Top! Ben ook erg benieuwd naar de kleur van deze ELF Matte lip color en de houdbaarheid. De kleur is Wine die ik heb gekregen.

epic eos hand lotion

Van EOS heb ik wel een body lotion geprobeerd, maar deze EOS handcrème niet. Ben hier dus heel erg benieuwd naar en ik gebruik ook heel veel handcrème.

epic pakketje

En dit was het brievenbuspakketje waar de spulletjes inzaten. Heel vrolijk en leuk gedaan zo met mijn naam erop.

facial sheet mask

Ik moet echt meer tijd gaan nemen om de maskers te gebruiken die ik heb liggen. Eigenlijk gun ik mezelf de tijd er niet voor lijkt wel. Nu heb ik er weer eentje gekregen en moet dus even kijken wanneer ik die ga gebruiken :)

muis katten speeltje
kattenspeeltje

Er zat dus ook een muis bij voor mijn vriendje. Super leuk en attent vind ik dat :) Hij had al eens zo’n muisje gehad en binnen een paar seconden had hij die staart eraf gevreten. Zo noem ik het maar even. Deze gooide ik naar hem toe, hij was heel blij en je raadt het al.. ook deze staart was er met welgeteld twee seconden vanaf gevreten. Draak. Waar hij nu is weet ik niet, vast ergens onder de bank. Sorry!

kittekat sticks

Een kitten heeft speciaal kitten voer en brokjes, dus ik wist niet zeker of hij deze mocht. Mijn lootje ook niet trouwens. Nu ben ik gewoon iemand die het probeert en kijken hoe hij reageert. Hij is van september, dus nu een half jaar. Het proberen waard. Gaf hem een paar een klein stukje en hij vindt het heerlijk! Er is nog over dus ik ga hem binnenkort weer een paar stukjes geven.

la vie est belle waxmelts

Ook mijn liefde voor waxmelts was bekend blijkbaar en kreeg deze heerlijke geuren! Black Opium is een geur die ik echt enorm lekker vind, die is ook wat zwaarder. La Vie Est Belle vind ik ook wel lekker, maar heb het aan mijn zusje gegeven. Zij draagt de geur altijd (ik niet) en zij vind waxmelts ook lekker. Is zij daar weer blij mee :) En ik kreeg een sample van mijn favoriete geur Thierry Mugler Aliën! LEKKERRRRR.

epic kaart

En deze super leuke kaart die helemaal bij mij past! De opdruk is leuk, de quote is leuk én alles met het woordje rock erin is ook leuk :) Goed gekozen. En weet je wie mijn lootje had getrokken? Northflix! Hoe leuk is dat?! Dat had ik dus echt niet verwacht, maar ze kende me beter dan ik had verwacht, haha. Ik weet dat ik reageerde onder een Instagram post van haar, waarop de Aliën sample lag en waarbij ze zich afvroeg of haar lootje dat wel leuk vond. Daarop reageerde ik: “tuurlijk, als Aliën erbij zit vind iedereen het leuk!”. En toen kreeg ik het zelf haha :)

Bedankt Monsieur Mango en Northflix voor het organiseren van dit super leuke project. De volgende keer ga ik, als ik op tijd ben, zeker weer meedoen!

Lees ook:
Favoriete herfst/winter outfits
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)
New in: dekbedovertrek, Thierry Mugler Aliën en Xenos

Heb jij wel eens meegedaan aan EPIC?