Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?

Wat heb ik gekregen voor EPIC 4.0?

Vorige week was het zover, het uitpakken van de pakketjes voor EchtePostIsCool, oftewel #epic 4.0. Gelukkig kon ik me op het nippertje nog inschrijven. Ik zat op dat moment op mijn werk en het inschrijven werkte niet echt mee. Gelukkig toch gelukt, want ik wilde heel graag meedoen. Dit heb ik twee vorige keren ook gedaan en vond het superleuk om te doen. Eigenlijk vind ik het altijd wel leuk om mensen iets leuks te geven en te verrassen, dus dat komt goed van pas. Ook vind ik het leuk om cadeautjes te kopen en creatief bezig te zijn. Hoewel mijn inpakkunsten niet geweldig zijn, probeer ik er toch iets leuks van te maken. Dat is wel gelukt geloof ik! Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van het EPIC pakketje dat ik heb verstuurd, maar wel van het pakketje dat ik binnenkreeg. Nu ga ik je laten zien wat ik voor EPIC kreeg.

Wie had mijn EPIC lootje?

Dat wilde ik dus wel heel erg graag weten! Er doen zoveel mensen mee dat het lastig is om te raden. Wel was ik benieuwd en ging ik op Instagram gluren om te kijken of ik wat kon vinden. Op mijn lootje had ik wel gezet dat ik het leuk zou vinden als er wat voor mijn kitten gekocht zou worden. Op Instagram zag ik wel iemand die een zakje kattensnoepjes had gekocht, dus dacht dat zij het was. Helaas, niet waar! Maakt het trouwens niet minder leuk, haha! Goed, ik kreeg mijn pakketje binnen en begon met uitpakken op het uitpakmoment. De foto’s staan in willekeurige volgorde 🙂

epic pakket balea lippenbalsem

Van Balea had ik nog helemaal niets, dus hier ben ik wel benieuwd naar! Heb hem nog niet gebruikt en zit nog keurig in de verpakking.

epic elf matte lip color

Mijn lootje wist dat ik wel van lip kleuren hou, maar dat ik geen echt ‘meisje meisje’ ben. Top! Ben ook erg benieuwd naar de kleur van deze ELF Matte lip color en de houdbaarheid. De kleur is Wine die ik heb gekregen.

epic eos hand lotion

Van EOS heb ik wel een body lotion geprobeerd, maar deze EOS handcrème niet. Ben hier dus heel erg benieuwd naar en ik gebruik ook heel veel handcrème.

epic pakketje

En dit was het brievenbuspakketje waar de spulletjes inzaten. Heel vrolijk en leuk gedaan zo met mijn naam erop.

facial sheet mask

Ik moet echt meer tijd gaan nemen om de maskers te gebruiken die ik heb liggen. Eigenlijk gun ik mezelf de tijd er niet voor lijkt wel. Nu heb ik er weer eentje gekregen en moet dus even kijken wanneer ik die ga gebruiken 🙂

muis katten speeltje

kattenspeeltje

Er zat dus ook een muis bij voor mijn vriendje. Super leuk en attent vind ik dat 🙂 Hij had al eens zo’n muisje gehad en binnen een paar seconden had hij die staart eraf gevreten. Zo noem ik het maar even. Deze gooide ik naar hem toe, hij was heel blij en je raadt het al.. ook deze staart was er met welgeteld twee seconden vanaf gevreten. Draak. Waar hij nu is weet ik niet, vast ergens onder de bank. Sorry!

kittekat sticks

Een kitten heeft speciaal kitten voer en brokjes, dus ik wist niet zeker of hij deze mocht. Mijn lootje ook niet trouwens. Nu ben ik gewoon iemand die het probeert en kijken hoe hij reageert. Hij is van september, dus nu een half jaar. Het proberen waard. Gaf hem een paar een klein stukje en hij vindt het heerlijk! Er is nog over dus ik ga hem binnenkort weer een paar stukjes geven.

la vie est belle waxmelts

Ook mijn liefde voor waxmelts was bekend blijkbaar en kreeg deze heerlijke geuren! Black Opium is een geur die ik echt enorm lekker vind, die is ook wat zwaarder. La Vie Est Belle vind ik ook wel lekker, maar heb het aan mijn zusje gegeven. Zij draagt de geur altijd (ik niet) en zij vind waxmelts ook lekker. Is zij daar weer blij mee 🙂 En ik kreeg een sample van mijn favoriete geur Thierry Mugler Aliën! LEKKERRRRR.

epic kaart

En deze super leuke kaart die helemaal bij mij past! De opdruk is leuk, de quote is leuk én alles met het woordje rock erin is ook leuk 🙂 Goed gekozen. En weet je wie mijn lootje had getrokken? Northflix! Hoe leuk is dat?! Dat had ik dus echt niet verwacht, maar ze kende me beter dan ik had verwacht, haha. Ik weet dat ik reageerde onder een Instagram post van haar, waarop de Aliën sample lag en waarbij ze zich afvroeg of haar lootje dat wel leuk vond. Daarop reageerde ik: “tuurlijk, als Aliën erbij zit vind iedereen het leuk!”. En toen kreeg ik het zelf haha 🙂

Bedankt Monsieur Mango en Northflix voor het organiseren van dit super leuke project. De volgende keer ga ik, als ik op tijd ben, zeker weer meedoen!

Lees ook:
Favoriete herfst/winter outfits
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)
New in: dekbedovertrek, Thierry Mugler Aliën en Xenos

Heb jij wel eens meegedaan aan EPIC?

23 Reacties

 1. 26 maart 2017 / 20:42

  Wat een super leuk pakketje heb je ontvangen! Altijd leuk zo’n verrassing. Leuk dat er ook aan je katje is gedacht 🙂 (die handcrème is trouwens enorm fijn).

 2. 25 maart 2017 / 18:37

  Wat een superleuk pakketje!
  Heeft Northflix goed gedaan 😉

  En je kitten!!! Ahwww! Dat zakdoekje om zn nek! Ik ben verliefd!

 3. Glamourista
  25 maart 2017 / 11:15

  Wat heb je leuke dingen gekregen. En die kattenspulletjes zijn al helemaal lief 🙂

 4. 25 maart 2017 / 10:00

  Zelf vind ik het altijd zo leuk als er ook iets voor je katjes inzitten. Ooit wil ik ook echt een keer mee doen hieraan.
  Hele leuke items heb je gekregen!

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:57

   Ja je kunt ze bestellen op parfumhuis.nl geloof ik!

 5. 24 maart 2017 / 20:48

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal hebt gekregen. Je bent goed verwend zo te zien. <3 En wat leuk dat er ook wat lekkers én leuks bij zat voor Abeltje (zo heet je kleine snoezige monster toch?). Ik heb dit keer voor de eerste keer meegedaan met echte post is cool en ik vond het oprecht ontzettend leuk. Voor herhaling vatbaar.
  Lees het laatste blogbericht van Sara | MevrouwMiauw – The Body Shop Polynesian Island Tiaré Eau De ToiletteMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:56

   Ja officieel heet hij Abeltje, maar zo noemen we hem nooit. We roepen altijd Vriendje en daar reageert hij op, haha!

 6. Dalinka
  24 maart 2017 / 19:10

  Leuke spulletjes heb je gekregen! Lief ook dat er aan de kat is gedacht. Die vinden cadeautjes krijgen vast ook heel leuk;-) De vorige keer hadden mijn cavia’s ook wat gekregen en die waren er ook blij mee (neem ik tenminste aan, aangezien ze alles hebben opgegeten haha).
  Lees het laatste blogbericht van Dalinka – Lipstick stash #4 | budget lipsticksMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:55

   Haha als ze het opgegeten hebben waren ze er vast blij mee! Ja, ik vind dat ook wel leuk, maar had het ook op mijn lootje geschreven 🙂

 7. 24 maart 2017 / 18:52

  Leuke kadootjes heb je gekregen en dat er ook aan poes is gedacht 🙂

 8. 24 maart 2017 / 14:58

  Dat is altijd zo lief hè, als er iets voor je dieren bij zit! Voor mij was het de 3e keer dat ik meedeed en ik vond het weer zo leuk! Ik ben best benieuwd naar de EOS handcrème. Of die net zo fijn is als de lippenbalsem. ?
  Lees het laatste blogbericht van Tamara TS – Dagje uit | Sint Joep Markt Sittard & ShoplogMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:54

   Denk dat ik beide producten nog wel ga reviewen voor op m’n blog 🙂

 9. 24 maart 2017 / 12:28

  Wat een super leuk pakket. De EOS handcreme en Balea lippenbalsem lijken me erg fijn. Lief dat er ook aan je kitten is gedacht. Ik hoop aan dit leuke intiatief ook nog eens mee te doen, op de een of andere manier mis ik het elke keer.

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:53

   Goed in de gaten houden de beide sites van de meiden die het organiseren 🙂

 10. Susan | susanblogt.nl
  24 maart 2017 / 10:31

  Leuk dat je overal blij mee bent! Zelf heb ik nog nooit meegedaan, maar het lijkt mij wel erg leuk 🙂
  Liefs, Susan
  Lees het laatste blogbericht van Susan | susanblogt.nl – 5 LEUKE FILMS DIE IK ONLANGS HEB GEKEKEN #4My Profile

  • Mariska
   Auteur
   25 maart 2017 / 09:51

   Je moet zeker eens meedoen, het is echt superleuk! 🙂

 11. 24 maart 2017 / 07:28

  Wat een superleuk pakketje heb je ontvangen! Naar de lipproducten van ELF ben ik ook benieuwd! En wat lief dat ook je kattenvriendje een paar cadeautjes kreeg 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Outfit of the day: pastelroze zomerjasMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   24 maart 2017 / 08:05

   Ja dat vond ik ook erg lief en hij vond het ook leuk.. denk ik, haha! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.