Mijn verhuis wishlist

by Mariska

Oh jongens, vandaag heb ik bij een woning gekeken die ineens zomaar op mijn pad kwam. Ik liet eerder weten dat ik graag (weer) alleen wilde wonen, maar hiervan is de bedoeling dat ik er samen met mijn broertje ga wonen. Uiteraard ga ik wel opzoek naar iets voor mezelf, maar omdat wij uit ons huidige appartement moeten voor 1 januari, leek het mij beter om dit aan te pakken. Op een plaatselijke Facebookgroep had ik een oproep geplaatst en kreeg een bericht van iemand uit het dorp dat zij een huis verhuurde. De prijs staat ons aan, het gebied staat ons aan en daarom ben ik gelijk gaan kijken. Als het aan mij lag had ik direct volmondig ‘JA!’ gezegd, maar helaas kan ik dat niet zelf beslissen. En ook niet zelf betalen trouwens, anders was ik er wel alleen heengegaan, haha. Het komt nu allemaal erg dichtbij en als we groen licht krijgen van de huidige huisbaas dan kunnen we eigenlijk per direct in de nieuwe woning. Dus even duimen allemaal! :) Kijk mee naar mijn verhuis wishlist.

Foto: Shutterstock

Verhuis wishlist

Al maanden ben ik op internet aan het kijken wat ik precies wil, maar nu komt het allemaal veel dichterbij. Ik heb natuurlijk wat dingen in mijn hoofd die ik heel erg graag wil gaan aanschaffen en die op mijn verhuis wishlist staan. Het huis is ook heel erg anders ingedeeld dan op dit moment. Laat ik niet teveel op de zaken vooruit lopen, maar ik hoop zó enorm dat dit doorgaat! Vrijdag ga ik nog even samen kijken met mijn broertje en vanaf dan kunnen we kijken of we dit nemen.

jysk eetkamerset

Allereerst ben ik gevallen voor deze eetkamerset van Jysk! Ik vind de tafel heel mooi qua bouw en kleur en de stoelen daarbij vind ik prachtig. Deze stoelen zijn er ook in het wit, maar zelf denk ik dat ik deze zwarte toch iets mooier vind. In deze serie heb je nog meer kastjes en dat vind ik mooi zo allemaal bij elkaar.

bank lounge

Qua bank heb ik ook al het een en ander in mijn hoofd en dat is zoiets als bovenstaande bank. Niet helemaal dit, omdat ik graag wat bredere leuningen heb en misschien toch een andere stof. Het lounge gedeelte mag van mij ook wel lekker breed zijn zodat je er lekker kunt nestelen met een dekentje. Kijk er echt naar uit ook, haha! En daarbij zijn onze banken echt aan vervanging toe.

Ander ding is dat het huis bestaat uit woonlagen. Je komt binnen in een soort open ruimte en een kamer waar we dan het kantoor zouden gaan maken. Mijn broertje en ik vinden dat fijn voor onze bedrijven. Beneden heb je ook de wasruimte voor de droger en wasmachine, dus ik moet echt een goede wasmand kopen om het gewassen goed weer naar boven te kunnen brengen. Je moet twee trappen op om uiteindelijk bij de slaapkamer te komen. Om het zonder wasmand allemaal mee te nemen is ook zo’n gedoe, totaal niet handig. Brabantia heeft bijvoorbeeld ook een wastas, wat het nog gemakkelijker maakt om de was mee te nemen. Dit komt omdat hij heel flexibel is. Je hebt hem in verschillende maten, dus dat vind ik ook erg interessant.

Ik heb natuurlijk al een prachtig bureau van Ikea en de andere nodige spullen. Heel misschien wil ik nog een ander bed, maar dat bewaar ik misschien wel voor als ik echt een woning voor mezelf alleen heb. Het liefst ga ik na deze woning (als dit doorgaat) nog één keer verhuizen en dan is het klaar.

Lees ook:
Action shoplog (met foto probs!)
Verhuisdrang, inrichting, blogkamer, ik wil het NU!
6 tips om stress te verminderen
Hoe kom ik uit de schulden? Zó voorkom je ze!

Wat staat er op jouw wishlist qua interieur?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?