Heerlijk Valentijnscadeau last minute bezorgd, tips!

valentijnscadeau greetz chocola

Het is natuurlijk bijna Valentijn en ondanks dat het een best commerciële dag is geworden door de jaren heen, is het natuurlijk wel leuk om iemand gewoon een leuk Valentijnscadeau te sturen. Of dit nu groot of klein is maakt niet uit. Zolang je maar kunt laten weten dat je aan iemand denkt. Of dit nu je vriend, man, moeder, broer, of goede vriendin is.. het is gewoon attent om een Valentijnscadeau te geven.  Ik kan me voorstellen dat het lastig is om een origineel Valentijnscadeau te verzinnen, maar heb je al eens gedacht aan iets wat gewoon voor iedereen goed is? In dit artikel heb ik een voorbeeld van een leuk idee en niet perse aan man of vrouw gebonden is.

Valentijnscadeau chocolade

valentijnscadeau greetz chocola en kaart
valentijnscadeau greetz valentijnskaart

Een goede doos chocola van Merci is natuurlijk altijd goed. Zeg nou zelf? Merci doet het altijd goed, maar je hebt de keuze uit veel andere soorten chocola. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit bonbons van Leonidas of de welbekende Tony Chocolonely repen in verschillende smaken. Zelf vond ik een doos Merci erg leuk (voor mezelf natuurlijk) om weg te geven aan iemand die ik heel aardig vind. De chocolade is er in verschillende prijsranges en de verzendkosten verschillen ook. Mocht je de keuze voor een lekkere chocolade hebben gemaakt dan kun je ook nog een leuke kaart erbij uitkiezen om het helemaal af te maken. Zelf koos ik voor een Valentijnskaart die ik later ook nog mooi neer kon zetten :)

Valentijnscadeau alternatief

valentijnscadeau greetz katoenplant

Voor mezelf koos ik ook een leuk Valentijnscadeau uit naast de Merci en dat zijn deze katoentakken in een vaas. Ik zag deze takken op verschillende foto’s van bloggers staan en vond ze echt superleuk. Niet alleen om op een foto te gebruiken maar zeker ook dus om in een vaas ergens neer te zetten om het in mijn interieur te verwerken. En dat zie je, het staat namelijk hartstikke leuk zo op mijn bureau tussen mijn Action spullen :) Je hoeft dus niet perse iets zoetsappigs te versturen als cadeau, maar je kunt dus ook bijvoorbeeld denken aan plantjes, setjes beauty producten en je kunt zelfs taart, gebak en donuts laten afleveren! Dat vind ik ook wel erg leuk.

Zo zie je maar dat je niet perse iets standaard hoeft te doen. Een kaartje en chocolade is natuurlijk ook altijd goed. Nu heb ik ook stiekem iets verstuurd naar iemand die ik al een tijdje ken en dat is een bierpakket. Ik geloof dat dit best wel in de smaak gaat vallen aanstaande woensdag 14 februari :) Mocht je een vriend of man hebben die niet van bier houdt kun je ook kiezen uit verschillende soorten wijnen én je kunt het etiket nog laten personaliseren.

Lees ook:
Wat kocht ik op Ibiza?
Unieke ideetjes voor Valentijnsdag
Wat ik verwacht in een relatie
Pickwick Tea Topics #6

Ga jij nog iets geven met Valentijnsdag?

Geverifieerd door MonsterInsights