Unieke ideetjes voor Valentijnsdag

valentijnsdag idee

We zitten al weer eind januari bijna hoewel het lijkt alsof oud en nieuw gisteren is geweest. Voor mij dan. Dat betekent dat we ook alweer bijna op 14 februari zitten en dat is natuurlijk Valentijnsdag. Doe jij daar aan mee? Of vind je Valentijnsdag helemaal niets en een beetje commercieel? Beide opties zijn natuurlijk mogelijk. Ik vind het wel leuk om eens een paar leuke cadeautjes voor Valentijnsdag op een rij te zetten. Leuke, maar ook zeker unieke Valentijnscadeaus !

Foto: Shutterstock

eenhoorn sloffen

Deze eenhoorn sloffen heb ik zelf ook en ze zijn zo leuk! Als man zijnde maak je dus echt een goede beurt om deze voor Valentijn te geven aan je geliefde. Ze zijn zo leuk! Ze zijn niet alleen heerlijk lekker warm, maar ze hebben dus ook lichtjes. In de wangen van de eenhoorn zitten lichtjes die aangestuurd worden door het kleine batterijtje die je in de slof doet. En ze zijn natuurlijk gewoon heel erg schattig.

tafelbiljart

Als je een vrouw bent en je wilt je man of vriend verrassen dan is deze tafelbiljart ook een leuk idee. In mijn privékring ken ik namelijk nogal wat mannen die van biljarten houden en dat een goede smoes vinden om naar de kroeg te kunnen ;) Hij is natuurlijk niet zo groot als een normale grote biljarttafel, maar het is wel een heel erg leuk idee natuurlijk.

love ledlight

Als je echt heel lief wilt doen, maar tegelijkertijd ook iets vrolijks in je interieur wilt zetten (hé, daar hebben jullie beiden iets aan ;) ), dan is zo’n woord met daarin lichtjes ook erg leuk. Ik heb zelf de letter M en het geeft zo’n leuk effect als je de grote lichten uitzet en de kleine lampjes of kaarsjes aanzet. Beetje romantisch maar tegelijkertijd ziet het er gewoon sfeervol uit. Dat vind ik tenminste! Dit soort lampen zijn er vaak ook in andere combinaties dus je zou ook nog kunnen kiezen voor de voorletters van beide namen :)

badjas rocky

Mocht je een vent hebben die zichzelf net zo ‘goed’ vindt als de good old Rocky dan is deze Rocky badjas misschien nog wel een idee. Kan hij zich nog stoerder voelen dan hij al doet ;) Net echt al zeg ik het zelf.

Lees ook:
Unicorn lamp
7 kerstcadeaus om nu alvast in te slaan (voor jezelf)
Ik wilde er 3, maar heb er maar 2
30 tips om blog inspiratie te krijgen

Wat is het meest originele cadeau dat jij hebt gegeven of hebt gekregen voor Valentijnsdag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *