Valentino schoudertas van zwart leer met gouden accenten

by Mariska

Ooit gaf ik een Valentino tas weg in een winactie en nu is het tijd om deze mooie Valentino schoudertas te laten zien. Een hele mooi zwartleren tasje met gouden accenten, ook wel hardware genoemd. Deze Valentino schoudertas mocht ik uitzoeken en ondanks dat ik niet heel vaak zo’n klein tasje gebruik, vind ik het wel fijn om te hebben voor als ik een avondje uit ga. Sterker nog; goud is niet een kleur die ik snel zou kiezen maar in deze samenstelling en uitstraling vind ik hem dus super mooi. Ik pakte mijn camera erbij en maakte een paar mooie foto’s om jullie deze tas te laten zien.

Valentino schoudertas Girello

valentino schoudertas zwart goud

Moet je nou kijken wat voor een plaatje dit is! Het is een Valentino schoudertas die eigenlijk net nieuw is in het assortiment die verkrijgbaar is bij Brandfield. Zelf koos ik voor dit kleine, leuke zwarte exemplaar met gouden accenten, maar hij is er ook in andere kleuren. De kleuren die je kunt vinden zijn taupe, lichtroze en wit en deze zwarte natuurlijk. Wat ik zo leuk vind aan deze Valentino schoudertas is de ketting die je gebruikt als je hem lang wilt dragen. Crossbody of gewoon aan een kant over je schouders. Ik hou juist van dat stoere accent en dit is mij echt op het lijf geschreven. Prachtig! Natuurlijk heb ik nog meer foto’s gemaakt om een hele goede indruk te geven van dit tasje.

valentino schoudertas zwart goud
valentino schoudertas zwart goud
valentino schoudertas zwart goud

Is het geen plaatje? Ik ben blij dat ik deze mocht uitkiezen. Op dit moment heb ik hem nog helemaal niet gedragen en zou ik dat ook wel een beetje zonde vinden eerlijk gezegd. De ruimte in de tas is groot genoeg om een grote portemonnee in te doen, een sleutelbos, je telefoon en nog een paar andere kleine dingen. Een notitieboekje past er ook goed in. Ook kan de tas op slot gedaan worden zodat de flap niet open kan gaan. Dat is door middel van de ‘draaiknop’ op de voorkant, in het goud. Op die manier voorkom je ook dat niet iemand zomaar in je tasje kan graaien en je spullen steelt. Al ben je er natuurlijk nooit zeker van en moet je evengoed opletten. Toch vind ik het wel erg handig van deze tassen.

Ik ben blij met dit kleine tasje en zal hem zéker met veel plezier dragen als ik geen grote handtas mee wil nemen. Niet alleen omdat het een mooi tasje is, maar zeker ook omdat hij nog best wel ruim is en je de noodzakelijke dingen als portemonnee, telefoon, notitieboekje en misschien wat make-up prima past.

Lees ook:
kleine tasjes voor het uitgaan
Bikini’s en badpakken in plus size
Kiko Pearly Coral Rose 485
Opvouwbare foto studio Xenos

Wat vind jij van deze Valentino schoudertas?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?