Bobbi Brown lip duo Red Velvet & Parisian Red

by Mariska

Laatst was ik aan het shoppen bij Douglas (de laatste tijd wel vaker) en daar werd mijn aandacht ging naar de Bobbi Brown lip duo in de variant ‘reds’ . Nog nooit iets geprobeerd van Bobbi Brown, maar wel goede verhalen gehoord dus ik klikte ze naar mijn mandje. Nu had ik dus voordeel omdat ik 2 lip kleuren kon proberen in plaats van het bedrag aan één lipstick uit te geven. Deze zijn natuurlijk wel kleiner dan het originele formaat maar vind ik niet erg. Makkelijk mee te nemen en hoe vaak maak je daadwerkelijk een lipstick op? :)

Bobbi Brown lip duo – Red Velvet & Parisian Red

bobbi brown lip duo reds

Luxe Lip Color van Bobbi Brown hydrateert de lippen intens, waardoor ze comfortabel en beschermt aanvoelen, zelfs nadat de u de lippenstift verwijderd heeft. Het is een nieuwe vorm van luxe. Voor iedereen die een lippenstift wil die uitblinkt in kleur en verzorgende eigenschappen. Vermindert liplijntjes zichtbaar en voorkomt schilfering van de lippen. Bovendien geeft hij een maximale dekking in slechts één enkele beweging.

Dat is nogal een belofte, maar ik ga er volledig blanco in omdat ik geen ervaring heb met Bobbi Brown. Beide lipsticks heb ik op mijn lippen aangebracht en ik moet zeggen dat ik het wel eens ben met de omschrijving. De dekking in één veeg valt mij ook al erg op, heel fijn dit! En niet geheel onbelangrijk; ze glijden beide ook echt over de lippen en voelen heel comfortabel. Hieronder op de foto zie je de swatches en beide kleuren is dus één veeg.

bobbi brown lip duo reds swatches

Bobbi Brown Red Velvet

bobbi brown red velvet
bobbi brown red velvet close up

De Bobbi Brown Red Velvet is een wat donkerdere rode kleur die neigt naar bordeaux. Zelf vind ik dit een hele mooie kleur en ook op mijn lippen brengt hij de kleur mooi over. Hij dekt super goed en brengt heel erg fijn aan. Ook geeft hij een hele mooie glans. Weer eens wat anders dan de matte lipsticks zoals Ruby Woo van MAC.

Bobbi Brown Parisian Red

bobbi brown parisian red
bobbi brown parisian red close up

Bobbi Brown Parisian Red is een wat lichtere rode kleur die wat meer opvalt. Als je ze op de website bekijkt zien ze er toch echt anders uit dan zo in het echt. Ook deze lipstick dekt echt super goed en voelt fijn aan op de lippen. Ook deze heeft een mooie glans en doet mij denken aan een lipstick van L’oréal x Isabel Marant.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik ben heel tevreden over dit Bobbi Brown lip duo met prachtige rode kleuren. Ze voelen fijn en comfortabel aan op mijn lippen en hebben een hele mooie glans. Ik kan inderdaad geen velletjes ontdekken (en nee, ik heb geen lip scrub van Kruidvat gebruikt). Overleeft makkelijk een drankje en na een hapje kun je hem het beste even bijwerken zodat hij er weer tiptop op zit. De lipsticks slijten geleidelijk en het lijkt alsof het aan de binnenkant van mijn mondhoeken niet zo snel slijt als bij een matte lipstick. Ik vind dus dat de lipsticks de beloften waar maken.

Het Bobbi Brown lip duo is verkrijgbaar voor €30,99 en dan krijg je 2 lipsticks van 2.5 gram product.

Mocht je toch liever de Bobbi Brown lipsticks los kopen, dan krijg je 3.8 gram voor €38,25 per lipstick. Dat is natuurlijk de afweging die je moet maken :)

Lees ook:
Loreal Gold Obsession nagellak Rouge gold & Rose gold
Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting lipstick Envious
essence velvet matte lipstick unredsistible & fudgy brownies

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?