Eau de Cologne Floral collection Rose

eau de cologne floral collection rose

Eau de Cologne Floral collection Rose. Gisteren was ik op het #goseebeauty event dat door 2 PR bureaus werd georganiseerd. Het was super leuk om bloggers en merken die ik alleen online kende in het echt te spreken en met Bianca heb ik weer een hele gezellige dag gehad. In de supergrote goodiebag die we meekregen aan het einde zat ook de Eau de Cologne Floral collection Rose spray. Ik ken Eau de Cologne alleen van vroeger, de geur die mijn oma altijd bij zich had. We hadden hem al even mogen ruiken en ik was om. Lees hier mijn review!

Eau de Cologne Floral collection Rose

eau de cologne floral collection rose

4711 Floral Collection Rose combineert de frisheid van 4711 met de romantische geur van rozen. Het parfum opent levendig met groene thee, mandarijn en bergamot, waarna zich in het bloemige hart de delicate geur van rozen openbaart, gecombineerd met fresia en cyclaam. In de basis zorgen musk en sandelhout voor een zachte, delicate afsluiting.

Ik kende het merk 4711 Eau de Cologne dus alleen van mijn oma. Die had altijd een variant bij zich met groene accenten waar het nu roze is. De geur kan ik echt nog precies voor me halen en gebruikte ze altijd. Op een zakdoek, in haar handtas, als ze niet lekker was en noem maar op. Mijn ouders waren niet blij als we zo’n flesje mee naar huis kregen, haha. Gister op het Go See Beauy event kreeg ik in een goodiebag de Eau de Cologne Floral Collection Rose mee naar huis in een flesje van 100ml. Deze hadden we al geroken en ik was verrast. Wat is die lekker!

Qua geurnoten ruik ik wel de geuren die beschreven worden. Gek genoeg ben ik normaal niet perse dol op bloemige geuren, maar ik lees dat er bergamot, musk en sandelhout in zit en dat zijn toch wel noten die ik vrijwel iedere geur die ik draag weer terugkomen. Dat is ook bij Yves Rocher Comme une Evidence, een bloemige geur die ik wel lekker vind. Maar die heeft wel iets andere geurnoten.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ondanks dat ik niet perse van rozengeur hou in geuren valt deze heel erg mee. We mochten hem op het event al ruiken en ik vond hem eigenlijk erg lekker. Hij blijft ook lekker lang hangen en na uren rook ik hem nog steeds. Hij was op mijn hand gespoten en toen ik na een uur of 4 thuis op de bank zat rook ik het nog steeds. De geur gaat dus gewoon in mijn tas en is fijn om bij de hand te hebben. Je ruikt hem goed, blijft redelijk goed hangen en is gewoon lekker fris.

Je kunt deze Eau de Cologne Floral collection Rose o.a. bestellen bij bol.com. Voor 100ml betaal je €25 wat in mijn ogen redelijk betaalbaar is.

Lees ook:
Etos Sunny Breeze eau de toilette
& Other Stories ‘Avant-Garde Air’, krachtige nieuwe geur
BVLGARI introduceert Tubereuse Mystique

10 Reacties

 1. 24 november 2019 / 20:15

  Ik heb de geur ook en vind het heerlijk! Ik was ook enorm verrast en had het totaal niet verwacht. Een beetje om dezelfde reden als jij haha.
  Lees het laatste blogbericht van Daphne – verdraaidmooi – Beauty Pillow reviewMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   22 november 2019 / 09:31

   Ja, als je hem tegenkomt zeker even ruiken, hij is heerlijk lekker fris en niet oudbollig. Dat dacht ik eerst ook 🙂

 2. 21 november 2019 / 11:10

  Hij ziet er zo leuk uit, en zoals Priscilla zegt, zulke geurtjes zag je altijd vroeger qua uiterlijk bij je oma of moeder staan!

  • Mariska
   Auteur
   22 november 2019 / 09:30

   Ja klopt, maar dit is echt geen oudbollige geur 🙂

  • Mariska
   Auteur
   21 november 2019 / 09:40

   Ja hij is echt heel anders dan het origineel en kreeg er gisteren ook complimentjes over 🙂 zo leuk!

 3. 20 november 2019 / 11:18

  Dit merk doet mij altijd aan vroeger denken, aan mijn oma. Ik denk dat de geur niet bij mij past, ik ben niet zo dol op rozengeuren. Maar ik zag dat er ook 2 andere, nieuwe geuren zijn en die lijken mij wel wat!

  • Mariska
   Auteur
   20 november 2019 / 11:22

   Roos is normaal ook niet mijn geur, maar ik vind dat het niet overheersend is 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.