Too Faced Better Than Sex mascara review

too faced better than sex mascara

Het merk Too Faced staat al jarenlang op mijn wishlist net als The Balm. The Balm schreef ik een review over en laat ik de Meet The Balm matte hughes zien. Over de Too Faced Better Than Sex mascara had ik al het een en ander gelezen en gezien en wilde ik ook graag eens proberen. De naam natuurlijk trok het meeste, haha. Zonder gein, ik vind de verpakkingen van Too Faced altijd super leuk en dat speelt ook mee. Deze mascara heb ik geprobeerd en ik ben op mascara heel erg kritisch altijd. Lees mee!

Tijdens een zoektocht naar de heilige graal is de Better Than Sex van Too Faced gevonden. Deze mascara biedt extreem veel volume en een dramatischer uiterlijk bij elke laag! Eén laag van de carbonzwart, collageen gevulde formule en uw wimpers zijn vol van volume, gedefinieerd en verlengt tot buitengewone lengten! Twee lagen en uw wimpers zijn nog meer weelderig, gekruld en dramatisch. Drie lagen en u zult de meest zwarte, lange en multidimensionale wimpers ooit ervaren. De zandlopervormige borstel ontgrendelt de formule om de perfecte mascara te maken die alle boven- en onderzijden van elke wimper volumiseert, optilt en bedekt. Een mascara zo geweldig. . . het is Better Than Sex!

Too Faced Better Than Sex mascara

too faced better than sex mascara pinterest

Ik heb de Too Faced Better Than Sex mascara uitgekozen in een travel size. Dit heb ik heel bewust gedaan omdat dit voor mij een goed formaat is om te testen en de prijs is dan ook lager. Als ik hem goed vind dan kan ik hem altijd nog fullsize aanschaffen, maar voor nu is het dus een travel size die ik laat zien.

De verpakking is van mat, rosé goud kunststof maar vind ik er wel leuk uitzien. De lettertypes die ze gebruiken maakt het ook wat speelser maar de naam zelf is natuurlijk best uitdagend. Wel leuk gekozen! Bij de fullsize variant staan de letters erin gestanst als het ware (of liggen erop) in dezelfde kleur als de verpakking.

too faced better than sex mascara borstel

Het borsteltje van de mascara is er een met zacht haartjes, dus geen siliconen. Ik weet dat siliconen borsteltjes bij mij zelf zorgen voor meer krul en volume dus kon niet wachten om deze te proberen. Er wordt dus aangegeven dat je de mascara goed kunt opbouwen en daar hou ik zeker van. Let’s see.

too faced better than sex mascara
too faced better than sex mascara look 1

Mijn ervaring is dat hij mijn wimpers inderdaad goede krul geeft maar valt een beetje weg door mijn oogleden die wat overhangen gok ik. Hij is goed op te bouwen in lagen zonder dat er klontjes ontstaan en separeert mijn wimpers ook goed. Hoewel ik moet zeggen dat de Chanel Le Volume mascara net iets beter separeert. De look heb ik gemaakt met het Nabla Cutie palette en mijn wenkbrauwen met Rimmel Wonder’full brow.

Ik ben er erg blij mee! De Too Faced Better Than Sex mascara is in fullsize voor €22,99 te koop bij Douglas.

Lees ook:
Catrice Cha-KIRA
Garnier Micellair reinigingswater (waterproof make-up!)
It Cosmetics Superhero mascara review