The Kelly Family Over The Hump Tour naar Nederland en België!

the kelly family over the hump tour

Zoals jullie ondertussen weten ben ik (en mijn zusje) groot fan van The Kelly Family. In de jaren 90 waren ze in Nederland ook wel bekend maar nu veel en veel minder. Op een gegeven moment zijn ze uit elkaar gegaan en iedereen koos een eigen weg en gingen solo. Sinds 2017 zijn ze weer helemaal terug en wij gingen dan ook naar het comeback concert in Dortmund, de Westfalenhalle. Het was niet bekend of ze echt door zouden gaan of het eenmalig zou zijn, maar er kwam meer, waaronder vorig jaar ook Ahoy Rotterdam en Sportpaleis Antwerpen. Het allermooiste was het concert op de Loreley vorig jaar, maar nu komen ze dus eindelijk weer een beetje in de buurt. The Kelly Family Over The Hump tour komt naar Nederland! :)

The Kelly Family Over The Hump Tour Ahoy Rotterdam en Sportpaleis Antwerpen

THE KELLY FAMILY: “Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album “OVER THE HUMP” spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als “Once in a while” en “Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Uiteraard gaan wij weer ons best doen om voor de beste kaarten te gaan die er zijn in Rotterdam. Vorig jaar waren wij heel erg laat en zaten we op de 28e rij volgens mij, terwijl alle bekende vrienden in het vak stonden voor het podium. Erg zonde, maar aan de andere kant stonden we de dag daarvoor in Antwerpen echt helemaal vooraan.

De kaartverkoop begint op 27 februari om 10:00, voor de geïnteresseerden :)

Lees ook:
Dit heb ik gedaan met kerst (staatsloten, gourmetten en Volendam)
Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken
Mijn mooiste en beste momenten van 2018

Geverifieerd door MonsterInsights