Ibiza, Loreley, Antwerpen en Rotterdam bezoeken

loreley

Eigenlijk kom ik nooit verder dan de Zwarte Cross en wellicht een enkele keer in het noordwesten van Frankrijk bij kennissen, daarna houdt het wel een beetje op. Hoewel ik graag wel nieuwe dingen wil zien en beleven komt het er nooit zo echt van om verder te gaan. Wel ben ik een paar jaar geleden met mijn zusje naar Newcastle geweest. Dat was ook erg leuk! Maar dit jaar wordt het voor mij wel een jaar van veel tripjes. Nouja wat is veel? Er zijn sowieso 4 (kleine) reisjes, waaronder naar Loreley, die ik ga maken waarvan ik er 2 sowieso erg spannend ga vinden!

Foto: Shutterstock

Antwerpen en Rotterdam

Allereerst gaan we aankomend weekend naar Antwerpen én naar Rotterdam. Dat klinkt voor mij best wel toeristisch maar valt op zich wel weer mee, haha. Eerder schreef ik dat wij naar The Kelly Family in Antwerpen en Rotterdam gaan en dat is aanstaand weekend. Vrijdag 23 maart gaan we naar een concert in Antwerpen en zaterdag 24 maart in de Ahoy in Rotterdam. We hebben mooi via Expedia 2 hotels geboekt en dat was eigenlijk nog best goedkoop ook. Vrijdagmiddag vertrekken we naar Antwerpen (kijk nu al uit naar de drukte en file) en dan hebben we voor 1 nacht een hotel in Antwerpen. De volgende ochtend vertrekken we naar Rotterdam, waar we dan die nacht een nachtje gaan slapen. En ik slaap echt nooit in een hotel, echt nooit. We waren per persoon maar €55,00 kwijt voor 2 nachtjes dus dat valt echt reuze mee. Toch is het wel leuk om eens in een hotel te slapen in een andere stad dan waar je altijd komt dus voor mij voelt dit wel als een toeristisch tripje, haha. Wellicht dat ik nog wel iets erover schrijf als we daadwerkelijk gebruik maken van nog meer faciliteiten van de hotels. Wel een leuk idee denk ik!

Loreley

Op de bovenstaande foto zie je een foto van Sankt Goarshausen in Duitsland. Ook wel Loreley. Mijn zusje en ik hebben een kaartje gekocht voor een open lucht concert die The Kelly Family op de Loreley gaat geven op 24 en 25 augustus 2018. Vroeger keken we altijd een videoband van een concert van hun die daar was opgenomen, maar we mochten er nooit naartoe omdat we veel te jong waren. Uiteindelijk na lang twijfelen hebben we gekozen om te gaan! Mijn zusje heeft geen rijbewijs en dat betekent dat ik zo’n 5 uur in mijn eentje moet rijden. Daar zie ik op zich best tegenop, maar als ik naar de omgeving kijk is het zo ontzettend mooi! De Loreley ligt op een bergen dat ligt langs de Rijn, tussen de bergen en je kunt er ook kastelen vinden waarvan sommigen niet meer in tact zijn. Uiteindelijk willen we een paar nachtjes eromheen boeken in een hotel zodat we daar nog wat van de omgeving kunnen genieten. Dus een concert en de omgeving van de Loreley dat is natuurlijk een hele leuke combinatie. Daarnaast natuurlijk ook een leuk uitstapje zo in de zomer 🙂

Ibiza

En het laatste wat eigenlijk ook heel dichtbij is: Ibiza! Daar ben ik nog nooit geweest dus dat is sowieso wel spannend. Dat niet alleen, want we gaan met het vliegtuig en ik heb nog nooit gevlogen. Ooit wilde ik het weleens proberen maar nu kan ik dus niet meer terug. We hebben een uitstapje met mijn werk en dat betekent dat we met collega’s naar Ibiza gaan. Heb natuurlijk wel foto’s en filmpjes daarvan gezien en dat is prachtig. Daar heb ik dus ook erg zin in en ben zo benieuwd hoe ik het vliegen ga vinden. Veel zeggen dat het helemaal niet eng is, maar ik betwijfel het, haha!

Kennen jullie de Loreley?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook