Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Stickers maken je leven overzichtelijk en leuker

stickers met logo op rol

Stickers maken echt je leven makkelijk en ook een stuk leuker. Ik kan me nog herinneren dat toen ik jong was en op de kermis liep met een zakcentje, ik altijd stickerboekjes uitkoos als ik een prijs had gewonnen. Het waren vooral bij spelletjes als ’touwtje trekken’ en ’treintje rijden’. Meer doe je ook niet echt op jonge leeftijd. En op de basisschool kreeg je vaak een sticker in je schrift als je bijvoorbeeld een Dictee goed had gemaakt of een proefwerk had gemaakt. Tegenwoordig gebruik ik stickers voor heel veel andere dingen! Het maakt je leven niet alleen leuker, maar ook wel erg gemakkelijk 🙂

Stickers met blog logo

Al een tijdje heb ik een rol met stickers met mijn (vorige) logo van mijn blog erop. Deze gebruik ik niet heel erg vaak, maar ik vind het juist leuk om deze te gebruiken als ik bijvoorbeeld iets opstuur naar aanleiding van een winactie. Het staat niet alleen veel leuker maar je maakt toch ook wel weer een beetje reclame voor je blog en jezelf. Het is gewoon een hele leuke toevoeging! Ook heb ik bijvoorbeeld zo’n ronde witte sticker met logo op mijn laptop geplakt. Laat het lekker duidelijk zijn dat het mijn laptop is 😉 Eigenlijk wil ik ze overal op plakken, maar dat is wat overdreven. Heb er dan ook nog echt wel heel erg veel over. Ik bewaar ze natuurlijk wel bij mijn andere spulletjes. In mijn bureau heb ik een aparte lade met allemaal knutselspullen. Zeker nu #echtepostiscool er weer aan komt kan ik die lade ook weer eens doorspitten en lekker gaan knutselen voor mijn lootje.

Als etiket

Etiketten gebruiken we allemaal natuurlijk. Je kunt het gebruiken om op je schriften te plakken die je voor school gebruikt, op je notitieboekjes of op andere spullen die van jou zijn. Maar etiketten gebruik je bijvoorbeeld ook voor eten wat je in de vriezer bewaard voor een ander moment. Op het etiket zet je dan neer wat er in de verpakking zit en op welke datum je dit hebt ingevroren. Dit is zelfs verplicht in een restaurant of andere eetgelegenheid! Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt een etiket er wel voor gebruiken. En je hebt echt niet alleen van die saaie witte etiketten. Vroeger kocht ik altijd etiketten in kleurtjes of met leuke tekeningetjes erop. Het liefst dan ook nog een soort die niemand anders had zodat die van jou opvielen.

Op je auto

Mijn zusje en ik waren vorig weekend bij The Kelly Family in Antwerpen en in Ahoy Rotterdam. Bij de concerten staat altijd een kraam met merchandise en ik wilde ook wel weer eens wat aanschaffen. Naast een aansteker voor mijn zusje, een keycord voor mezelf en een set bekers voor een vriendin, kocht ik ook een grote sticker voor op het achterraam van mijn auto. Het is een brede sticker met het logo van The Kelly Family en dat vond ik wel erg leuk. Moet alleen even kijken hoe ik dit het beste kan bevestigen, omdat je hem dus aan de buitenkant moet plakken. Lijkt mij dan juist dat het niet zo goed blijft zitten, maar dat zal ik zelf moeten ondervinden.

Bij stickerkoning heb je heel veel keuze uit verschillende stickers die je leven écht leuker gaan maken 🙂 Die stickers kun je zeker gebruiken op een van de bovenstaande manieren.

Lees ook:
De zomer voorbij en de herfst begint
Shop op ieder moment van de dag
DIY – 3D kaarten met Scrabble letters
Action & trekpleister shoplog (dienblad, cooling mat & lip smacker!)

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. Nienke
    11 april 2018 / 08:37

    Leuk he, vroeger beplakte ik ook alles. Nu vind ik het vooral leuk om bestickerde treinen te zien. Het wow effect is er wel vanaf, vroeger vond ik het bijna magisch. 😉