Nieuwe lanceringen april 2018 (Zwart ijs!)

by Mariska

Natuurlijk wilde ik wilde ik weer eens leuke nieuwtjes met jullie delen. Je wilt echt niet weten hoeveel persberichten ik per dag ontvang in mijn mailbox. Het is zijn er echt niet ‘maar’ 10 per dag. Het zijn er veel meer. Af en toe vraag ik me af waarom ik persberichten krijg voor de meest indrukwekkende campings in Kenia, welke kinderwagens er op de markt komen of welk de beste restaurants zijn. Daar gaat mijn blog niet over, maar heel af en toe komt er dan wel iets voorbij wat ik interessant vind. Anyway, dat deel ik vaak niet, maar wel de dingen die ik voorbij zie komen die op mijn blog passen en zo nu heb ik weer een greep van nieuwe producten en lanceringen op een rij gezet.

Keune Blend refreshing Balm

keune blend refreshing balm

Een nonchalante, rommelige textuur gecombineerd met een douchefris gevoel; Keune Haircosmetics brengt een droogshampoo en stylingcrème samen in de vorm van het nieuwe, innoverende product: Blend Refreshing Balm. De Refreshing Balm bevat zeoliet, een mineraal met een sponsachtige structuur die ervoor zorgt dat het vuil en de vettigheid in het haar geabsorbeerd worden zonder sporen achter te laten. Dankzij Keune’s transparante Multi Vitamin Complex in het product laat de Refreshing Balm geen witte waas achter op donker haar.

Gebruik: Wrijf een beetje van het product in je handen zodat het boterzacht en poederig wordt. Dan gebruik je het waar nodig: bij de aanzet om vettigheid te absorberen en een beetje in de lengtes en punten voor extra textuur. Confident and grungy look, here we come! Keune Blend-producten zijn alleen verkrijgbaar bij Keune-salons. BLEND REFRESHING BALM 75 ml €18,95

Ontdek je sterke punten

ontdek je sterke punten

Heb je de mogelijkheid om elke dag te doen waar jij het beste in bent? De kans is groot dat dit niet het geval is. We besteden vaak meer tijd aan het verhelpen van onze tekortkomingen dan aan het ontwikkelen van onze sterke punten.

Sinds Gallup het StrengthsFinder®-assessment introduceerde in 2001 heeft het decennialang miljoenen mensen geholpen met het ontdekken van hun sterke punten, van managers van multinationals tot verpleegkundigen, leraren en studenten. In de herziene editie van de klassieker Ontdek je sterke punten leer je je eigen talenten kennen en deze in te zetten voor persoonlijk en zakelijk succes. Met behulp van de unieke code bij elk boek kun je de nieuwe en verbeterde StrenghtsFinder®-test zelf doen. Een boek dat de manier waarop je naar jezelf en de wereld kijkt, zeker zal veranderen.

ISBN: 978 90 00 36147 2, PRIJS: € 20,00

Smartphotos

janou zoet smartphotos en zwart ijs

Smartphotos is een heldere introductie om meer uit je smartphonecamera te halen dan snelle snapshots en selfies. Om zelf te experimenteren, je eigen stijl te ontwikkelen, je foto’s naar een hoger niveau te tillen en ze met zo veel mogelijk mensen te delen.

Elke bladzijde geeft je nieuwe inspiratie om je foto’s mooier en interessanter te maken en met een ander oog naar je omgeving te kijken. Je smartphone heb je al op zak, nu alleen nog de tools om eruit te halen wat er in zit.

ISBN 978 94 014 4913 7, 208 pagina’s | Paperback | € 14,99

Hema Beauty Hello Holo

hema hello holo en zwart ijs

De Holographic lijn van HEMA Beauty is een opvallende make-up lijn met bijpassende accessoires. De oogschaduw, lipgloss en nagellak weerspiegelen het licht en veranderen van kleur. De lijn bevat verschillende make-upproducten en -accessoires die bij elkaar passen, van vegan make-up borstels tot nagellak en verschillende make-up tasjes. De Holographic lijn is nu verkrijgbaar in alle HEMA winkels en via hema.nl

Douglas Lash Augmented Mascara

douglas augmented mascara

Het effect van nepwimpers zonder deze te hoeven dragen! De Lash Augmented mascara van Douglas Make-up belooft een 3-in-1 resultaat: extreem volume, extreme lengte en extreme intensiteit. Met al één laagje creëert u direct veel volume en ongelofelijk lange en dikke wimpers. De Lash Augmented mascara bedekt de wimpers met een diepe, hoog gepigmenteerde kleur en creëert het effect van nepwimpers zonder te klonteren.
9 ml / € 14,99, verkrijgbaar in zwart, waterproof, paars en blauw

Onthoud dit als je verdrietig bent

onthoud dit als je verdrietig bent en zwart ijs

Maggy worstelt. Soms met het leven maar vooral met zichzelf. Naast haar leven als jonge vrouw in Londen –met bijbehorend sprankelend leven – stuitert ze van paniekaanval naar zelfbeschadiging en van depressie naar overmatig drinken. Maar, tegenwoordig heeft ze een gereedschapskist vol handvatten die haar helpen staande te blijven als haar hoofd op hol slaat. Zo weet ze waar ze het beste kan huilen in het openbaar (in een bikramyogales, bij een zelfscankassa of achter in een Uber), waar ze blij van kan worden (een te gekke band ontdekken op Spotify, honden knuffelen en een opgemaakt bed) en waar ze het gevoel van krijgt dat ze leeft (haar nagels in een neonkleur lakken, zoute drop eten en de handstand doen).

Onthoud dit als je verdrietig bent is een briljant boek en een mentale oppepper voor iedereen die weleens flipt in een lift, buitenproportioneel zenuwachtig is voor een afspraak of gewoon een ijzersterk boek wil lezen. Rauw, eerlijk, bijzonder grappig en confronterend herkenbaar.

ISBN: 978 90 00 35959 2, PRIJS: € 20,00

Sally Hansen Bohemian Chromes

Connect met je aura en breng je chakra’s op één lijn! Sally Hansen Color Therapy lanceert vier nieuwe, intense tinten gemengd met voedende arganolie.

De Bohemian Chromes Collection bestaat uit de volgende tinten:
● #372 Wine Therapy – Hef het glas op deze wondermooie wijnkleur met romige finish.
● #194 Burnished Bronze – Verwen je ziel met een weelderige brons-koperkleurige glitter.
● #142 In My Element – Denk diep na over het leven met een prachtig metallic grijs op je nagels.
● #112 Namas Grey – Straal positiviteit uit met een oogstrelende romige, lichtgrijze tint.

De Sally Hansen Color Therapy Bohemian Chromes Collection – adviesverkoopprijs € 10,99

Swirl’s Ice Cream zwart ijs

swirl's ice cream zwart ijs

Swirl’s Ice Cream brengt zwart ijs naar Nederland. Vanaf vrijdag 6 april kunnen ijsliefhebbers bij de ijswinkels van Swirl’s Ice Cream terecht voor de internationale ijs-hit. Niet alleen het ijs is zwart, ook het hoorntje waarin het ijs wordt geserveerd is volledig zwart van kleur. Het ijs, dat de vertrouwde vanillesmaak heeft, is voor een gelimiteerde periode exclusief verkrijgbaar bij Swirl’s Ice Cream. Proeven? Kijk dan op www.swirlsicecream.nl voor de dichtstbijzijnde Swirl’s Ice cream verkooppunten.

Lees ook:
Sally Hansen Silver Streamers
Sally Hansen Sugar Coat 700 Cotton Candies
L.O.V Update Oktober 2018
Breek de week #6 (Katlijk en nieuwe weg inslaan met blog)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?