Naar The Kelly Family op de Loreley, Ahoy én Antwerpen

the kelly family double decker bus

Zo, ik kan wel zeggen dat er een kinderdroom uitkomt van mijn zusje en mij. We zijn vorig jaar mei naar The Kelly Family comeback geweest in de Westfalenhalle in Dortmund en het was niet zeker of dat de enige 3 concerten waren die werden gegeven of dat er nog meer kwamen. Ze waren namelijk jaren gestopt. Uiteindelijk kwam eruit dat ze toch nog een hele tour gingen doen dit jaar door Duitsland, België, Nederland, Oostenrijk en volgens mij ook Tsjechië. Excuse me if I’m wrong. Helaas waren we wat aan de late kant met kaarten kopen voor de Rotterdam Ahoy en toch gaan we heen. Maar dat is niet het enige concert waar we naartoe gaan. Er komt echt een kinderdroom uit voor ons, we gaan naar de Kelly Family op de Loreley! ♥

Kelly Family Ahoy Rotterdam én Antwerpen Lotto Arena

We gaan 24 maart naar The Kelly Family in de Ahoy in Rotterdam en zitten daar niet echt helemaal vooraan. Het is wel 1e rang, maar dan op rij 25 ongeveer. Ik denk dat het op zich wel meevalt als je er eenmaal zit en als je dan ziet hoeveel mensen er voor je staan. Al met al wordt het evengoed heel leuk en de sfeer is altijd gezellig. Op Ticketswap zagen we op een gegeven moment iemand die zijn kaarten verkocht voor The Kelly Family in de Lotto Arena in Antwerpen voor 23 maart, de dag ervoor. Het waren kaarten op de 1e rij, stoel 1 en 2. Het begon bij ons te kriebelen en we besloten om deze 2 kaarten snel over te kopen. Dat is wel heel dichtbij en zelfs vroeger hebben wij nog nooit zo dichtbij gezeten. We gaan dus op vrijdag 23 maart naar de Lotto Arena in Antwerpen en op zaterdag 24 maart naar de Ahoy in Rotterdam. Sommigen zullen dit vet stom vinden, maar wij zijn al sinds 1996 fan (echt waar!) en rond die tijd was ik 11 en mijn zusje 7 en te jong om ergens heen te gaan. Nu we zelf werken, geld verdienen, een auto hebben en oud genoeg zijn is dit gewoon een inhaalslag ;)

Kelly Family op de Loreley in St. Goarshausen

Bovenstaande video is dus een compleet concert die wij op videoband hadden en dus helemaal grijs hebben gekeken. We hebben hem zó ontzettend vaak gekeken vroeger en ik overdrijf niet als dat letterlijk 100 keer zou zijn. Dit concert is opgenomen in 1995 en is dus op de Freilichtbühne bij de Loreley in St. Goarshausen. Zij geven op 25 augustus dit jaar een concert en we twijfelden om erheen te gaan. Uiteindelijk uitverkocht en ze kwamen met een extra datum, namelijk vrijdag 24 augustus. Ik twijfelde zo erg omdat het 4.5 uur rijden is dat ik alleen moet doen. Nu is dat praktisch niks op een heel mensenleven dus heb ik kaarten besteld. Wij gaan dus onze droom werkelijkheid laten maken door daarheen te gaan! Het lijkt me echt heel erg leuk en de omgeving schijnt echt enorm mooi te zijn zo tussen de bergen. Het is zonde om 4.5 uur te rijden, naar het concert te gaan en de volgende dag weer weg dus gaan we daar ook een soort van vakantie houden. We gaan lekker een hotelletje boeken voor een paar dagen en dan ook nog genieten van de omgeving. We hebben er echt enorm veel zin in ook! Maar toch vind ik het spannend om zo ver te rijden.. Maar The Kelly Family op de Loreley, daar wil je heen als fan!

Vandaag zou The Kelly Family bij RTL Late Night komen en waren m’n zusje en ik naar Amsterdam gegaan. Gelukkig voor ons niet heel erg ver weg en zeer makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Op dat moment appte een vriendin, ook Kellyfan, dat de show gecanceld was omdat er een aantal leden ziek waren :( Zo jammer. Uiteindelijk hebben wel wel lekker wat gegeten in het hotel en dat was gelukkig erg lekker!

Mocht je het leuk vinden kun je lid worden van deze Facebookgroep gerund door een vriendin van mij.

Lees ook:
The Kelly Family in Dortmund, filmpje en foto’s
Kelly Family Loreley 2018, foto’s en filmpjes
5x to do op Ibiza
Primark Amsterdam shoplog juni 2019

Kennen jullie The Kelly Family?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *