Shop op ieder moment van de dag

mobile 698624 1920

Voor een goede shopsessie hoef je gelukkig niet meer de kou of regen in, maar installeer je je gewoon lekker op de bank in een comfortabele outfit. Online shoppen is ideaal, dus waarom zou je het niet op ieder moment van de dag doen? Shoppen met je telefoon is tegenwoordig namelijk minstens net zo makkelijk als via je laptop. Lees hier waarom je vandaag nog zou moeten starten met shoppen via je smartphone.

Vind al je wannahaves in één klik
Muziek opsporen konden we al met de handige app Shazam, maar nu is het ook mogelijk om dat ene kledingstuk dat je nergens kon vinden in één klik op te zoeken! De handige app ASAP54 spoort namelijk via beeldherkenning met het grootste gemak jouw onvindbare items op. Het werkt heel simpel. Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe cover gezien voor je Samsung Galaxy S5 Plus, maar je hebt geen idee waar deze te koop is. Upload een afbeelding waarop de Galaxy S5 Plus case te zien is, selecteer het hoesje en verfijn je zoekopdracht. Op je beeldscherm zullen vervolgens alle items met een overeenkomende zoekopdracht verschijnen. Deze kun je vervolgens aan je wishlist toevoegen of uiteraard meteen shoppen!

9 straatjes op je telefoon
Niets is leuker dan een dagje shoppen in de 9 straatjes van Amsterdam. Nog leuker is het als je hier geen hele dag voor uit hoeft te trekken, maar dit op iedere plek en op ieder moment kunt doen. En dat kan nu! De leuke boetiekjes waren al enige tijd online te vinden, maar naast een online shop is er nu ook een app beschikbaar.

De beste fashiondeals in één klik

Iedereen is gek op sale, maar tussen alle overvolle kledingrekken en sale hoekjes struinen naar dat ene perfecte item kan soms ook een hoop frustraties met zich meebrengen. Download daarom liever een handige sale app, zoals bijvoorbeeld ShopVIP. Deze handige app brengt je op de hoogte van alle sales en kortingen van de leukste merken. Hierdoor hoef je niet meer eindeloos alle winkels af te struinen, maar vind je binnen de kortste keren de beste fashiondeals en wordt koopjes jagen een piece of cake!

Nieuwe outfit voor je smartphone
Ben je eenmaal verslaafd geraakt aan het shoppen met je smartphone, ga dan ook eens shoppen vóór je smartphone. Met al dat shopgeweld kan je telefoon immers wel wat extra bescherming gebruiken! Shop een handig hoesje voor je smartphone met leuke print om hem te matchen bij je nieuwe outfits of maak het jezelf gemakkelijk tijdens je shopsessie door een hoes met ingebouwde standaard om je telefoon te klikken.
Wat zijn jouw favoriete shopping apps?

Lees ook:
Blogtips: website wphandleiding.nl
Mijn eerste mobiel en jonge kinderen nu
Zonder internet, niet te doen! Ben jij internet verslaafd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *