Favoriete geurkaarsen

xenos waxmelts

Altijd ben ik wel gek op geurkaarsen of waxmelts, maar zeker nu in de herfst vind ik nog lekkerder. In eerste instantie was ik enorm dol op alles van Yankee Candle , maar daar ben ik nu wel een beetje op teruggekomen. Niet omdat ik het niet lekker vind, integendeel, maar toch is het best wel aan de prijs. De afgelopen maanden (eigenlijk jaren..) heb ik zoveel verschillende geurkaarsen en waxmelts gebruikt dat ik een duidelijke voorkeur heb. Die ga ik je nu laten weten. Veel is gewoon super budget! Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen :)

Waxmelts Xenos

Allereerst deze heerlijke waxmelts van Xenos. Sinds kort heb ik de webwinkel ontdekt en daar heb ik al een bestelling geplaatst. Waaronder dus de waxmelts. Eerder nam ik ze eens mee uit de winkel zelf en was verliefd. Heerlijk zijn ze! Mijn favoriet is vooral de meloengeur, de roze die volgens mij ‘heaven’ heet en de Hamamgeur. Je zou ze eigenlijk eens moeten proberen. Volgens mij kosten ze ook maar €0,50 per stuk.

Geurkaarsen bij Action

apple cinnamon geurkaarsenclass=

Vaak als ik bij Action ben neem ik ook geurkaarsen mee. Een van mijn favorieten is deze die op de foto staat, de appel kaneelgeur. Heerlijk herfstachtig is deze. Deze heb je in het formaat die je op de foto ziet, maar je hebt ze geloof ik ook in waxinelichtjes. Die heb ik ook vaak in veel verschillende geuren. Er komt ook best wat geur vanaf en zijn niet zo duur. Hoe duur weet ik niet precies uit mijn hoofd, maar bovenstaande kaars is volgens mij rond de euro.

Kaars met poedergeur van Ikea

ikea lugga poedergeur geurkaarsenclass=

Ah deze heb ik een keer geroken en was direct verkocht! Wat een lekkere en vooral aparte geur is dit. Mijn aandacht werd vooral getrokken door het poeder en de poederkwast op de voorkant. Het ruikt ook echt als poeder. Of nou ja, hoe ruikt poeder? Het is een zachte geur, maar wel een echte make-up / poedergeur. Je moet hem echt even ruiken als je bij de Ikea bent! Niet alleen deze geur is lekker trouwens, ze hebben echt heel veel geuren die enorm lekker zijn.

Hema Cedar geurkaars

hema geurkaarsen cedar geurstokjes cedar

Deze Cedar geurkaars van Hema heb je al vaker voorbij zien komen en is ook nog steeds een van mijn favorieten. Die geur is zo verschrikkelijk lekker! Deze kaars (en de grote versie ervan) heb ik al meerdere keren opnieuw gekocht. Ook heb ik de handzeep, geurstokjes, body lotion en douchegel ervan, haha. Ben echt verslaafd aan de geur en ik denk dat ik nog veel van deze kaarsen zal verslijten.

Verder heb ik nog veel meer geurkaarsen die ik lekker vind, maar als ik die allemaal in dit bericht moet stoppen wordt hij écht heel erg lang, haha. Degene die je in dit artikel ziet zijn echt mijn favorieten. Yankee Candle heeft ook heerlijke hoor, maar sommige geuren die ik lekker vind zijn niet té sterk. En té sterke geuren vind ik dan helemaal niet lekker en wordt er soms een beetje misselijk van. Mijn absolute herfstgeur is wel appel kaneel! Heerlijk is dat :) Misschien ga ik wel eens wat nieuw waxmelts van Yankee Candle bestellen, de limited edition van deze tijd.

Lees ook:
3x favoriete body mist, lekker fris!
Shoplog Body Shop, Prijsmepper, Xenos & katten halsband
Oscar & Babette Goodmorning Coffee & Homemade Apple Pie
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

Wat is/zijn jouw favoriete geurkaarsen en waxmelts?