De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!

by Mariska

Het is nu nog super mooi weer als ik dit artikel schrijf, boven de 30 graden zelfs. Heel uniek voor deze tijd van het jaar. Toch begint op 21 september de herfst alweer. Het leek me daarom leuk om alvast weer over de herfst te gaan schrijven en wat leuke tips te geven om je huis herfst proof te maken. De zonneschermen kunnen weer ingerold worden, de ventilatoren kunnen de kast weer in en je kunt weer heerlijke geurkaarsjes aansteken. Check!

Ga verven!

Het is misschien wel een grote operatie, maar je kunt er altijd voor kiezen om je huiskamer of slaapkamer een opknapbeurt te geven. Denk daarbij onder andere aan het verven in een hele leuke kleur die bij de herfst past. Als je bij Kwantum kijkt bijvoorbeeld, daar hebben ze mooie kleuren. Zelf hou ik erg van kleuren als taupe en grijs of bruin en die kun je daar vinden. Mocht je het teveel gedoe vinden om een hele kamer te verven, kijk dan of je een meubelstuk kunt opknappen en verven. Ook dit geeft vaak een heel erg leuk effect. Krijtverf is ook leuk en misschien weer eens iets anders om te gebruiken.

Ruim je zomerkleding op

Zelf heb ik al mijn kleding gewoon allemaal in mijn kast liggen, maar ik kan me voorstellen dat je graag opruimt. Je kunt er dan voor kiezen om alvast je zomerkleding op te bergen en vervolgens de warmere kleding voor de herfst en winter alvast in je kast neer te leggen. Ik geloof namelijk dat we de mooie dagen nu wel hebben gehad ;) Lange mouwen erin en korte mouwen eruit zou ik zeggen!

Warme kleedjes

Dit is bij mij echt onmisbaar! Zelf zit ik heel erg graag onder een warm dekentje op de bank als het buiten koud is. Ik ben al een enorme koukleum dus ook binnen heb ik het vaak best fris. Ik denk dat er bij ons zo’n 4 of 5 kleedjes op de bank en stoelen ligt bij elkaar. Eigenlijk best overdreven.. maar zowel ik als mijn broertje gebruiken deze dekentjes best vaak. Nu natuurlijk niet met dit hele warme weer ;) Bij Action verkopen ze leuke kleedjes :)

Waxmelts, brander en geurkaarsjes

Hier ben ik zelf echt enorm gek op! Met name waxmelts koop ik met enige regelmaat en brand deze dan helemaal op. Je hebt van Yankee Candle vaak seizoensgeuren, aanrader! Deze geuren zijn vaak lekker pittig en zijn ook kruidig. Dat vind ik altijd zo lekker voor het koudere weer. Ook kocht ik bijvoorbeeld laatst bij de webwinkel van Xenos heerlijke waxmelts, ook een aanrader! Maar waxmelts kun je overal wel kopen. Als je op internet zoekt of bij Action of Xenos kijkt vind je vele geuren. Ook brandertjes vind je bij Action en Xenos!

Lees ook:
Etos herfst lakjes, Smoke, My Chocolonely & Mysterious Black
5x marmeren achtergrond voor fotografie
Een nieuw kapsel, weg met die droge punten

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?